The

Best

Add Zone For You

Zelfstudie over het maken van een website en het promoten van uw site Stap voor stap met een DIY Website Builder from Mahmudul Hasan's blog

WAT TE ZOEKEN IN EEN WEBSITE-BOUWER ...

Bieden ze een gratis domeinnaam?

 

Een van de redenen waarom u hebt besloten of overweegt een website voor uzelf te maken, is kosten, toch? En omdat u weinig idee hebt over hoe u deze website kunt maken of ontwerpen, wilt u dat het bedrijf voor het bouwen van websites het u zo gemakkelijk mogelijk maakt om uw online aanwezigheid te kunnen lanceren of publiceren. Dit is de reden waarom, wanneer u op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken website builder, u ervoor zorgt dat zij een gratis domeinnaam aanbieden bij uw website builder pakket. Een domeinnaam kan net zo moeilijk zijn om aan te schaffen en in te stellen als een website als u niet weet wat u doet. Als u de twee kunt combineren en een domeinnaam in uw pakket voor website-opbouw kunt opnemen, is het proces minder gecompliceerd en krijgt u een ding minder om je zorgen over te maken.

 

Komt het met inbegrepen webhosting?

 

Deze stap van het proces is cruciaal, als uw websitebouwer niet met webhosting komt of geen gehoste websitebouwer is, kunt u net zo goed een nieuwe website maken, want nadat u de website hebt gemaakt, moet u hosting kopen , configureer uw website-instellingen, upload alle webpagina's en publiceer daarna uw website. Dit is een tijdrovend proces en het zal het proces nogmaals heel moeilijk maken als u geen begrip hebt van webhosting of hoe u bestanden kunt uploaden naar een server. Zorg ervoor dat de door u gekozen websitebouwer een gehoste websitebouwer is om deze verkeersdrempel op te heffen.

 

Bevatten ze zakelijke e-mailadressen?

 

Een van de redenen dat u online aanwezig wilt zijn, is het vergroten van de naamsbekendheid en verkoopkansen, correct? Nou, er is niets erger dan het hebben van een website dan je klanten e-mailen vanuit een Gmail- of Yahoo-account om verkoopvragen op te volgen, ik bedoel, zou je kopen van iemand die een aanbieding naar je stuurt van joeblogs op yahoo dot dom? Ik weet dat ik het niet zou doen! Zorg ervoor dat uw gekozen website builder-pakket zakelijke e-mailadressen bevat, zoals uw.naam@uwdomeinnaam.com om ervoor te zorgen dat uw potentiële klanten precies weten waar u vandaan komt, om de algehele professionaliteit te vergroten en zelfs om de verkoop te verhogen.

 

 

Zijn er honderden kwaliteitsontwerpsjablonen?

 

Een websitebouwer komt meestal met een groot aantal doe-het-zelf-ontwerpsjablonen die u kunt gebruiken en waarmee u aan de slag kunt. Zorg ervoor dat uw website builder-pakket niet alleen wordt geleverd met websitesjablonen, maar ook van goede kwaliteit en goed ontworpen, vooraf gemaakte websitesjablonen. Een goede sjabloon geeft je een solide canvas om van te werken, vermindert de hoeveelheid werk die je moet doen om het ontwerp van je website te verbeteren en het eindproduct ziet er een stuk beter uit. Een goed ontwerp in combinatie met een solide websitestructuur zal helpen om website-aanvragen en uiteindelijk online verkoop te verhogen.

 

Moeten er uitgebreide zelfstudies volgen?

 

Deze stap en de volgende stap zijn cruciaal voor iedereen die een website wil maken met behulp van een doe-het-zelf website-bouwer. Zorg ervoor dat de door u gekozen websitebouwer een uitgebreide database met zelfstudies heeft die u kunt gebruiken terwijl u verdergaat. Het zal zijn alsof je een openboekexamen hebt en terug kunt verwijzen naar de tekstboeken voor de relevante antwoorden. Het bouwen van een website met behulp van een doe-het-zelf-websitebouwer kan heel eenvoudig zijn, maar als je vastloopt, wil je de antwoorden daar hebben, zodat je ernaar kunt verwijzen, het antwoord krijgt dat je nodig hebt en snel verder kunt gaan, zonder vertragingen en zonder frustratie.

 

Bieden ze 24/7 ondersteuning?

 

Als je halverwege je build vast komt te zitten met het maken van een website, wil je weten dat er stapsgewijze tutorials zijn om te volgen of dat er iemand is die je kan helpen, anders kan het proces van het maken van je website of anders je website veranderen een project van 30 minuten tot 3 dagen, helemaal tot 3 weken of zelfs 3 maanden. Tegen die tijd ben je de interesse kwijt, heb je de hoop verloren en heb je de geest opgegeven. Zorg ervoor dat de websitebouwer die je kiest of hebt gekozen, wordt geleverd met een 24-uurs, 7-daagse of zelfs 5-daagse ondersteuningsservice, zodat je op elk gewenst moment een probleem, vraag of vraag hebt met betrekking tot de websitebouwer of de website die je maakt, u kunt zich altijd tot iemand wenden voor deskundig advies.

 

 

 EEN WEBSITE MAKEN ...

 

 

Logo & grafisch ontwerp

 

Als u al een bestaand offline bedrijf heeft, heeft u waarschijnlijk al een logo-ontwerp en wat marketingmateriaal dat u in uw website kunt plaatsen om het algemene uiterlijk van uw website te verbeteren, maar als u een start-up en start net uw offline / online bedrijf. Dit is waarschijnlijk iets dat nog moet worden gedaan. Er zijn hier een aantal goede opties, een zou zijn om een ​​grafisch ontwerper in te huren om een ​​logo voor u te ontwerpen dat er professioneel uitziet en uw bedrijfsimago complimenteert en er zijn veel logo-ontwerpers en grafisch ontwerpers die een logo ontwerpen voor voor overal tussen $ 20 en maximaal $ 100. Als alternatief kunt u besluiten dat u bereid bent om het zelf te proberen om geld te besparen op uw startkapitaal. In dat geval zijn er ook een paar tools die u kunt gebruiken om niet alleen logo's te maken, maar ook opvallende banners voor uw website. Misschien wilt u SoThink Logo Maker bekijken, veel van onze klanten hebben dit eerder gebruikt en vinden het erg gemakkelijk te gebruiken.

 

Sitestructuur en lay-out

 

Een goed doordachte websitestructuur en lay-out zijn cruciaal voor de algehele prestaties van uw website. Ga zitten met een stuk papier voordat u instapt in het maken van uw website en bepaal hoe u uw website wilt opmaken en welke lay-out de conversies van uw website kan verhogen. U wilt ervoor zorgen dat de structuur en lay-out van uw website gemakkelijk te navigeren is en wijzen naar plaatsen die niet alleen interessant zijn voor de websitebezoeker, maar hen ook aanmoedigen om contact met u op te nemen of door uw producten, we zijn tenslotte niet lancering van een zakelijke website om uw potentiële klanten iets te lezen en te entertainen, we proberen hen te betrekken en te verleiden om uw producten en diensten te kopen of contact met u op te nemen met betrekking tot uw producten en diensten, zodat u een kans hebt om die website te converteren bezoeker in een langetermijnbetalende klant.

 

 

 Inhoud en afbeeldingen

 

Nadat u uw kleine schets van hoe u wilt dat uw website wordt vormgegeven voor uiterlijk en prestatiedoeleinden hebt voltooid, is de volgende stap het vullen van uw website met informatieve en relevante inhoud en opvallende afbeeldingen. De inhoud moet heel eenvoudig zijn, aangezien u de maker van uw bedrijf bent en precies weet wat u doet en wat de functies en voordelen van uw producten en services zijn. Met het maken van inhoud en het invoegen van afbeeldingen zijn hier een paar basisstappen die u moet volgen ... Heb een doel, maak een punt, stuur de lezer naar interessante plaatsen, probeer uw top 5 gekozen zoektermen zoveel mogelijk in uw inhoud in te voegen kan zonder te lijken, ummmm, te spam, met afbeeldingen die u invoegt, voordat u de afbeelding invoegt, de afbeelding opslaan met een beschrijving van de afbeelding zelf. Bijvoorbeeld: als u toiletpapier verkoopt en u hebt een afbeelding van een man die een toiletrol vasthoudt, probeer de afbeelding dan op te slaan als man-holding-toilet-paper-roll.jpg en maak een alternatieve teksttag wanneer u de afbeelding invoegt als "Man met toiletpapierrol", want dit helpt bij de volgende stap en als u een goede website-bouwer hebt gekozen, kunt u dit heel gemakkelijk doen.

 

Links & SEO

 

Deze stap van de zelfstudie over hoe u zelf een website kunt maken met behulp van een doe-het-zelf-websitebouwer, kan voor altijd doorgaan, omdat dit het belangrijkste is, een vrij ingewikkeld en ook een tijdrovend proces is. Dit deel van het proces wordt het best overgelaten aan de experts en u kunt het beste een beetje in uw startkapitaal duiken en dit deel van het project uitbesteden, maar als u opnieuw besluit dat u wilt leren en het alleen wilt doen, zijn hier enkele basisstappen om te volgen. Zoals hierboven vermeld, probeer het met uw sitestructuur eenvoudig te houden, uw inhoud moet relevant zijn en de zoektermen bevatten die u wilt dat uw klanten of uw klanten kunnen zoeken om uw producten of diensten in een zoekmachine te vinden. Maak links tussen pagina's binnen de inhoud van uw website, niet alleen om bezoekers te helpen uw website te navigeren, maar ook om zoekmachines te helpen pagina's te vinden en vervolgens die pagina's te indexeren, gebruik vetgedrukte en cursieve tekst om uw belangrijkste, relevante tekst te markeren en het zal helpen zoekmachines pikken de belangrijkste termen voor uw website op en helpen uw tekst ook opvallen aan uw bezoekers. En als laatste, maar waarschijnlijk de belangrijkste stap van het hele SEO- en on-page proces, maak je metatags. Metatags vertellen zoekmachines waar uw website over gaat en zijn het allereerste wat uw klant ziet bij het zoeken naar uw diensten in de zoekmachines. Zorg ervoor dat u een unieke titel, beschrijving en trefwoordenset toevoegt voor elke nieuwe pagina die u maakt en neem ook uw zoekwoorden op in deze drie velden om de kans te vergroten dat uw website wordt gevonden voor de door u gekozen zoekterm. Een websitebouwer van goede kwaliteit heeft over het algemeen deze SEO-functies ingebouwd en bespaart u het handmatig invoegen van titeltags en beschrijvingstags.

 

HOE UW WEBSITE ZELF TE BEVORDEREN ...

 

Het promoten van uw website op andere websites, ook wel bekend als "off-page" optimalisatie of "linkbuilding" is cruciaal voor de prestaties van uw website in de zoekmachines. Om dit artikel binnen de vooraf gedefinieerde werkruimte te houden, moet ik dit kort houden, maar hier zijn de basisprincipes van off-pagina optimalisatie in een notendop. Maak een Google-account en verifieer uw website met Google via Webmasterhulpprogramma's door een HTML naar uw website te uploaden of een metatagverificatie in te voegen. Met een goede websitebouwer kunt u misschien al uw website koppelen aan een Google Webmaster Tools-account, maar zo niet, dan zal een goede websitebouwer een tutorial hebben over hoe u een Webmaster Tools-account kunt maken en uw website kunt verifiëren met Google.

 

Zodra uw website compleet is, probeer dan uw website in te dienen bij sommige online-directories, er zijn er miljoenen, maar probeer u voor te leggen aan de meest relevante. De belangrijkste is echter DMOZ. Zorg ervoor dat u uw nieuwe / volledige bestand instuurt, omdat het gebruikers zal helpen uw website te vinden door middel van directe zoekopdrachten, aangezien DMOZ een zeer populaire map is en ook zal helpen bij de zoekmachines omdat het veel gewicht in termen van optimalisatie met de grote zoekmachines draagt .

 

Schrijf artikelen over uw producten en diensten en plaats ze op de blog van uw website. Met de meeste doe-het-zelfbouwers van goede kwaliteit kunt u een blog toevoegen via een installatie met één klik, maar zo niet, maak dan een eenvoudige blog via WordPress en publiceer alle uw artikelen en berichten op deze blog, maar vergeet niet uw website te linken naar uw WordPress-blog. U kunt er ook voor kiezen om uw artikelen te publiceren op sites voor het indienen van artikelen met veel verkeer, zoals EzineArticles en andere sites met grote artikelen om extra verkeer naar uw nieuwe website te genereren die u hebt gemaakt met behulp van een goede kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken doe-het-website-bouwer.

 

Dat is het einde van het artikel over hoe je een website kunt maken en deze stap voor stap kunt promoten met behulp van een doe-het-zelf website-bouwer, ik hoop dat je het net zo informatief vindt als ik het leuk vond om te schrijven. Neem gerust eens een kijkje op onze DIY Website builder die zich op websitezbuilder.com bevindt, het is zeer eenvoudig te gebruiken en bevat alle bovengenoemde functies en voordelen die hierboven zijn vermeld en die moeten worden opgenomen of gevonden in een goede kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken website bouwer.

 

Voor meer informatie over website laten maken, klik op deze link.


Share:
Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager