The

Best

Add Zone For You

Hoe kunt u Outlook herstellen na een crash? from haleybrown's blog

Voordat we lezen over het herstellen van Outlook na een crash, zullen we lezen over tekenen en symptomen van DBX-corruptie, gevolgd door Outlook PST-reparatie en Outlook OST-reparatie, zodat we allemaal op hetzelfde kennisplatform zitten en dingen gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd en gesorteerd.Tekenen en symptomen van DBX-corruptieAls Microsoft Outlook regelmatig traag werkt en het langer duurt voordat berichten worden afgeleverd of ontvangen, kan dit te wijten zijn aan beschadiging van Outlook DBX-bestanden. Deze signalen geven echter aan dat de schade niet groot is, maar als u een bericht krijgt als: "Msimn heeft een uitzondering C0000006h veroorzaakt in module Directdb.dll. Het bericht kon niet worden verzonden. Er is niet genoeg schijfruimte." u ondervindt waarschijnlijk een uitgebreid verlies van Outlook-bestanden en -systeem.Mogelijke oorzaak van Outlook-corruptieVeel mensen zijn van mening dat corruptie van Outlook of DBX te wijten is aan een virusinfectie. Hoewel het soms goed kan zijn, is de mogelijke reden in de meeste gevallen het gebruik van antivirusprogramma's. Ja, antivirusprogramma's, aangezien deze mogelijk verkeerd of onvoldoende zijn geconfigureerd om inkomende of uitgaande e-mails en bijlagen te scannen.Nu we hebben gelezen over mogelijke tekenen van Outlook-crash en mogelijke oorzaak van Outlook-corruptie, laten we nu lezen over Outlook PST-reparatie en Outlook OST-reparatie.Outlook PST-reparatie en Outlook OST-reparatie

Voordat we lezen over Outlook PST-reparatie en Outlook OST-reparatie, laten we eerst lezen over Outlook PST.Outlook PST is een bestand met persoonlijke mappen (.pst) of een bestand met offline mappen (.ost) als u Outlook-gegevens op uw computer gebruikt.Als de PST is beschadigd, kunt u een tool (Inbox Repair Tool) gebruiken om het probleem op te lossen zonder zelfs maar over te schakelen naar een reservekopie. Deze tool moet op de harde schijf worden geïnstalleerd tijdens de installatie van Outlook. Als de OST is beschadigd, kunt u gebruik maken van een tool (OST Integrity Tool) voor het scannen en repareren van OST-bestanden. Voor het geval het probleem niet is opgelost, zelfs niet nadat u de tool hebt gebruikt, moet u het.OST-bestand uitschakelen en ervoor kiezen om een ​​nieuw.OST-bestand te maken.Wat nu te doen?


U kunt de Microsoft Outlook-ondersteuningsnummers bellen en zij kunnen u helpen. U kunt ook zelf proberen dingen te corrigeren, hoewel we de eerste optie aanbevelen.Manieren om Outlook-crash en Outlook PST-reparatie te voorkomen

Voordat u begint met iets met betrekking tot Outlook-herstel en doorgaat met de taak van Outlook PST-reparatie, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat geen van de Outlook-bestanden is gemarkeerd als alleen-lezen. Dit kan worden gedaan door het probleemoplossingsproces van Outlook te starten.Klik in het bestandsmenu van Outlook op Offline werken en klik op Outlook Express in de mappenlijst zodat geen berichten hun bestemming bereiken en geen e-mail of map open blijft staan. Nu moet u de mappenlijst sluiten door op de rechterbovenhoek van het lijstpaneel te klikken. Ga nu naar het menu Bestand om op Alle mappen comprimeren te klikken. Dit proces kan veel tijd in beslag nemen, maar u moet veel geduld hebben voordat het wordt voltooid. Het is zeer belangrijk om hier op te merken dat u in de tussentijd geen andere computertoepassing zou moeten gebruiken.


Als u klaar bent met alle bovenstaande stappen, sluit u Outlook Express. Als u nog steeds een fout ondervindt, sluit u Outlook en start u de pc of laptop opnieuw op. Dit zal u helpen om Outlook in de meeste gevallen te herstellen. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u het beste contact opnemen met Microsoft Outlook Contact ondersteuning voor deskundige begeleiding. We hopen oprecht dat dit artikel over het herstellen van Outlook na een crash op meer dan alleen een manier nuttig voor u was.


We bieden ook een Amazon Contact persoon voor technische ondersteuning.


Share:
Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager