The

Best

Add Zone For You

Fix Instagram-meldingen werken niet op iPhone from haleybrown's blog

Krijgt iemand anders geen meldingen van Instagram? Ik heb dit probleem gisteren net ervaren. Dus ik zocht rond en vond er een oplossing voor, en ik ga ze in dit artikel met je delen.


Instagram als een van de grootste sociale netwerken over de hele wereld wordt ingewikkeld en gebruikers zoeken naar oplossingen om de bugs te verhelpen. Het is waar dat automatiseringstools zoals de Instagram-bot de Instagram-actins hebben gemaakt (zoals, volgen, reageren, niet meer volgen, verhalen bekijken, directe berichten (DM)) om een ​​account gemakkelijker en veiliger te maken.

Desalniettemin zijn er enkele bugs die u tegenkomt en u moet deze handmatig oplossen, zoals het niet ontvangen van Instagram-meldingen op de iPhone.Hoe Instagram-meldingen te repareren die niet werken op de iPhone?

Niemand vindt het leuk om een ​​essentiële melding van hun verliefdheid te missen door ze een bericht te sturen. Dus lees verder om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Als u geen Instagram-meldingen op iPhone 11 ontvangt, volgt u de onderstaande manieren. de samenvatting van de oplossing is echter:1.Controleer de instellingen voor meldingen op de Instagram-app als ze allemaal zijn ingeschakeld. Het pictogram met drie regels in de rechterbovenhoek van het profiel> Instellingen> Meldingen.

2.Werk de Instagram-app bij

3.Start de telefoon opnieuw op

4.Wis de Instagram-cache

5.Zorg ervoor dat u voldoende opslagruimte op uw telefoon heeft

6.Controleer de instelling voor telefoonmeldingen in InstellingenHoe Instagram-meldingen op de iPhone in te schakelen (vanuit de app)

1.Open Instagram en log in op je account

2.Tik in het profiel op het pictogram met drie regels rechtsboven

3.Open de instellingen

4.Tik op 'Meldingen'.

5.Schakel alle benodigde meldingen in

Instagram-meldingen inschakelen (van iPhone)

1.Tik op Instellingen op uw iPhone (grijze kleur)

2.Open de instellingen

3.Tik op 'Meldingen'.

4.Veeg door de apps om Instagram te vinden

5.Schakel alle benodigde meldingen inOplossing 1: start uw apparaat opnieuw op

Het is duidelijk dat er geen betere manier is om iOS-problemen op te lossen dan uw telefoon opnieuw op te starten.

1.Het enige dat u hoeft te doen, is de aan / uit-knop van uw telefoon een paar seconden ingedrukt houden totdat u een notitie op uw scherm ziet met de tekst 'Schuif om uit te schakelen'.

2.Schuif de schuifregelaar van links naar rechts om uw telefoon uit te schakelen.
 3.Zodra uw telefoon volledig is uitgeschakeld, wacht u een minuut of twee en schakelt u hem weer in.

4.Houd er rekening mee dat als uw telefoon is uitgeschakeld, alle bewerkingen op uw telefoon worden stopgezet. Sommige softwarefouten veroorzaken veel hiervan op uw apparaat. Dus als u uw telefoon opnieuw opstart, of zelfs als u een harde reset uitvoert op uw iPhone-apparaat, wordt uw apparaat opgestart en krijgt het ook een nieuwe herstart.

Oplossing 2: werk uw telefoon bij

Omdat Apple altijd een nieuwe update vrijgeeft voor zijn gebruikers, wil je misschien ook proberen je telefoon bij te werken, dit lost ook enkele bugs en glitches op je telefoon op. Om uw apparaat bij te werken:

1.Ga naar je instellingen

2.Ga naar Algemeen en tik vervolgens op Software-update.

3.Als er een beschikbare software-update is, ga je gang en klik je op Downloaden en installeren.
Oplossing 3: controleer uw Instagram-app-meldingen
Probeer dit te controleren:

1.Open de Instagram-app

2.Log in op jouw account

3.Tik op de kleine profielfoto in de rechter benedenhoek

4.Tik in het profiel op het pictogram met drie regels rechtsboven

5.Ga naar uw instellingen en kies vervolgens meldingen.

6.Controleer of de meldingen zijn ingeschakeld

Oplossing 4: kijk of uw telefoon in de stille modus staat

Als je je telefoon toch in de stille modus hebt gezet, is de kans groot dat je geen meldingen op je apparaat ontvangt. Het enige dat u hoeft te doen, is de stille schakelaar om te zetten om in de stille modus te komen.

Fix 5: controleer of "niet storen" is ingeschakeld

Niet storen of DND is eigenlijk een van de beste functies op iOS. Als dit is ingeschakeld op uw telefoon, kunt u geen oproepen en meldingen ontvangen. Als u een maanpictogram boven aan uw scherm ziet, betekent dit dat DND is ingeschakeld. Om dit uit te schakelen:
1.ga naar je instellingen

2.tik op Niet storen en druk op de uitknop ernaast.

Fix 6: Controleer uw netwerkverbinding

Onthoud dat je verbonden moet zijn met een stabiele verbinding om Instagram-meldingen te kunnen ontvangen. Tenzij je telefoon is verbonden met een permanente netwerkverbinding, kun je geen directe meldingen van Instagram ontvangen.

Fix 7: herstel uw apparaat

Als je je telefoon herstelt, worden alle meldingen die niet werken, zoals je Instagram-melding, hersteld. Toch zou dit je laatste optie moeten zijn, want als je je telefoon herstelt, wordt je telefoon gereset en wordt deze zo goed als nieuw. Als u dit op uw telefoon uitvoert, worden al uw opgeslagen gegevens en instellingen verwijderd. Zorg er dus voor dat u een back-up maakt van uw benodigde gegevens.Oplossing 8: log uit van uw Instagram-account

Raak niet teleurgesteld als de genoemde manieren niet werken; er zijn nog enkele andere oplossingen om Instagram-meldingen te ontvangen. Probeer uit te loggen bij je Instagram-account; je moet de Instagram-app openen en naar het profielscherm gaan, dan moet je op het pictogram met drie balkjes rechtsboven op de pagina tikken en Instelling kiezen.Aan het einde van de pagina is er de optie Afmelden, tik erop en start uw telefoon opnieuw op en log vervolgens opnieuw in op uw account.

Oplossing 9: controleer de meldingsinstelling van een andere telefoon

Als je met twee verschillende apparaten bent aangemeld bij een Instagram-account, zijn alle wijzigingen die je aanbrengt voor een van hen ook van toepassing op het andere. Controleer beide apparaten en schakel de meldingsinstelling op beide in.

Fix 10: Schakel de energiebesparende modus uit

De energiebesparende modus op de iPhone en de batterijbesparingsmodus op Android, sparen de batterij wanneer mensen bijna leeg zijn. Door de energiebesparende modus in te schakelen, worden apps niet op de achtergrond vernieuwd en kan dit de reden zijn dat je geen Instagram-meldingen ontvangt. Het is duidelijk dat u de functie moet deactiveren om de meldingen te ontvangen. Volg de instructies om de energiebesparende modus op IOS uit te schakelen:

Stap 1: Open telefooninstellingen en ga naar Batterij.Stap 2: Schakel de energiebesparende modus uit

Fix 11: achtergrondvernieuwing inschakelen

U moet de achtergrondvernieuwing inschakelen om de melding te ontvangen. Om het in te schakelen, moet u:

Stap 1: Ga onder Telefooninstellingen naar Algemeen.
Stap 2: Scroll naar beneden en tik op Achtergrondapp vernieuwen, schakel het in en schakel Instagram in.

Fix 12: installeer Instagram opnieuw en geef toestemming voor meldingen op IOS

Het is je misschien opgevallen dat wanneer je Instagram voor de eerste keer installeert, het je vraagt ​​of je meldingen wilt ontvangen of niet, en misschien heb je het genegeerd en geweigerd.

Om het probleem op te lossen, moet u Instagram van uw telefoon verwijderen en uw telefoon opnieuw opstarten en de app downloaden in "App Store" en vervolgens opnieuw installeren. Nu zie je twee meldingen die je beide moet toestaan.

Een nieuw probleem waarmee iPhone Xr-gebruikers worden geconfronteerd, is dat ze geen Instagram-meldingen op hun telefoons krijgen. Of het nu een probleem is aan de kant van Instagram of een probleem met de iPhone-instellingen; we hebben hier een oplossing die kan helpen.

Fix Apple iPhone XR Instagram-melding werkt niet
Controleer de instelling 'Niet storen' op het iPhone Xr-apparaat:

Controleer voordat u iets doet of de meldingsinstellingen van uw telefoon beperkt zijn of niet. Als dit het geval is, mag uw telefoon geen geluid maken als er een nieuwe activiteit of bericht is.Tik op Instellingen-> Niet storen en schakel de functie DND (niet storen) uit.

Nu krijgt u alle meldingen van alle ontvangen berichten.

Schakel Instagram-app-meldingen in
Als alleen Instagram geen meldingen naar je iPhone Xr-apparaat stuurt, moet de configuratie-instelling van de app worden gewijzigd.Ga naar Instellingen, zoek en tik op Instagram-applicatie. Schakel Instagram-meldingen in en je bent helemaal klaar.

Start uw iPhone opnieuw op:
Gewoonlijk lost een eenvoudige herstart veel problemen op. Bij iPhone Xr is dit ook het geval. Start het apparaat opnieuw op en wacht tot het weer is opgestart. Vraag een vriend om je een direct bericht te sturen en kijk of er een melding verschijnt of niet.

Reset alle instellingen van het apparaat
Soms kunnen onjuiste instellingen en configuratie op het apparaat meldingsproblemen veroorzaken. Sommige instellingen komen niet overeen met andere, dus de beste oplossing is om alle instellingen terug te zetten naar de standaardinstellingen. Op deze manier moeten Instagram-meldingsproblemen worden opgelost.

Installeer de nieuwste iOS-versie

Meestal, wanneer we geen Instagram-meldingen ontvangen, kan het probleem te wijten zijn aan een verouderde versie van iOS die we gebruiken. Dus een iOS-update kan ervoor zorgen dat de Instagram-melding geen problemen heeft.
Om uw besturingssysteem bij te werken, doet u als Instellingen-> Algemeen-> Software-update. Ga dan voor de eenvoudig te volgen instructies.

Herstel iPhone Xr naar fabriek

Als laatste redmiddel moet het herstellen naar de fabriek elk probleem met Instagram-meldingen wegnemen. Volg hiervoor Instellingen-> Algemeen-> Reset-> Wis alle inhoud en instellingen. Voer de vereiste wachtwoorden in en wacht tot het apparaat is hersteld naar de fabrieksinstellingen.
Houd er rekening mee dat hierdoor al uw informatie en contacten op de telefoon verloren gaan. Maak dus een back-upbestand van alle inhoud van de telefoon en doorloop het.

Terug naar jou
Is het je gelukt om het probleem op te lossen met Instagram-meldingen die niet werken op iPhone Xr? Laat ons dan uw tips en trucs weten en help de iOS-gebruikers om Instagram gemakkelijk op hun telefoon te gebruiken. Ik hoop dat dit artikel heeft geholpen.

Vond u ons artikel nuttig? Als je nog andere problemen hebt met je Instagram-meldingen, vertel het ons maar in het Instagram Telefoonnummer.


We bieden ook een technische ondersteuning Epson Telefoonnummer.


Share:
Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager