The

Best

Add Zone For You

WAAROM ONTVANG IK FOUTMELDINGEN OP OUTLOOK? from riankurvers's blog

Het is geweldig als u uw werk in één keer kunt uitvoeren. Het kan echter heel vervelend zijn als u uw harde werk niet naar mensen kunt sturen om te laten zien dat u het project hebt voltooid, omdat uw Outlook is verbroken. Het krijgen van problemen met Outlook is nu gebruikelijk en onze Outlook klantenservice bellen van blonk uit in het in een mum van tijd oplossen.


Een dergelijke veel voorkomende fout met Outlook is de gegevensfout die optreedt wanneer u e-mails downloadt naar uw lokale computer. Als uw computer door deze fout is getroffen, ontvangt u mogelijk berichten zoals:


• Bestandspad \ bestandsnaam.pst was niet toegankelijk. Gegevensfout. Cyclische redundantiecontrole.

• Gegevensfout (cyclische redundantiecontrole)


Aangezien dit geen erg ernstig probleem is, kunt u het oplossen door via live chat hulp te krijgen van onze Outlook technische ondersteuning in. De reden achter deze fout kan een corrupt PST-bestand zijn waardoor u Outlook-berichten niet kunt bekijken. De andere redenen zijn onder meer onjuiste accountinstellingen, te grote bestanden, ongeldige gebruikers-ID / wachtwoord, virusbedreigingen, firewallproblemen, enz.


Bel ons op het Outlook ondersteuningsnummer van voor tijdige hulp of probeer zelf de volgende oplossingen:


1. WISSEN VAN VERDACHTE MAILS

Verdachte e-mails kunnen ervoor zorgen dat u geen foutmeldingen ontvangt, dus u kunt ze het beste verwijderen via het webgebaseerde e-mailprogramma van de ISP of door rechtstreeks contact met hen op te nemen.


2. CONTROLEER DE E-MAIL SCANNINGSINSTELLINGEN VAN ANTIVIRUS

Configureer de functie voor het scannen van e-mail in de antivirus om uw antivirus en Outlook samen te laten werken. Raadpleeg de website van de antivirusprovider voor meer informatie.


3. MEER SERVER TIME-OUT INSTELLINGEN

Verhoog de time-outinstellingen van uw server om veel Outlook-fouten te voorkomen:


• Open Outlook

• Ga naar Bestanden -> Info -> Accountinstellingen

• Selecteer POP3-account

• Klik op Wijzigen -> Meer instellingen

• Verhoog op het tabblad Geavanceerd de instellingen voor time-out.


4. CONTROLEER SMTP-ADRESSEN

Controleer in de distributielijst alle SMTP-e-mailadressen correct om er zeker van te zijn dat ze correct zijn. U kunt ze ook valideren door testberichten te verzenden.


5. REPARATIE PST

U kunt het PST-bestand ook repareren met behulp van de Inbox Repair Tool of een tool van derden - Kernel for Outlook PST Repair, wat het beste is om problemen met PST-bestanden te verhelpen.


6. REINIGEN BUITENBOX

Ga naar de offline modus en verwijder alle berichten in je Outbox.


Als geen van deze oplossingen voor u werkt, neem dan contact op met onze Outlook-klantenservice via e-mail, livechat of telefoon. We beloven om de zaak te onderzoeken en u zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden.


Share:
Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager