The

Best

Add Zone For You

Eindelijk opgelost Microsoft Outlook e-mailfoutcodes en -berichten from haleybrown's blog

Heeft u ooit e-mailfoutcodes van Outlook ontmoet? Ja, nu zult u blij zijn te weten dat er nu snelle methoden beschikbaar zijn om het probleem op te lossen. Hier zullen we al deze methoden uitleggen om Outlook Error volledig te verwijderen.Een van de toonaangevende e-mailtoepassingen is Outlook, dat veel interactieve functies bevat, zoals afspraken, contacten, taken, enz. Toch worden verschillende Outlook-fouten tegengegaan die het moeilijk maken om op Outlook-toepassingen te reageren. Als gebruikers een e-mail proberen te verzenden, geeft Outlook de foutmeldingen of codes weer of verschijnt er een pop-up.Het is dus noodzakelijk om de oorzaak achter deze foutmeldingen te kennen. Deze foutmeldingen treden meestal op vanwege enkele corruptieproblemen in de Outlook-toepassing. Daarom zoeken veel gebruikers van tijd tot tijd naar oplossingen om deze fouten op te lossen. Dus om uw kostbare tijd te besparen, heb ik alle fouten met betrekking tot Outlook op één plek geschreven.Dus als iemand erover nadenkt, hoe kan ik een probleem met het verzenden van e-mail in Outlook oplossen? Stel ze vervolgens dit artikel voor en vertel ze deze pagina aandachtig te lezen.Deze blog behandelt de oplossingen waarmee u deze fouten snel kunt oplossen.

Snelle uitvoeringsstappen om de Outlook-e-mailfoutcodes op te lossen:a) Taak gemeld Microsoft Outlook-foutcode 0x8004210a

Als de gebruikers dit foutbericht ontvangen, betekent dit dat de mailserververbinding traag is.Gebruikers kunnen dit oplossen door de time-outduur van hun e-mailserver te verlengen. Ze kunnen deze instructies volgen. Dit zijn:Ga naar de optie Outlook-bestand >> Accountinstellingen.Druk tweemaal op het e-mailaccount dat deze fout veroorzaakt.Tik vervolgens op de optie Meer instellingen >> Geavanceerd.Breid ten slotte de duur van de servertime-outs uit.b) Outlook verzenden en ontvangen van gerapporteerde fout 0x800CCC80. Outlook-e-mailfoutcodesGebruikers kunnen dit foutbericht krijgen als er een onjuiste serverinstellingen voor uitgaande e-mail is

Als gebruikers de fout Outlook 2019 verzenden / ontvangen, kunnen ze deze stappen gebruiken om deze fout op te lossenGa naar Outlook-bestand >> Accountinstellingen om het Outlook-probleem op te lossen.Tik op het e-mailaccount >> Meer instellingen >> Outlook Server.Klik vervolgens op het selectievakje naast de optie "Mijn uitgaande server (SMTP) vereist authenticatie".Tik ten slotte op de optie "Log in op inkomende server voordat u e-mail verzendt" om de MS Outlook-e-mailfoutcode te herstellen.c) MS Outlook-foutcode 8: Outlook kan geen verbinding maken met de proxyserver "Gebruikers ontvangen deze berichten meestal om de volgende redenen:(a): Als de Windows-basiscertificaten verouderd rakenGebruikers kunnen deze MS Outlook-e-mailfoutcode 8 oplossen door de volgende stappen te volgen:Open eerst de Windows Update en zoek naar de updates in de lijst met rootcertificaten. Markeer vervolgens de updates en installeer ze op de computer van de gebruiker.(b): zelfondertekende certificatenDeze zelfondertekende certificaten worden automatisch aan de Intermediate Certification Authorities toegevoegd, wat tot de fout leidt. Gebruikers kunnen dit oplossen door het te verwijderen en te importeren in de lijst met betrouwbare autoriteiten.d) "Outlook-gegevensbestand kan niet worden geopend (fout 8004010F)"Twee redenen die deze fout veroorzaken. Dit zijn-1: E-mails opgeslagen op de bedrieglijke locatieVeel Outlook-gebruikers moeten in totaal verschillende e-mailaccounts afhandelen. Het is mogelijk dat Outlook-e-mails op een ongepaste locatie worden opgeslagen. Dit veroorzaakt uiteindelijk een Outlook-fout. Gebruikers kunnen deze stappen gebruiken. Dit zijn:Verwijder eerst alle Outlook-gegevensbestanden uit de accountinstellingen.

Bezoek de Datafiles-lijst en voeg ze nogmaals toe.2: als het Outlook-profiel verkeerd is geconfigureerd

Gebruikers kunnen een nieuw Outlook-profiel vormen en vervolgens de beschikbare gegevensbestanden toevoegen aan het nieuwe Outlook-profiel.

e) Outlook-verzendfout: “De bewerking is mislukt. Een object kon niet worden gevonden 'of' Object niet gevonden '

Telkens wanneer gebruikers een e-mail willen verzenden vanuit de Outlook-applicatie. Veel gebruikers verzenden / ontvangen de fout Outlook 2019.
. Er zijn hoofdzakelijk twee redenen die deze fout veroorzaken.

Als het Outlook-profiel beschadigd raakt

Ga naar het Configuratiescherm van Windows >> Mail >> Mail Setup optie.Tik op de knop Profielen weergeven >> Toevoegen.

Genereer een nieuw Outlook-profiel en voeg het e-mailaccount eraan toe.

4. Open ten slotte Outlook met een nieuw profiel en verzend het bericht opnieuw.
(b) SMTP-instellingen worden standaard niet correct opgehaald

Gebruikers moeten de instelling via handmatige benadering wijzigen om deze Outlook-e-mailfoutcode te herstellen. Ze moeten de uitgaande SMTP-server configureren in MS Outlook

Laatste woorden

Deze blog bood vijf oplossingen om deze Outlook-e-mailfoutcodes op te lossen. Gebruikers krijgen de handmatige benaderingen samen met hun redenen om ze op te lossen.U hoeft het ontoegankelijke probleem van onze kant niet onder ogen te zien. Bovendien hoeft u alleen maar thuis te zitten en ons 24 * 7 gratis nummer te bellen wanneer u maar wilt. En u krijgt direct de best denkbare technische service van ons technisch team. Bel ons gratis nummer Outlook Nummer.


Wij bieden ook een technische ondersteuning Netflix Telefoonnummer.


Share:
Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager