The

Best

Add Zone For You

eBay heeft je account opgeschort? Dit is wat je moet doen from haleybrown's blog

Het opschorten van uw eBay-account kan een enorme tegenvaller zijn, vooral als uw levensonderhoud afhankelijk is van de online marktplaats.


Om te voorkomen dat uw account wordt opgeschort, is het een goed idee om uzelf te informeren over het beleid van eBay. Omdat deze beperkingen echter enorm zijn en voortdurend veranderen, kan zelfs de meest ijverige eBay-verkoper een fout maken die resulteert in een accountverbod, beperking of opschorting.


Als je eBay-account is opgeschort, is dat meestal maar voor een korte periode. Hier leest u hoe u uw account opnieuw kunt activeren, evenals enkele tips om ervoor te zorgen dat het geld binnenkomt tijdens uw opschorting.Wat gebeurt er als eBay je account opschort?U kunt bestaande vermeldingen niet bewerken als uw account is opgeschort. Bieders hebben de mogelijkheid om hun biedingen in te trekken, en totdat uw account is hersteld, kunt u geen contact opnemen met bieders of reageren op vragen die aan u zijn gericht via eBay-berichten. Als je een beleid hebt geschonden, kan eBay je aanbiedingen voortijdig beëindigen of verwijderen, afhankelijk van de reden waarom je account is opgeschort.


Je ontvangt een e-mail van eBay waarin je wordt geïnformeerd over de actie die is ondernomen als je account is geblokkeerd, beperkt of opgeschort.Kleine problemen, zoals een verlopen betaalmethode, kunnen ertoe leiden dat er inhoudingen op uw account worden gedaan, maar uw eBay-account wordt hersteld zodra u het probleem heeft opgelost.Er gelden strengere beperkingen voor accounts die niet voldoen aan de vereisten van eBay. Verkopersvermeldingen kunnen worden gedowngraded in zoekresultaten en verkopers kunnen als gevolg daarvan worden uitgesloten van het verkopen van bepaalde items of helemaal niet op eBay.Opschorting is de zwaarste straf, die gebruikers verbiedt te bieden, kopen, verkopen of feedback te geven op eBay totdat de opschorting wordt opgeheven. eBay schorst accounts voor ernstigere overtredingen, zoals het verkopen van illegale goederen of het melden van verdachte activiteiten.Waarom schort eBay accounts op?Om hun klanten en hun eigen reputatie te beschermen, schort eBay accounts op. Het helpt u ook om de reputatie van uw verkoper te behouden. Als u op eBay wilt kopen en verkopen, moet u uw merk beschermen en een positieve reputatie als eBay-verkoper behouden, en eBay moet zijn eigen merk beschermen om zaken te kunnen blijven doen.Wanneer een eBay-gebruiker de regels overtreedt, een hele reeks klachten van klanten veroorzaakt of crimineel gedrag vertoont, heeft dit niet alleen een negatieve invloed op de persoon, maar ook op eBay. Klanten kunnen helemaal stoppen met kopen en verkopen op eBay als ze er niet op vertrouwen dat de marktplaats hen beschermt.Als eBay een probleem met een gebruiker detecteert, kan het account daarom worden opgeschort, beperkt of opgeschort. Hoewel er tal van redenen zijn waarom eBay dit doet, zijn de meest voorkomende de volgende:

eBay-kosten worden niet betaald.

De betalingsmethode in ons bestand is niet langer geldig.

Het verzuim van eBay om een ??terugbetaling te compenseren die uw koper heeft ontvangen

Uw accountgegevens konden niet worden geverifieerd door eBay.

Schending van een of meer eBay-regels en -beleid, zoals:

Gebruik stockfoto's of foto's van fabrikanten in uw vermeldingen

Illegale producten verkopen, zoals alcohol

Dingen verkopen die inbreuk maken op het intellectuele eigendom van anderen

Bestellingen worden te laat verzonden of trackinginformatie wordt laat geüpload.

Een hoog transactiedefectpercentage, of het percentage van uw transacties met een of meer gebreken, is een probleem.

Het Resolutiecentrum van eBay heeft een lage resolutie voor bedrijven.
Pas op voor valse opschortingsmeldingenJe kunt valse eBay-opschortingsmeldingen of phishing-e-mails ontvangen, dus zorg ervoor dat de opschortingsmelding die je hebt ontvangen authentiek is voordat je contact opneemt met eBay of wijzigingen aanbrengt in je account of aanbiedingen.Controleer je eBay-berichten om te zien of er een e-mail is verzonden vanaf eBay. Als je geen kopie van het bericht in je eBay-berichten hebt staan, is de e-mail die je hebt ontvangen niet door eBay bezorgd.Leer hoe u twijfelachtige e-mails kunt identificeren en deze aan eBay kunt melden door deze pagina te bezoeken.Een opgeschort eBay-account herstellenWanneer uw eBay-account is opgeschort, worden de procedures die u moet volgen om deze te herstellen, bepaald door de oorzaak van de opschorting. Wanneer dit gebeurt, stuurt eBay je een e-mail waarom je account is opgeschort en wat je kunt doen om dit te verhelpen, wat zo simpel kan zijn als het doen van een betaling of het bijwerken van je aanbiedingen.Te laat komen met verkoperskosten is bijvoorbeeld de meest voorkomende reden waarom eBay-accounts tijdelijk worden opgeschort; deze opschorting wordt echter opgeheven zodra u uw betaling heeft gedaan. Ga hiervoor naar de eBay-website en klik op "Mijn eBay" in de rechterbovenhoek.

Selecteer 'Account', zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding.

Selecteer vervolgens "Verkopersaccount" om uw onbetaalde kosten te zien.

Klik hier om een ??eenmalige betaling te doen met uw PayPal-rekening of een andere betaalmethode.

Wanneer deze kosten zijn betaald, herstelt eBay de accounts meestal binnen enkele minuten, zodat u kunt bieden, kopen, verkopen en weer feedback kunt geven.Hoewel eBay je precies zal vertellen wat je moet doen om je account weer aan de gang te krijgen via e-mail, vind je hier wat algemene informatie over drie stappen die je moet nemen als je account is opgeschort door eBay.1. Los het probleem op.Wanneer eBay u op de hoogte stelt van de opschorting van uw account, is het eerste wat u moet doen het bericht aandachtig lezen om uw volgende stappen te bepalen.Als eBay bijvoorbeeld je account heeft opgeschort omdat je auteursrechtelijk beschermde foto's in je aanbiedingen hebt gebruikt, zoals afbeeldingen die rechtstreeks van de website van de fabrikant van de goederen zijn genomen, heb je een beleid geschonden. eBay zal uitleggen hoe het probleem kan worden opgelost, wat betekent dat je je aanbiedingen moet verwijderen of wijzigen om de inbreukmakende foto's te verwijderen.Een Verified Rights Owner, of VeRO, het probleem is een andere typische basis voor opschorting. Eigenaren van intellectueel eigendom kunnen het VeRO-programma van eBay gebruiken om aanbiedingen te melden die inbreuk maken op hun rechten. In deze situaties zal eBay uw vermelding meestal verwijderen en u op de hoogte stellen, samen met informatie over hoe u contact kunt opnemen met de eigenaar van de rechten voor meer informatie. Dit geeft je de mogelijkheid om contact op te nemen met de rechthebbende en eventueel een deal met hen te sluiten om het item op eBay te verkopen.Als u en de eigenaar van de rechten niet tot overeenstemming kunnen komen, kan een VeRO-probleem u ertoe dwingen uw aanbiedingen te verwijderen of te bewerken om te voldoen aan de voorschriften van eBay.


Picture

?Neem contact op met eBay en laat hen weten dat je het VeRO-probleem hebt opgelost door de problematische vermeldingen te verwijderen of te bewerken of door een regeling te treffen met de eigenaar van de rechten. Uw account wordt opnieuw geactiveerd.2. Neem contact op met eBay.Als je denkt dat je account per ongeluk is opgeschort, je geen instructies hebt ontvangen om het te herstellen, of je weet niet zeker hoe je verder moet gaan, neem dan rechtstreeks contact op met eBay voor hulp.U kunt contact opnemen met eBay Bellen op het telefoonnummer of een afspraak maken voor eBay om u te bellen. U kunt echter 24 uur per dag, zeven dagen per week contact opnemen met een vertegenwoordiger.Verzamel alle informatie die u aan de klantenservicemedewerker moet verstrekken voordat u belt, inclusief uw eBay-gebruikers-ID, het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld en het referentienummer uit de opschortende e-mail.Stel alle vragen die je nodig hebt om te begrijpen waarom je account is opgeschort tijdens je gesprek. Leg uit wat er mis is gegaan en welke stappen u onderneemt om het probleem op te lossen. Wees hoffelijk en professioneel en onderstreep hoe de wijzigingen die u aanbrengt in overeenstemming zijn met de eBay-regelgeving, terwijl u zich ook richt op uw klanten.Als je een eBay-winkelabonnement op Anchor- of Enterprise-niveau hebt, zul je het veel gemakkelijker vinden om contact op te nemen met een eBay-agent, omdat je op elk moment toegewijde klantenondersteuning hebt per telefoon of e-mail.3. Wacht maar.Hoewel u zeker contact kunt opnemen met eBay, moet u in sommige gevallen uw opschortingstijd uitstellen.Als je eBay-account voor onbepaalde tijd is opgeschort, wat alleen gebeurt in extreme omstandigheden of na veel overtredingen, raadt eBay-consulent Mordechai Epelbaum aan een jaar te wachten voordat je contact opneemt met eBay over de mogelijkheid om het te herstellen.'Je bent uit het eBay-systeem getrapt. “Ze spelen geen spelletjes”, schrijft Epelbaum. “Ze impliceren niet dat ze van gedachten zullen veranderen als ze last hebben van je telefoon. Ze hebben al besloten nooit meer zaken met je te doen. Maar na een jaar kom je misschien in aanmerking voor herstel.”Moet je een stealth eBay-account openen?Hoewel het verleidelijk kan zijn, is het geen goed idee om een ??verborgen eBay-account te starten, vooral niet als je een bedrijf op eBay wilt opbouwen en voor een lange tijd wilt verkopen.Wanneer hun eBay-accounts worden afgesloten, kiezen sommige verkopers ervoor om een ??stealth-account te openen of te verwerven van een derde partij die geen verband houdt met hun oorspronkelijke account. Aangezien het stealth-account niet is gekoppeld aan de identiteit, het adres, het IP-adres of de bankgegevens van de verkoper, biedt het hen een andere manier om op eBay te verkopen terwijl ze zijn opgeschort.Het gebruik van een stealth-account is echter niet altijd een gemakkelijke oplossing voor uw schorsing om de volgende redenen:

Het lost het probleem met je oude eBay-account niet op. Je oorspronkelijke account kan voor onbepaalde tijd worden opgeschort als je de instructies van eBay voor het herstellen ervan niet opvolgt.

Uw nieuwe account kan ook worden opgeschort. Het is niet ongebruikelijk dat verkopers die stealth-accounts gebruiken dezelfde problemen tegenkomen of de moeilijkheden herhalen die in de eerste plaats tot hun opschorting hebben geleid. Het opzetten of verkrijgen van een stealth-account zonder de nodige wijzigingen aan te brengen om te voldoen aan de eBay-regelgeving kan resulteren in een extra schorsing.

U moet opnieuw beginnen met feedback en het opbouwen van uw verkopersreputatie. Op eBay is het opbouwen en behouden van een positieve verkopersreputatie van cruciaal belang, omdat het helpt bij het opbouwen van consumentenvertrouwen. Als u echter voor het eerst op eBay gaat verkopen, krijgt u geen feedback van andere klanten of verkopers, waardoor de kans kleiner wordt dat een shopper bij u koopt.

Als je een verborgen account op eBay gebruikt, loop je het risico betrapt te worden. Pogingen om een ??schorsing te omzeilen met een stealth-account kunnen leiden tot een strengere beperking, waaronder een permanent verbod op de marktplaats.Opschorting is niet het einde van uw eCommerce-verkopenEr is meestal een eenvoudige oplossing wanneer eBay je account blokkeert, beperkt of opschort. Als u weer wilt gaan kopen en verkopen op eBay, hoeft u alleen maar uw gegevens te valideren of uw betaalmethode met een paar klikken bij te werken.Opschortingen van eBay daarentegen zullen meer tijd in beslag nemen en verdere actie vereisen. Mogelijk moet u aanpassen hoe of wat u verkoopt om uw account te heropenen, of u moet wachten op de opschortingsperiode.Zelfs als je niet op eBay kunt verkopen, kun je nog steeds verkopen op andere online marktplaatsen, en Sellbrite maakt het gemakkelijk om verbinding te maken met veel marktplaatsen en je voorraad vanaf één plek te beheren.


Share:
Previous post     
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager