The

Best

Add Zone For You

Outlook repareren zonder verbinding te maken met de server (opgelost) from haleybrown's blog

Leer methoden om verbindingsproblemen met de Outlook-server te beheren

Outlook-gebruikers moeten verbinding maken met de Exchange-server om hun e-mails erop te kunnen openen. Outlook-gebruikers worden echter vaak geconfronteerd met een ongewoon soort problemen wanneer ze verbinding maken met de server, die rechtstreeks van invloed zijn op de toegankelijkheid van e-mail. Deze verbindingsproblemen met de Outlook-server komen zeer af en toe tegelijkertijd voor, ongetwijfeld verholpen, met enkele eenvoudige trucs. Bovendien zijn de verschillende technieken voor het oplossen van verbindingsfouten met de Outlook-server als volgt.


Stel Outlook in op offlinemodus1. Open Outlook en ga naar het gedeelte Verzenden / ontvangen2. Zoek daarna naar de optie Offline werken3. Druk vervolgens op offline en stel Outlook in op de offline modusStart Outlook en Computer opnieuw1. U kunt Outlook in eerste instantie opnieuw opstarten wanneer het serververbindingsprobleem zich voordoet2. Als het opnieuw opstarten van Outlook niet helpt, start dan ook uw computer opnieuw op3. Probeer daarna, zodra uw computer correct opnieuw is opgestart, opnieuw verbinding te maken met de Outlook-serverBouw het Outlook-gegevensbestand opnieuw op1. Allereerst moet u Outlook afsluiten wanneer er een serververbindingsfout optreedt2. Open daarna het Configuratiescherm en ga vanaf daar naar het tabblad E-mail3. Ga vervolgens naar het gedeelte met gegevensbestanden en kies uw gegevensbestand erop4. Navigeer hierna naar de locatie van uw gegevensbestand5. Hernoem vervolgens de extensienaam van uw Outlook-gegevensbestand

Sluit daarna het bestaande venster en probeer de Outlook-server opnieuw te verbindenHerstel Outlook-installatie1. Ga naar het configuratiescherm op uw apparaat2. Kies vervolgens het tabblad Programma's en functies vanaf daar3. Navigeer daarna naar het Outlook-installatie-item4. Tik vervolgens op wijzigen en selecteer de reparatieoptie in het geopende venster5. Tik vervolgens op de knop Doorgaan en laat Outlook volledig repareren6. Start uw apparaat eindelijk opnieuw op en maak vervolgens opnieuw verbinding met de Outlook-serverDaarom kunt u de bovenstaande methoden gebruiken om ervoor te zorgen dat Outlook geen verbinding maakt met serverproblemen, maar voor het geval u dit niet hebt gedaan, kunt u hulp krijgen van een professionele expert. U kunt contact opnemen met het Outlook Nummer-klantenserviceteam voor hulp van een live manager met betrekking tot de oplossingen voor de verbindingsfout van Outlook.
We bieden ook een Gmail Nummer voor technische ondersteuning.


Share:
Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager