The

Best

Add Zone For You

Fix canon-printerfoutcode E04 Kies + 32-63681637 from haleybrown's blog

Foutmeldingen voor Canon-printerfoutcode E04 verschijnen wanneer een Canon Pixma-inkjetprinter problemen ondervindt bij het herkennen van een of meer cartridges. De officiële Canon-tekst waarin de fout wordt vermeld, is "De FINE-cartridge kan niet worden herkend". Deze berichten kunnen echter ook verschijnen bij gebruik van opnieuw gevulde of gereviseerde Canon-inktcartridges die niet zijn voorzien van het Canon-merk "FINE". Dit betekent echter niet dat u een nieuwe Canon-cartridge in uw printer moet gebruiken, maar uw printer kan de geïnstalleerde cartridge niet als compatibel herkennen.In feite gebruiken Canon-printers een reeks goudkleurige contacten aan de voorkant van de cartridge, het enige contactpunt met de cartridge. Als deze contacten zijn bedekt met vuil, inkt of natuurlijke oliën van uw handen, wordt het bericht weergegeven. Hoe het ook zij, het klantenserviceteam van Canon adviseerde dit probleem eenvoudig op te lossen. Daarom helpt dit artikel u hier bij enkele basisstappen voor het oplossen van problemen met de E04 Canon-printerfout. Probeer dus gewoon de onderstaande stappen om het probleem direct op te lossen.

Redenen voor fout e04 canon printer

Dit type foutcode doet zich voor wanneer het printerapparaat een of meer van de inktcartridges erin herkent.

De cartridge is mogelijk niet correct in het apparaat geplaatst.

Overtollige inkt of vuil op een van de cartridges waardoor de drukmachine deze niet goed kan lezen.

Als u een opnieuw vervaardigde cartridge probeert te gebruiken.


Stappen om fout E04 Canon-printer op te lossen:


Stap 1: - Verwijder de cartridge

In eerste instantie moet u de cartridge uit uw Canon-printer verwijderen.


Stap 2: - Zet de printer uit

Schakel de printer uit met behulp van knoppen op de behuizing van de Canon-printer. Zorg ervoor dat u het niet hoeft uit te schakelen bij het stopcontact.


Stap 3: - Controleer het etiket van de cartridge

Nu moet u het cartridgelabel opnieuw bekijken om er zeker van te zijn dat de juiste cartridge op uw Canon-printer is geïnstalleerd.


Stap 4: - Maak contacten schoon

Vervolgens moet u de contacten aan de voorkant van de cartridge afnemen / reinigen met een stuk keukenpapier of een schoon kledingstuk dat geen vezelig weefsel mag bevatten.


Stap 5: - Zet de printer aan

Klik vervolgens op de aan / uit-knop op de Canon-printer om deze weer in te schakelen.


Stap 6: - Installeer de cartridge opnieuw

Plaats ten slotte de cartridge opnieuw en zorg ervoor dat deze wordt teruggeplaatst in het juiste kleur / zwarte gedeelte van de houder.


Bel Canon Printer Customer Support voor directe ondersteuning:


We wensen dat uw probleem is opgelost nadat u alle bovenstaande stappen heeft gevolgd. Als het probleem zich blijft voordoen, kunt u contact opnemen met experts om het onmiddellijk op te lossen. Bel Canon Helpdesk Bellen + 32-63681637


voor onmiddellijke hulp. Een team van deskundige en bekwame technische ondersteuningsexperts staat altijd voor u klaar. Dit garandeert dat u binnen de kortste keren effectieve oplossingen krijgt voor elk soort Canon-printerprobleem. Neem dus nu contact met ons op via chat en krijg ondersteuning en complete services in het geval van onverwachte Canon-printers.We bieden ook een technische ondersteuning Google Telefoonnummer.


Share:
Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager