The

Best

Add Zone For You

SITE123 - Website Builder

The cheapest high imitation Van Cleef & Arpelsjewelry Really don't miss from LOO's blog

Het importeren van gebruikte voertuigen naar Zuid

Zuid Afrika heeft bepaalde verordeningen te importeren gebruikt of nieuw voertuigen. Hier zijn enkele tips en informatie over het importeren van gebruikt of nieuw voertuigen in Zuid Afrika uit Japan of andere landen. Na 2000 zijn voertuigen met stuur links niet toegestaan, dus alleen rechterhand voertuigen kunnen invoer in Zuid Afrika.

Documenten die nodig zijn voor de invoer van nieuwe of gebruikte Japans of andere voertuigen:

Voor het importeren van een nieuwe of gebruikte auto in Zuid Afrika, zul je om de volgende twee belangrijke documenten te verkrijgen. Dus terwijl een auto naar Afrika te verschepen moet men ervoor zorgen dat hij/zij de brief van de autoriteit van Zuid Afrikaanse Bureau van normen en een vergunning voor de invoer van ITAC heeft. Dit maakt het mogelijk de persoon te voltooien een geldige auto verzending naar Afrika soepel.

1. Brief van autoriteit van Zuid Afrikaanse Bureau van normen.

De letter van de autoriteit uit Zuid Afrikaanse Bureau of Standards is ongeacht of de auto moet worden gemporteerd een nieuwe auto of een gebruikt exemplaar nodig. Met andere woorden, is de letter van de autoriteit uit Zuid Afrikaanse Bureau of Standards nodig voor het importeren van auto's vervaardigd buiten Zuid Afrika. De LOA van SABS is noodzakelijk zelfs voor het importeren van een personenauto naar Zuid Afrika. Tijdens het importeren van auto naar Zuid Afrika, moet overeenkomen met de Road Traffic Act en geldig bewijs bevestiging moet worden ingediend bij SABS.

2. Een vergunning voor de invoer van ITAC

Het is essentieel voor alle gemporteerde auto's naar Zuid Afrika hebben invoervergunningen. Voor het verkrijgen van invoervergunningen, is het essentieel voor een persoon die een auto importeren naar Afrika om permanent verblijf in Zuid Afrika en bewijzen van hetzelfde. De aanvragen voor invoervergunningen kunnen worden ingediend, gericht aan de directeur van Import en Export Control. Dit beleid zijn alle ingesteld en gecontroleerd door ITAC International Trade Administration Commissie van Zuid Afrika.

Achterban komen in aanmerking voor voertuigen van de import gebruikt in Zuid Afrika:

1. Immigranten komen in aanmerking voor invoer gebruikt voertuig maar moet permanente verblijfsvergunning status is afgegeven door het departement van binnenlandse zaken.3. Fysisch uitschakelen kunt een speciaal ontworpen motorvoertuig die zal passen bij de gehandicapte persoon persoonlijke wensen importeren.

4. Overerving: De erfgenaam dient een kopie van zijn/haar Zuidafrikaanse ID of paspoort, een kopie van een kopie van de overledene ID of paspoort, een kopie van de verklaring van inschrijving van motorvoertuigen in de naam van de overledene en een kopie van de overlijdensakte zal de.

5. Vintage en Collector's voertuigen moet 40 jaar of ouder,van cleef and arpel clover necklace replica.

6. De racewagens mogen worden ingevoerd door een race driver dient een kopie van de concurrentie race auto bestuurder licentie.

Rechten worden betaald varieert in Zuid Afrika

1. Immigranten kan n voertuig per gezin die is gebruikt voor een jaar belastingvrije importeren, maar zal worden verplicht tot betaling van de toegevoegde waarde van 14 procent belasting (BTW) op de invoer. Invoervergunning moet verkregen worden vr het importeren van het voertuig en niet verkopen of gooi het twee jaar na de invoer.

2. Terugkeren bewoners kunt importeren auto die zijn gebruikt en eigendom in het land van oorsprong voor meer dan een jaar. Volledige rechten van toepassing tenzij de eigenaar dat ze nog niet de intentie bewijzen kan van de terugkeer van Zuid Afrika.

3,replica pink van cleef necklace. Tijdelijke bewoners moeten volledige rechten en heffingen die terugbetaald bij vertrek worden betalen,replica van cleef four leaf clover necklace.

4. Buitenlandse diplomaten vereisen een diplomatieke certificaat en zijn niet verplicht te betalen rechten.

Nu dat je wat je nodig hebt weet voordat u importeert Afrika Klik om gebruikte auto portals zoals Japanse auto handel en weergave duizenden van voertuig voorraden uit 100 's van betrouwbare exporteurs uit Japan klaar om te verzenden uw gewenste auto's tegen zeer redelijke prijzen.

Verwante artikelen in voertuigen

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

De meeste mensen beseffen niet dat hun voertuig motor systeem heeft opgezet op een zodanige wijze dat het eigenlijk de macht beperkt. Wanneer op de productielijn in de fabriek instellingen zijn ingevoerd die zijn bedoeld om de motor te gaan met alle soorten van omgevingen en voorwaarden. Maar dit is niet een groot probleem, als u wilt dat uw auto om te rijden op het maximum, dan moet je gewoon check out ECU remapping technologie die de motor op zijn optimale niveau verstemt en hobbels op de BHP.

Vier wielaandrijving is de beste en veiligste vervoermiddel beschikbaar in de markt vandaag. In tegenstelling tot station motorvoertuigen op twee wielen bieden vier wiel aandrijving voertuigen meer grip en betere tractie op weg. Het maakt niet uit of de weg is ijzige of glad,alhambra van cleef necklace replica, vier wielaandrijving zal altijd de betekent dat u veilig naar uw bestemming zou overdragen.

Share:
Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By LOO
Added Aug 6 '17

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives

Sujay Bhaattacharjee The Man Behind Senstional Design

Alexa Rank 299000

google ranking checker

Website Page View Hit

Sales

Manager