The

Best

Add Zone For You

Hoe Een eBay-account sluiten from haleybrown's blog

Als je je eBay-account volledig wilt deactiveren, moet je eerst zeker zijn van je beslissing. Zodra uw account is gesloten, heeft u er geen toegang meer toe. Als je problemen hebt met je account, neem dan contact op met eBay. Er is misschien een minder drastische oplossing voor uw probleem dan het uitschakelen ervan.



Als je besluit je eBay-account te sluiten, is het proces vrij eenvoudig, maar er zijn een paar dingen om in gedachten te houden.



Dingen die u moet controleren voordat u uw eBay-account sluit



1. Om te beginnen, als je transacties in de afgelopen 30 dagen hebt voltooid, houdt eBay je account 60 dagen actief na ontvangst van je verzoek, zodat je openstaande verkopen of aankopen kunt voltooien.

2. U moet er dan voor zorgen dat al uw vergoedingen zijn betaald en dat uw rekeningsaldo nul is. Zo niet, dan heeft u de mogelijkheid om een ??eenmalige betaling te doen om eventuele openstaande betalingen te vereffenen of om een ??terugbetaling aan te vragen als u nog geld op uw rekening heeft staan.

3. Als je account momenteel onder de minimumcriteria van eBay valt, kun je het pas sluiten als het aan deze vereisten voldoet. Hetzelfde geldt als uw account is opgeschort of beperkt. Die moeilijkheden zul je eerst moeten oplossen.

4. Nadat al het volgende is voltooid, kunt u een verzoek indienen om uw account te sluiten. Ga naar Mijn eBay > Account > Mijn account sluiten om deze informatie te krijgen.



Het proces van het sluiten van uw account



1. Log in op uw account en ga naar het gedeelte waar u uw verzoek indient; je 2. krijgt een paar vragen. Het duurt niet langer dan een paar minuten om deze taken te voltooien.

3. De eerste vraag is een eenvoudig selectievakje waarin u de meest relevante reden voor het sluiten van uw account selecteert.





Ongeacht de keuze die u in de eerste vraag selecteert, zal eBay u een tweede vraag voorleggen die zal proberen elk probleem op te lossen dat u denkt te ervaren. Als je het niet zeker weet, is dit het moment om je terug te trekken. U kunt uw account in de wacht zetten in plaats van verwijderen door uw abonnementen op de verkooptool op te zeggen en uw automatische betalingsoptie uit te schakelen. U kunt doorgaan naar de derde stap als u zeker weet dat u uw account wilt verwijderen.



De laatste stap valideert uw annuleringsverzoek als u doorgaat. Vink het vakje aan om te bevestigen dat u de Algemene voorwaarden hebt gelezen en dat u klaar bent. Uw verzoek wordt doorgestuurd naar eBay voor verwerking en u wordt per e-mail op de hoogte gebracht van de status van uw account.




Annuleer je eBay-verkopersaccount of winkel



Als u uw account alleen voor aankopen wilt gebruiken en niet langer wilt verkopen, kunt u het verkopersaccount sluiten. Hiervoor moet u eerst uw betalingsgegevens wissen. Selecteer de optie Alle betaalmethoden op de pagina van uw verkopersaccount en klik op de knop Verwijderen.



Voordat u het verkopersaccount annuleert, moet u ervoor zorgen dat alle openstaande betalingen en biedingen zijn vereffend. Zorg er ook voor dat u eventuele abonnementen opzegt als u er niet voor wilt betalen.



Volg deze stappen om je winkel te sluiten:



1. Ga naar je eBay-account en klik op ‘Mijn eBay’.

2. Selecteer op het tabblad Verkopen de optie Abonnementen.

3. Meld u af bij de eBay-winkel door deze in de lijst te zoeken en erop te klikken.

4. Al je winkelvoorraadvermeldingen worden verwijderd nadat je je hebt afgemeld.



De volgende stappen



Nadat je je annuleringsverzoek hebt ingediend, stuurt eBay je binnen 24 uur een bevestigingsmail om te bevestigen dat ze het hebben ontvangen. De huidige wachttijd is 30 dagen, dus zo lang duurt het voordat eBay je verzoek ontvangt.



Gedurende deze tijd kunt u niet bieden, aankopen doen, producten aanbieden of uw contactgegevens wijzigen, maar u kunt uw accountgegevens wel zien.



U kunt gedurende deze tijd ook contact opnemen met eBay om uw selectie ongedaan te maken en uw account opnieuw te openen. Zodra die 30 dagen zijn verstreken, is de afsluiting echter voltooid. Maak dan een nieuw account aan met een nieuwe gebruikers-ID en andere details.



U kunt de gebruikers-ID of het e-mailadres dat aan uw gesloten account is gekoppeld, niet gebruiken om toegang te krijgen tot een gedeelte van eBay waarvoor een account nodig is nadat het is gesloten. Bovendien kunnen andere gebruikers uw feedbackprofiel niet meer zien. Houd er ook rekening mee dat, in overeenstemming met het privacybeleid van eBay, bepaalde persoonlijke gegevens van uw profiel worden bewaard, zelfs als u uw account verwijdert.



Toch hulp nodig op eBay?



Het sluiten van een eBay-account is een grote onderneming die niet lichtvaardig moet worden opgevat. Als je eBay-verkopen niet zo sterk zijn als je had gehoopt, bekijk dan onze officiële gids voor verkopen op eBay in 2020 voordat je besluit je account te sluiten.



Als u meer informatie wilt over hoe u een eBay-account kunt sluiten. Dan kunt u contact met ons opnemen via het eBay Bellen klantenteam. Ik hoop dat ons team u de beste oplossing zal bieden volgens uw vereisten.



Share:
Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager