The

Best

Add Zone For You

Poliklinika MakeOver | Poliklinika U Splitu | Beautiful Inside & Out from Susan Walk's blog

POLIKLINIKA MAKEOVER je inovativna poliklinika u Splitu, koja na jednom mjestu okuplja visokoobrazovane i iskusne domace i inozemne medicinske strucnjake. Uz visokokvalitetne proizvode i aparate iz svijeta estetske medicine, nudimo mnogobrojne inovativne tretmane na podrucju stomatologije, neinvazivne i nekirurske tretmane u podrucju dermatologije, medicinske estetike i anti-agea, detox i oblikovanje tijela, te estetske / regenerativne ginekologije.


Kada je riječ o uslugama koje se nude u poliklinici, poseban naglasak stavlja se na estetsku/regenerativnu ginekologiju, koju poliklinika MakeOver provodi prva na ovim prostorima i u ovom opsegu.


ESTETSKA - REGENERATIVNA GINEKOLOGIJA


Rješavanje niza tegoba, koje su do jučer bile "tabu tema", a vezane su za intimnu regiju danas je dostupno kroz niz suvremenih, potpuno bezbolnih, neinvazivnih i nekirurških postupaka koji su u svijetu već dugi niz godina sastavni dio žensko/muške njege te predstavljaju vrstu seksualnog wellnessa koji dovodi do podizanja samopouzdanja, a u konačnici i boljeg odnosa s partnerom/partnericom.

Za razne smetnje kao što su: smetnje nekontroliranog bježanja mokraće, suhoća rodnice, neugodnost i bol pri spolnom odnosu, nekvalitetan orgazam odnosno njegov potpuni izostanak ili pak promjena pigmentacije vanjskog spolovila na raspolaganju je široki spektar tretmana sa zadivljujućim rezultatima, kojima prethode detaljne konzultacije, a od kojih se posebno ističu – O SHOT, G SHOT, nekirurška korekcija stidnih usana, pomlađivanje vagine, primjena PRP-a u intimnoj regiji te različiti kemijski pilinzi tog područja.


Uz estetsku/regenerativnu ginekologiju, svakako se ističu i usluge dermatologije, stomatologije i medicinske kozmetologije.


STOMATOLOGIJA


Tim naše dentalne klinike čine vrhunski stručnjaci koji će Vaš osmijeh najsuvremenijim metodama dovesti do savršenstva! Možemo se pohvaliti individualnim pristupom prema svakom pacijentu, i to od dijagnosticiranja do rješavanja problema. Naš glavni cilj jest da svaki pacijent izađe iz poliklinike Makeover s osmjehom kakvog je oduvijek sanjao!MEDICINSKA ESTETIKA I ANTI-AGE


U poliklinici Makeover pacijentima je na raspolaganju široka ponuda neinvazivnih, nekirurških i potpuno bezbolnih medicinskih tretmana koji uz odlične rezultate ispravljaju štete uzrokovane fotostarenjem i kronološkim starenjem. Pri tome osobiti naglasak stavljamo na očuvanje što prirodnijeg izgleda pacijenta, pogotovo kad su u pitanju postupci vezani za područje lica, izbjegavajući umjetni izgled i bilo kakvo pretjerivanje kao konačni rezultat. Smisao svih naših tretmana jesu usporavanje prirodnog procesa starenja lica i tijela i diskretni popravci već nastalih promjena, i to uz maksimalno očuvanje prirodne ljepote i zadovoljstva. Vaša koža zadržat će mladolik, nježan i hidratiziran izgled samo ako adekvatno brinete o njoj. Poliklinika Makeover nudi Vam također i niz medicinsko-kozmetičkih tretmana za održavanje ljepote kože lica i tijela.DETOX I OBLIKOVANJA TIJELA


U Poliklinici MakeOver nudimo vam niz tretmana za detoksikaciju i oblikovanje tijela, a pri čemu poseban naglasak stavljamo na holistički pristup u vidu Metabolic Balance metaboličkog programa.COVID-19 TEST


U poliklinici MakeOver možete obaviti COVID-19 testiranje, PCR test, brzi antigenski test i serološki test. Radimo i vikendom, te po dogovoru dolazimo i na vašu adresu. COVID testiranje na svim eventima (koncerti, vjenčanja,…) po dogovoru. Brzo, jednostavno i pouzdano.

PCR test

– test koji detektira prisutnost, odnosno odsutnost CoV-2 genoma. poliklinika u splitu


Antigenski test

– kromatografski imunološki test za kvalitativno otkrivanje specifičnih antigena SARS-CoV-2. U slučaju postojanja simptoma bolesti i negativnog nalaza na antigen testu ne isključuje se infekcija virusom COVID-19, te se mora učiniti dodatna provjera RT-PCR-om.


Serološki test

– test kojima se određuje imate li u svojoj krvi antitijela na SARS-CoV-2.ZDRAVSTVENI TURIZAM / O NAMA


Poliklinika MakeOver Beautiful Inside & Out osmišljena je kao prava oaza zdravstvenog turizma za domaće i strane goste.


Zajedno s luksuznim sobama BGold, ova Poliklinika na jednom mjestu nudi široku lepezu jedinstvenih, inovativnih tretmana te mogućnost komfornog smještaja, a medicinski i turistički obrazovano osoblje spremno je pružiti 24h njegu.


Vizija Poliklinike usmjerena je ka jačanju imidža Splita i Dalmacije općenito kao idealne destinacije zdravstvenog turizma, ali i ka unaprjeđenju kvalitete zdravstvene ponude čitave regije, a čime se u konačnici doprinosi razvoju cjelogodišnjeg turizma u Republici Hrvatskoj.


Split kao svjetski poznata turistička destinacija nudi svim svojim posjetiteljima savršen spoj povijesne baštine, kristalno čistog mora, tradicionalnih kulinarskih delicija te široki izbor plaža i obližnjih otoka. Blaga mediteranska klima i veliki broj sunčanih sati čine Split zaista idealnom lokacijom za odmor tijekom cijele godine.


Share:
Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager