The

Best

Add Zone For You

Hoe Hotmail-account te herstellen zonder telefoonnummer from haleybrown's blog

Hoe kunt u de toegang tot uw Hotmail-account terugkrijgen?


Tegenwoordig is communicatie via e-mail de noodzaak van elk bedrijf geworden. De gebruikers delen hun belangrijke e-mails over het algemeen met hun klanten en zakenpartners. In zo'n situatie, wanneer alles via e-mail wordt gedeeld, is het erg gevaarlijk om de toegang tot uw account te verliezen, omdat u belangrijke details van uw werk kunt verliezen.Als de gebruikers het telefoonnummer dat aan uw account is gekoppeld niet eens meer weten, is dit iets ernstigs. Nou, er is voor alles een oplossing. U kunt uw account nu herstellen met behulp van een e-mail die aan uw account is gekoppeld. U kunt ook de hulp van de klantenondersteuning inroepen om het proces van het herstel van Hotmail-accounts zonder telefoonnummer te kennen.Het herstelproces van Hotmail-account:


De eerste stap is om het Hotmail-account te openen en op de optie 'Geen toegang tot je account' te tikken.

Nu moet u de optie Probleem selecteren terwijl u zich aanmeldt in het geopende venster en de optie "Wachtwoord vergeten" kiezen.

Voer nu de Hotmail-ID in waartoe u geen toegang heeft en vul vervolgens de verstrekte captcha in.

Als je dat eenmaal hebt gedaan, moet je op Volgende klikken en moet je de optie voor e-mail kiezen. U kunt ook naar de beveiligingsvragen gaan.

Nu moet u de e-mail-ID invoeren in het tekstveld dat is voorzien voor het herstelproces.

U ontvangt een link op uw alternatieve e-mail die door u is verstrekt.

Klik nu op die link en dan kunt u naar de pagina gaan waar u uw nieuwe wachtwoord kunt genereren. Voer het nieuwe wachtwoord in en bevestig het door op de optie Wijzigingen opslaan te klikken.

U kunt nu uw nieuwe wachtwoord gebruiken om u aan te melden bij uw Hotmail-account.

Verwant bericht:  HOE MIJN AMAZON PRIME-WACHTWOORD OPNIEUW IN TE STELLENDit is de methode voor het herstellen van Hotmail-accounts. Deze stappen zijn gemakkelijk te nemen en zullen nauwelijks een paar minuten duren, afhankelijk van de methode die u kiest. De experts van het team staan ​​bekend om hun beleefd gedrag bij de gebruikers en de manier waarop ze hun vragen oplossen noemen ons Hotmail Telefoonnummer.


We bieden ook een technische ondersteuning Hotmail Telefoonnummer.


Share:
Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager