The

Best

Add Zone For You

Gmail configureren in Microsoft Outlook [stap voor stap] from haleybrown's blog

Dit artikel is bedoeld om uw probleem op te lossen en u te helpen bij het configureren van Gmail in Microsoft Outlook om het probleem op te lossen. Outlook kan geen verbinding maken met Gmail-account ", uw inloggegevens worden niet geaccepteerd en u wilt het misschien oplossen. Zoals we weten, zijn Gmail en Outlook 2 verschillende e-maildiensten die door de verschillende servers worden afgehandeld om gegevens te verzenden, ontvangen en op te slaan. Hoewel er een manier is waarop u een Gmail-account kunt instellen met Outlook, blijft Outlook u vragen om de juiste inloggegevens op te geven en het blijft opduiken. Dit probleem doet zich voor wanneer basisverificatie niet is ingeschakeld voor een Gmail-account. Laten we nu eens kijken waar je het mis hebt bij het verbinden van Gmail met Outlook, blijf de blog lezen.Opmerking: voordat u Gmail rechtstreeks in Outlook instelt, moet u POP / IMAP inschakelen in het Gmail-account.

Schakel POP / IMAP in Gmail in1. Log in op uw Gmail-account door uw inloggegevens in te voeren en klik nu op een kleine tandwielknop rechtsboven in het venster en selecteer de optie "Instellingen".
2. Ga daarna naar Doorsturen en het tabblad POP / IMAP, waar u kunt zien dat de status van POP / IMAP is uitgeschakeld. U kunt een van beide kiezen, maar hier gaan we IMAP inschakelen. Als u klaar bent, klikt u op Wijzigingen opslaan.Probleem bij het verbinden van Gmail met Outlook?

Vaak kunt u fouten tegenkomen zoals 'Outlook kan geen verbinding maken met Gmail-account' als ze de juiste manier kiezen om Gmail in Outlook in te stellen

Daarom is de reden achter de keuze voor IMAP dat IMAP een speciaal communicatieprotocol is tussen de e-mailclient en de mailserver. Dit betekent dat als u uw e-mail opent in de webbrowser en bepaalde acties uitvoert in Outlook, u de wijzigingen onmiddellijk naar Outlook kunt zien veranderen en in de webmail kunt zien verschijnen. Dit is niet het geval bij POP.

Configureer Gmail-account in Outlook correct
1. Start nu uw Outlook, klik op Bestand en vervolgens op Account toevoegen.

Selecteer de handmatige installatie of aanvullende servertypen en klik op Volgende.
Selecteer POP of IMAP in het nieuw verschenen venster en ga je gang.

Typ nu uw naam en e-mailadres. Inkomende mailserver typ imap.gmail.com. En de uitgaande mailserver wordt smtp.gmail.com. Vul ook de inloggegevens in en klik op Meer instellingen.

Schakel in de instelling Uitgaande server het selectievakje "Mijn uitgaande server (SMTP) vereist authenticatie" in.

In Geavanceerd en wijzig enkele mailserverinstellingen. Selecteer SSL om uw verbinding voor de inkomende IMAP-server met poortnummer 993 te versleutelen. Voor de uitgaande SMTP-server selecteert u TLS met poortnummer 587. Klik op Ok om verder te gaan.

Nu kunt u zien dat er dezelfde vorm is die we eerder hebben. We worden nog steeds geconfronteerd met een interrupt-fout en Outlook kan geen verbinding maken met Gmail, maar geen vergelijkbare fout.

App-specifieke wachtwoordfunctie inschakelen vanuit uw Gmail
Log opnieuw in op het Gmail-account vanuit uw browser

Klik op uw accountfoto en selecteer Google-account

Druk in het gedeelte 'Aanmelden en beveiliging' op de link 'Apps met accounttoegang'

Schakel "2-stapsverificatie" in (bevestig uw telefoonnummer via sms / telefoontje);

Druk nu op de app-wachtwoorden. Hier moet u een nieuw wachtwoord genereren voor uw Gmail-verbinding met Outlook;

Van Selecteer app en apparaattype, druk op de knop Genereren. Waarna Google een nieuw app-wachtwoord voor u genereert.

U moet dit wachtwoord gebruiken in plaats van het wachtwoord van uw Google-account wanneer u verbinding maakt met Gmail in Outlook.

Als het klaar is, gaat u naar Outlook en probeert u verbinding te maken met het nieuw gemaakte wachtwoord.


Als je alles goed hebt ingesteld, zullen beide testtaken voor het verifiëren van de verbinding met Gmail slagen. Zoals u kunt zien, is het proces met succes voltooid en zult u zien dat er geen probleem is met Outlook kan geen verbinding maken met het Gmail-account.
Notitie:
Ik hoop dat deze begeleidingsstap nuttig is om Gmail in Outlook 2016 te configureren met het IMAP-protocol. Er kunnen verschillende gevallen zijn waarin gebruikers e-mails moeten overbrengen van Gmail naar Outlook. Als dit nodig is, proberen gebruikers Google mail in te stellen met MS Outlook. In dergelijke situaties maakt u direct een back-up van Gmail-e-mails of zet u deze over naar Outlook met de tool voor directe e-mailback-ups van Gmail.

Om van een dergelijke fout af te komen, moeten we een instelling van Gmail toepassen die de toepassing blokkeert en onderbreekt om toegang te krijgen tot de Gmail-mailbox. Momenteel ondersteunt Outlook geen OAuth en authenticatie in twee stappen, dus de enige manier om een ​​verbinding voor Gmail via Outlook toe te staan, is door een app-specifiek wachtwoord te gebruiken.Als u het probleem niet oplost, bel ons dan Gmail Nummer.

Wij bieden ook een technische ondersteuning Samsung Telefoonnummer.


Share:
Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager