My Easy Helping FEEL

3D MAX KURSU from bilgi egitim's blog

 3D Max kursu, 3D Max programı bilgisayar grafikleri kullanılarak 3 boyutlu animasyonlar, modeller, oyun grafikleri ve görsellerinin profesyonelce tasarımının yapıldığı bir çizim programıdır. Bu program AutoCAD programının da geliştiricisi olan Autodesk firması tarafından geliştirilmektedir. Tam adı ise 3D Studio Max tır. 3D Max programı ilk olarak 1988 yılında geliştirilmeye başlanmıştır. Uzun yıllardır 3 boyutlu tasarım yapan kullanıcılara büyük avantajlar sağlar. İleri düzey modelleme kapasitesine ve esnek eklenti desteğine sahip bir programdır. 3D Max programı güncel Windows işletim sistemi ile tam uyumlu olarak çalışır.

3D Max Eğitiminin Amacı ve Kullanım Alanları

3 boyutlu modelleme konusunda geniş alt yapıya sahip olan “3D Studio Max” yazılımıyla mimariden endüstri ürünlerine, peyzaj tasarımından karakter modellemeye kadar geniş bir alanda çalışma yapılabilmektedir. 3D Max eğitiminin amacı 3D Studio Max yazılım araçlarını kullanarak mimari 3 boyutlu görselleştime işleminin nasıl yapılabileceğini öğretmektir. Bu eğitimde V-Ray yazılımıyla materyal atama, ışıklandırma, kamera ve gerçekçi render ayarları hakkında bilgiler verilir.

3D Max Eğitimi Sonrasında İş İmkânları

Kurumumuzda eğitimini başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz mimarlık ofislerinde, mühendislik bürolarında, mobilya, inşaat ve dekorasyon gibi alanlarda rahatlıkla iş bulabilirler. Ayrıca belirli bir firma ve mekândan bağımsız olarak çalışmalarını yapabilirler.

3D Max Kursu Dersleri

Autodesk Yetkili Eğitim Merkezi olan kurumumuz Autodesk ve 3D Max programlarını etkili ve doğru içerikler ile 15 yıldır eğitimlerini vermekteyiz.  3D Studio Max’ın en güncel versiyonlarını kullanmaktayız. Öğrencilerimize programı sıfırdan başlayarak tüm ara yüze hâkim olacak bir şekilde anlatıyoruz. 3D Max kursu ile spline çizim yöntemiyle 2 boyutlu tasarımları hızlı ve doğru şekilde anlatıyoruz. Sonrasında ise ploygon modelleme ile yapmış olduğumuz tasarımları 3 boyutlu hale getirmeyi öğretiyoruz.  

Ayrıca Vray Hotfix 6 render motoruyla tasarımlarımızı fotorealistik hale getirmeyi en doğru şekilde öğretiyoruz. Fuar standı tasarımı, ürün tasarımı, obje tasarımı, iç ve dış mekân tasarımlarını birebir uygulamalı olarak yaptırıyoruz.

Bilgi Eğitim Merkezinden almış olduğunuz 3D Max eğitimi sonrasında aydınlatma, ışıklandırma, kaplama, malzeme atama gibi birçok alanda uygulama yapmayı öğrenmiş olacaksınız. Yani bütün konulara hâkim olmuş olacaksınız. Eğitimlere %70 katılım sağlayan, verilen ödev ve projeleri zamanında yapan tüm öğrencilerimize Uluslararası geçerliliği olan Autodesk Sertifikası'nı veriyoruz.

Detaylı bilgi için tıklayınız


Share:
Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By bilgi egitim
Added Feb 15

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

google ranking checker

mehfeel.net website hit counter

Sales

Manager