The

Best

Add Zone For You

Robertrow's blog

Alles in ons leven is zo gemakkelijk geworden met de handige en draagbare apps. Evenzo brengt Amazon je een app genaamd Prime Video voor smartphones, tablets en sommige smart-tv's. Gebruikers die het Amazon Prime-lidmaatschap hebben gekocht, kunnen onbeperkt video-inhoud streamen en downloaden.Niet alleen dat, deze Prime-video's zijn gratis beschikbaar. Bovendien krijgen gebruikers de flexibiliteit om andere digitale video's rechtstreeks uit de Amazon-bibliotheek te huren of te kopen. Prime-leden hebben ook een abonnement op premium-inhoudskanalen zoals HBO of Showtime, alleen voor een extra maandelijks bedrag.De app structureert en organiseert de totale video-inhoud duidelijk in kijklijsten, wat inderdaad een grote hulp is voor ouders die het browsen met vrije uitloop tot een minimum willen beperken. Of het nu gaat om het huren, abonneren of kopen van video's via de Amazon Prime Video-app, alles wordt in rekening gebracht op het Amazon-account waarmee Prime is ingelogd.Uiteindelijk treden ook compatibiliteitsproblemen met apparaten op met de Amazon Prime Video-app. Maar wat eigenlijk belangrijk is voor de gebruikers, is om Amazon Prime Video veilig te maken voor kinderen. Deze blog geeft je een beknopt overzicht van hoe je ouderlijk toezicht instelt op je streaming content.Dus, wil je Amazon Prime Video veilig maken voor kinderen? Denk aan de jaren 90 toen complete gezinnen tv-shows en documentaires keken via kabel-tv of via satelliet-tv. Helaas maken al die goede culturele dingen geen deel meer uit van de geschiedenis. Niet elke inhoud die vandaag op streamingdiensten wordt weergegeven, is veilig en nuttig voor kinderen.Stappen om Amazon Prime Video veilig te maken voor kinderen:Stap 1: Start eerst de Prime Video-app op uw smartphone of een ander apparaat.

Stap 2: Ten tweede, tik op het menupictogram onderaan het app-scherm. Selecteer daarna Instellingen in de menulijstitems.

Stap 3: Tik nu op de optie Ouderlijk toezicht in het scherm Amazon Video-instellingen.

Stap 4: Selecteer vervolgens via het scherm Ouderlijk toezicht het tabblad Weergavebeperkingen.

Stap 5: Hier kunt u de juiste leeftijdsgroep kiezen en selecteren

uit de lijst en stel de leeftijdsbeperkingen in. In scenario's, als je kleine kinderen hebt die graag tekenfilms kijken, kies dan voor de optie Alle, wat een geschikte instelling zou zijn. Verder kun je Amazon Prime Video veilig maken voor kinderen die Harry Potter-films kijken. Hier is een instelling van 7+ prima geschikt voor oudere kinderen.Opmerking: onthoud dat deze specifieke instelling wordt toegepast op het volledige Amazon Prime Video-account. U hoeft de instellingen dus niet apart toe te passen voor alle verschillende apparaten. U heeft echter de mogelijkheid om de apparaten waarop deze leeftijdsbeperkingsinstelling moet worden toegepast, te selecteren uit de lijst met apparaten die wordt weergegeven op het app-instellingenscherm.Waarom is het belangrijk om Amazon Prime Video veilig te maken voor kinderen?Met behulp van Amazon Video ouderlijk toezicht, krijgt u de mogelijkheid om weergavebeperkingen in te stellen voor de video-inhoud die kan worden gekocht via alle aangesloten apparaten. U hoeft zich alleen maar te registreren en in te loggen op uw Prime-account voordat u inhoud kunt streamen. Door een kleine installatie kunt u Amazon Prime Video Safe for Kids maken.In eerste instantie moet u uw gekochte pincode instellen via de app. Voor alle aankopen of abonnementen die worden gedaan, is de rechtstreekse toestemming van een ouder nodig. Dit helpt zeker om te voorkomen dat de kinderen of gastgebruikers zonder uw toestemming kosten in rekening worden gebracht.Om dergelijke scenario's te vermijden, schakelen de meeste mensen daarom over op on-demand streamingdiensten zoals Netflix, xfinity of Amazon Prime Video. Deze on-demand services bieden u onbeperkte services en voordelen, zoals u ze kunt gebruiken vanaf een reeks verschillende apparaten, thuis, op kantoor of waar dan ook. Zogenaamd,

Als je een Amazon Prime Video-abonnement hebt, kun je de gewenste films en tv-programma's bekijken op je smart-tv. U kunt ook naar believen genieten van de streamingdiensten op uw smartphone of op uw desktopcomputer.Maar als je Amazon Prime Video al op al je apparaten hebt geïnstalleerd, wordt het vrij duidelijk dat je kinderen zullen proberen hun favoriete programma's er ook door te bekijken. Je moet er alleen voor zorgen dat Prime Video veilig is voor de kinderen om te bekijken. Hier leest u hoe u snel de instellingen van Prime Video kunt wijzigen en Amazon Prime Video veilig kunt maken voor kinderen. Als u nog steeds problemen ondervindt, bel dan nu Amazon Bellen.Ik hoop dat deze blog nuttig is voor gebruikers die Amazon Prime Video veilig willen maken voor kinderen.Lees ook PayPal Bellen

Smartphones zijn het noodzakelijke apparaat geworden nu de technologie is ontwikkeld. Maar aangezien overmatig gebruik van alles zijn voor- en nadelen heeft, heeft dit ook hetzelfde. En daarvoor heeft Google beveiligingsfuncties op alle Android-telefoons geïntroduceerd. En als je wilt weten hoe je Google-accountverificatie op Android kunt omzeilen, raak je niet in paniek. Dit is de plek waar je antwoorden krijgt. Raadpleeg daarom de onderstaande stappen.

Stappen om te weten hoe u Google-verificatie op Android kunt omzeilen

Ontgrendel uw apparaat en tik op de instellingenknop in de meldingsbalk of door op het tandwielpictogram te tikken.
Tik vervolgens vanuit de verschillende opties op de optie “Fabrieksinstellingen herstellen” van uw telefoon.
Dit kan even duren. En zodra de fabrieksinstellingen zijn hersteld, volgt u de instructies voor het installatieproces.
En als je de wifi-optie te zien krijgt, tik je erop, maar voer je het wachtwoord nu niet in. Als u vervolgens het toetsenbord ziet, moet u de spatiebalk ingedrukt houden om het Engelse (VS) Google-toetsenbord te selecteren.
Voer nu het wifi-wachtwoord in en maak er verbinding mee. Volg de instructies op het scherm totdat u wordt gevraagd om Google-accountgegevens in te voeren.
Begin vervolgens met het invoeren van het e-mailadres van uw Gmail-account en houd het @ -symbool ingedrukt om de Google-instellingen te kiezen.
U moet nu op het menu met drie stippen tikken en “Help en feedback” kiezen en op een Help-artikel tikken dat op de webpagina wordt geopend.
Houd een woord ingedrukt om het te markeren en ga vanuit het menu naar de webzoekoptie en selecteer Google-app.
Zoek de instellingenoptie die te vinden is onder het tandwielpictogram en selecteer Back-up en reset.
Kies Fabrieksinstellingen herstellen.
Volg nu de stappen opnieuw tijdens het installatieproces, maar deze keer kunt u de Google-accountverificatiepagina overslaan.

Daarom krijgt u met behulp van de bovenstaande stappen om verder te gaan met Google-verificatie omzeilen, de antwoorden zonder problemen. Wie nog meer hulp nodig heeft, kan contact opnemen met de klantenservice van Google. Deze klantenservice is 24/7 actief en staat ter plaatse bij.

Contact opnemen met de klantenservice van Google

De klantenservice van Google Bellen is 24/7 actief op verschillende platforms. En als u ze wilt bereiken, kunt u kiezen voor het gratis hulplijnnummer, chathulp of e-mail om de antwoorden te krijgen.

Originele bron

Lees ook PayPal Nederland Bellen.Als je wilt weten hoe je Amazon Fire Stick aanzet, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hier leert u hoe u Amazon Fire Stick met afstandsbediening inschakelt en hoe u Fire Stick zonder afstandsbediening inschakelt. Kijk hieronder voor meer informatie over het inschakelen van Amazon Fire Stick.Hoe Fire Stick met afstandsbediening inschakelen?Hieronder worden de stappen genoemd die u moet uitvoeren om Fire Stick met afstandsbediening in te schakelen.Stap 1: Om uw apparaat in te stellen, sluit u het ene uiteinde van uw USB-kabel aan op de USB-poort van uw Fire TV Stick en de andere kant op de voedingsadapter.Stap 2: Sluit nu uw adapter aan op het stopcontact.Stap 3: Sluit daarna Fire Stick aan op de HDMI-poort van uw televisietoestel.Stap 4: Schakel uw tv in. Kies het kanaal van HDMI voor de poort waarop je je Fire TV Stick hebt aangesloten.Stap 5: Er gaat een laadscherm voor je open, daar zie je het logo van Fire TV Stick.Stap 6: Haal nu de afstandsbediening eruit die bij de Fire TV Stick is geleverd.Stap 7: Verwijder het deksel door op de pijlen te drukken.Stap 8: Open het klepje van je afstandsbediening en plaats de batterijen erin. Nu, sluit het deksel,Stap 9: Hierdoor wordt uw afstandsbediening automatisch aan het Fire Stick-apparaat gekoppeld.Stap 10: In het geval dat de twee niet paren, druk dan een paar seconden op de knop van Home.Stap 11: Hierdoor wordt de detectiemodus ingeschakeld.Stap 12: Koppel nu uw Fire TV Stick handmatig aan uw afstandsbediening.Stap 13: Daarna kunt u de Fire Stick-afstandsbediening gebruiken om pictogrammen en opties op uw Fire TV te selecteren.Stap 14: Om de Fire TV aan te zetten, drukt u op de home-knop van home op uw afstandsbediening. De tv wordt ingeschakeldautomatisch en stemt af op de juiste ingang.Stap 15: Hierdoor wordt de Fire TV automatisch geladen.Hoe Fire Stick zonder afstandsbediening inschakelen?

Hieronder worden de stappen genoemd die u moet uitvoeren om Fire Stick zonder afstandsbediening in te schakelen.Als uw afstandsbediening niet werkt en niet meer werkt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want u kunt Fire TV Stick nog steeds inschakelen.Een Fire TV Remote-app is ontwikkeld door Amazon die precies werkt als Fire TV-afstandsbediening.Deze applicatie is beschikbaar in de Apple App Store en Google App Store.Verbind in de volgende stap uw smartphone met hetzelfde draadloze netwerk waarmee u uw Fire TV Stick hebt verbonden.Download en installeer nu de Fire TV-app op afstand op uw smartphone.Start de app en kies het Fire TV-apparaat dat u wilt koppelen.Hierdoor wordt een code weergegeven op uw Fire TV-scherm.Daarna kunt u uw smartphone als afstandsbediening gebruiken. U kunt het bedienen door te tikken of door spraakopdrachten te geven.Reset nu het apparaat om de gekoppelde controllers en afstandsbedieningen te verwijderen.Om er zeker van te zijn dat je de app hebt gekoppeld, ga je naar het Firestick-startscherm en selecteer je het menu met instellingen.Begin met zoeken naar de optie Controllers en Bluetooth-apparaten.Ga nu naar de optie van Amazon Fire TV-afstandsbedieningen en selecteer deze.Alle afstandsbedieningen die op uw apparaat zijn aangesloten, worden op het scherm weergegeven en kijken of de externe app wordt weergegeven.Als alternatief kunt u spraakopdrachten van Alexa gebruiken om uw Fire TV te beheren.Installeer de Alexa-app op uw smartphone en open deze.Selecteer de knop van Menu in uw app en kies vervolgens de optie Boeken, video en muziek.Tik op de optie Doorgaan en kies vervolgens de koppeling als u klaar bent met het selecteren van het Alexa-apparaat dat u wilt gebruiken om uw Fire TV te bedienen.Dit is dus het proces waarbij Amazon Fire Stick zonder afstandsbediening wordt ingeschakeld.
 Dus hierboven lees je hoe je Amazon Bellen Fire Stick met afstandsbediening inschakelt en hoe je Amazon Fire Stick zonder afstandsbediening inschakelt.Lees ook PayPal Bellen.

Google Play, ontwikkeld en op de markt gebracht door Google in 2012, is een digitale distributiedienst die door de Android-gebruikers wordt gebruikt als app store en digitale media store. Met meer dan 80 miljard app-downloads; deze magische app biedt boeken, films, muziek en televisieprogramma’s. Android-gebruikers herstellen soms hun accounts die zijn geïnitieerd door inlogproblemen met hun account. Google stelt de Google Play-gebruikers in staat om hun accounts zonder gedoe te herstellen.

Hoe Google Play-account herstellen?

1.Open uw webbrowser en ga naar de INLOGGEN-pagina
https://accounts.google.com/signin.
2.Klik op Ik weet mijn wachtwoord niet.
3.Voer het e-mailadres in dat u gebruikt om in te loggen op uw Google-account.
4.Klik op DOORGAAN.
5.Voer het laatste wachtwoord in dat u zich herinnert.
6.Klik op DOORGAAN.
7.Klik op IK WEET NIET als u het vorige wachtwoord niet meer weet.
8.Nu moet u de manier definiëren om het Google Play-account te herstellen.
9.U kunt de verificatiecode per sms of per telefoon krijgen; of per e-mail.
10.Voer de ontvangen code in als u de optie voor tekstberichten heeft geselecteerd.
11.Klik op de herstellink als u de optie voor e-mailherstel heeft gekozen.

Hoe krijg ik technische ondersteuning van de Google-experts?

U heeft de meest gevolgde methode van Google Play-accountherstel geleerd. Het is echter niet de gemakkelijkste manier om het verloren account terug te krijgen. Volgens miljoenen gebruikers is de gemakkelijkste manier om contact op te nemen met de helpdeskingenieurs die door Google zijn gerekruteerd. Google heeft zeer ervaren technische ondersteuningsprofessionals aangetrokken die diepgaande kennis hebben van problemen met accountbeveiliging.

Hoe Google Play-account op Android-telefoon te herstellen?

Het downloaden van de beste applicaties op Android-apparaten is een eenvoudige taak geworden na de introductie van de Google Play-service die werkt als een digitale distributiedienst waar gebruikers door meerdere applicaties, films, boeken en meer kunnen bladeren. In eenvoudige bewoordingen fungeert Google Play als een mediawinkel voor Android-gebruikers die hen meerdere media biedt om doorheen te bladeren.

Manieren om Google Play-account te herstellen

De laatste tijd hebben veel gebruikers gemeld dat ze geen toegang hebben tot problemen met Google Play-services. Gelukkig kan de gebruiker dit probleem op tijd oplossen door Google Play-accountherstel uit te voeren door enkele eenvoudige stappen te volgen. Maar laten we, voordat we verder gaan met de stappen, wat meer weten over de herstelmodi die door Google worden aangeboden.

Om een ​​Google Play-account te herstellen, kan de gebruiker kiezen uit een van de volgende opties:

1.Hersteltelefoonnummer gebruiken
2.Herstel-e-mail gebruiken
3.Accountverificatievragen gebruiken

Google Play-account herstellen op Android

De procedure om een ​​Google Play-account te herstellen is heel eenvoudig, maar veel gebruikers vroegen hoe ze een Google Play-account op een Android-telefoon kunnen herstellen. Om gebruikers te helpen, volgen hier de snelle herstelstappen die u kunt volgen.

1.Om een ​​Google Play-account te herstellen, moet de gebruiker in eerste instantie de herstelpagina voor Google-services op een Android-apparaat bezoeken.
2.Geef vervolgens de gebruikersnaam op voor het specifieke Google Play-account en ga verder.
3.Vraag daarna om de identificatiecode van het Google Play-account in de geregistreerde modus, zoals het telefoonnummer.
4.Verifieer verder het Google Play-account door de code op te geven en ga verder met het proces.
5.En maak nu een nieuw wachtwoord voor het Google Play-account en klik op de knop Opslaan.

Als alternatief kan de gebruiker zelfs een accountverificatiecode aanvragen via e-mail en het Google Play-accountherstel op zijn Android-apparaat voltooien. Aan het einde van dit proces kan de gebruiker dus de toegang tot het Google Play-account herstellen en genieten van ononderbroken services.

Contact opnemen met Google-ondersteuning voor hulp

Als de gebruiker zijn Google Play-account niet kan herstellen met een van de opties, kan hij hulp zoeken bij de ondersteuningsvertegenwoordigers van Google en de toegang tot zijn account op tijd herstellen.

Hoe een opgeschort Google Play-account te herstellen?

Lees de procedure voor het herstellen van een opgeschort Google Play-account
Heeft u een Google play-account dat onlangs om onbekende redenen is opgeschort? Het Google Play-account van een gebruiker kan worden opgeschort wanneer de persoon een of meer bepalingen schendt die door de gebruiker zijn gedefinieerd. Als u een geregistreerde houder van een Google-account bent, moet u ervoor zorgen dat u zich altijd aan de voorwaarden en het beleid houdt die door hen worden beschreven. Telkens wanneer een Google Play-account wordt verdacht van een of andere vorm van wangedrag, schorten de autoriteiten het op tot een bepaalde periode. Omdat een Google Play-account helpt om alle apps op een apparaat up-to-date te houden, krijgt de gebruiker te maken met echte problemen als het wordt opgeschort. U kunt de Google Play-services echter terughalen nadat u uw opgeschorte account heeft hersteld. De procedure die u moet volgen voor een opgeschort Google Play-accountherstel is als volgt.

1.Ga naar de webpagina van het Google Play-account en tik op de link Ik ben mijn wachtwoord vergeten
2.Typ vervolgens uw e-mail-ID die u gebruikt om in te loggen op uw Google-account
3.Druk op de knop Volgende en geef het laatste inlogwachtwoord voor uw account op dat u zich misschien herinnert
4.Zo niet, klik dan op het tabblad “Ik weet het wachtwoord niet”
5.Vervolgens ontvang je ter verificatie een code van Google in je geregistreerde nummer via sms
6.Nadat u de verificatiecode heeft verzonden, gaat u naar een nieuwe pagina om het wachtwoord opnieuw in te stellen
7.Nu moet u een nieuw wachtwoord typen en opnieuw typen in het bevestigingsvenster
8.Sla ten slotte dit nieuwe wachtwoord op om weer toegang te krijgen tot uw opgeschorte Google Play-account

Daarom is het proces voor het probleemloos herstellen van een opgeschort Google Play-account zoals hierboven beschreven. Bovendien kunt u ook professionele begeleiding krijgen van een Google-vertegenwoordiger door contact op te nemen met hun klantenservice. De Google-vertegenwoordiger zal ook de extra hulp bieden als u op de een of andere manier uw opgeschorte Google Play-account niet kunt herstellen. U kunt ons Google Bellen noemen.

Originele bron

Lees ook PayPal Bellen

Stappen voor Google Chrome reageert niet foutGoogle Chrome doet soms niet reageren en voor de hand liggende techniek op te lossen het probleem is door eerst te verwijderen en vervolgens opnieuw installeren van de browser. Maar dit proces kan leiden tot het verlies van de opgeslagen gegevens, zoals cookies, logins, wachtwoord, gedownloade uitbreidingen en ga zo maar door. De andere eenvoudige en snelle manieren om het probleem van de Google Chrome reageert niet plaatsen te lossenOm de internetverbinding en zijn snelheid door te typen "nslookup Google.com" in de command prompt te controleren. Als de verbinding perfect werkt dan het IP-adres zal worden weergegeven of anders de persoon noodzaak om de kabel of de verbinding te controleren, indien nodig, de persoon noodzaak om de modem en sluit opnieuw

Om dicht en open de browser verwacht om zich te ontdoen van het probleem, maar het proces moet goed worden gedaan. De gebruiker moet de taak manager te openen en dan uiteindelijk de Google Chrome-proces en vervolgens opnieuw starten van de browser of anders zal blijven draaien op de achtergrond

Door te proberen om de browser te werken door te klikken op het menu-opties

Het vermijden van de installatie van de browser met behulp van de derde distributeur. Het installeren van de officiële website is altijd adviceable en dat helpt ook de Google Chrome te werk goed

Door het opruimen van de cache-geheugen, omdat het zou kunnen gebeuren dat het apparaat daadwerkelijk heeft opraken van geheugen en als gevolg daarvan een pagina kan niet laden

Door te controleren of er een probleem is met de webpagina of met Chrome met behulp van verschillende browser zoals Mozilla Firefox, Opera, Safari en ga zo maar door. Als het probleem blijft bestaan, dan is het probleem niet met het netwerk of de website

Door het aanbrengen van wijzigingen aan de bestaande antivirus software. Het zo gebeuren dat de antivirus software of malware roer voorkomen of blokkeren Chrome. De gebruiker wordt aanbevolen om een ​​controle op de antivirus software draaien

de ongewenste lokale bestanden of de lokale corrupte bestanden, die onbruikbaar en al uit het apparaat gecorrumpeerd door de VN-verbergen van de mappen in de tab "Beeld" in elk venster en vervolgens het navigeren in de weg zijn te verwijderen. Het Hij of zij nodig heeft om alle bestanden te selecteren en te verwijderen. Dan weer opnieuw starten van de browser en controleer of het probleem nog steeds betrekking heeft of niet

Uitschakelen van de sandbox-modus, dat is de beveiligingsfunctie en maakt Google Chrome reageert niet. De gebruiker noodzaak om de functie uit te schakelen en vervolgens controleren of het probleem zich blijft voordoen door naar de Google Chrome Eigenschappen en vervolgens te klikken op de tab "Shortcut" en dan toevoegen van de string "-geen -sandbox" aan het einde en vervolgens op OK te klikken.


Op zoek naar een snelle hulp voor Google Chrome reageert niet fout?


Als bovenstaande stappen niet in staat zijn te volgen door iemand neem dan contact op met Google klantenservice in het geval van een fout of de urgentie zoals google chrome reageert niet, werken of opening glitches.


Sommige van de meer problemen die de gebruiker wil uitzoeken of vraag hier zoals hieronder weergegeven:Google Chrome reageert niet windows 10Google Chrome reageert niet Windows 8Google Chrome reageert niet windows 10 2017chroom reageert niet 2017Google Chrome reageert niet MacGoogle Chrome reageert niet 2017Waarom Google Chrome werkt niet?


Als u geconfronteerd met een moeilijk gesprek nu Google Nederland Bellen


Lees ook Amazon Nederland Bellen.

Werkt Google Documenten niet meer in Chrome? Probeer deze eenvoudige stappen om het probleem op te lossen

Google Documenten is een tekstverwerker en een gratis webgebaseerde software-kantoorsuite van Google. Gebruikers kunnen hun documenten schrijven en opslaan met behulp van Google Docs in cloudopslag. Google Documenten biedt een lijst met functies die het tot een van de beste kantoorsuite-software maken, maar soms kunnen gebruikers ook verschillende problemen tegenkomen bij het gebruik ervan in Chrome. Er kunnen veel redenen zijn voor het niet-werkende probleem van Google Documenten in Chrome.

Waarom werken Google Documenten niet in Chrome?

 1. Niet-ondersteunde documenten.
  2.Onjuiste internetverbinding.
  3.Grote bestandsgrootte.
  4.Firewall-instellingen.
  5.Ongewenste caches en cookies.
  6.Oudere Chrome-versie.

Hoe repareer ik Google-documenten die niet werken in Chrome?

Er zijn veel methoden om het niet-werkende probleem van Google Documenten in Chrome op te lossen en daar moet u van op de hoogte zijn. U kunt de onderstaande stappen volgen om het probleem met Google Documenten die niet werken in Chrome op een eenvoudige manier op te lossen:

Methode # 1: Controleer uw internetverbinding

Werkt uw internetverbinding goed? U moet dat dus controleren omdat er verschillende keren veel problemen zijn opgetreden vanwege een onjuiste internetverbinding. U kunt uw internetverbinding hierover controleren.

Methode 2: Chrome updaten

Werk uw Chrome-browser bij naar de nieuwste versie, omdat een oudere versie veel problemen veroorzaakte. Elke nieuwe update bevat veel functies en bugfixes, zodat u deze gemakkelijk kunt oplossen.

Methode # 3: Chrome opnieuw instellen

Het resetten van Chrome naar de standaardinstellingen kan ook een handige optie zijn om meerdere dingen op te lossen, waaronder de Google-documenten die niet in Chrome worden geopend. U kunt deze actie uitvoeren in het gedeelte Instellingen van Chrome.

24/7 directe ondersteuning voor Google Documenten-gerelateerde problemen in Chrome

Kunt u dit probleem nog steeds niet oplossen, zelfs niet nadat u de hierboven beschreven stappen hebt uitgevoerd? Dan heeft u echt perfecte hulp nodig die wordt geboden door de gecertificeerde professionals. U kunt Google Bellen en rechtstreeks contact opnemen met het klantenserviceteam waar volledige problemen met betrekking tot Google Documenten of Chrome door hen op een zeer eenvoudige manier worden opgelost. U kunt telefoneren en gemakkelijk met hen in contact komen.

Originele bron

Lees ook Outlook Bellen


Overweeg je om de Amazon Prime-bonus door te geven aan je familie en vrienden? Gelukkig heeft Amazon Prime de functie Amazon Household geïntroduceerd waarmee je je Amazon Prime-account kunt delen met vrienden en familie. Biedt u een aantal handige voordelen voor vrienden en familie. Amazon Prime biedt alles wat nodig is om uw online ervaring te verbeteren en u af te vragen.

Bovendien kunt u gemakkelijk een andere volwassene aan uw digitale huishouden toevoegen en genieten van eenvoudige functies, waaronder ouderlijk toezicht voor de kinderen, onbeperkte opslag voor foto's en een familiebibliotheek om boeken, apps en games te delen.


Dus, hier is hoe u kunt beginnen met het delen van uw Amazon Prime-account met vrienden en familie met behulp van deze korte handleiding.


Stappen om leden aan uw huishouden toe te voegen met Amazon Prime:


Om uw Amazon Prime-account te delen met vrienden en familie, moet u de gegeven instructies volgen om nieuwe profielen aan te maken of toe te voegen aan uw Amazon Prime-account voor het beheren van uw huishoudens.Stap 1: Klik eerst op Account en lijsten in het vervolgkeuzemenu rechtsboven in uw scherm.

Stap 2: Scroll vervolgens naar beneden naar uw accountinstellingen.

Stap 3: Klik hier op Amazon Household.

Stap 4: Klik nu op de homepagina van Household op Add an adult option.

Opmerking: zorg ervoor dat de volwassene zijn inloggegevens heeft ingevoerd, of het nu een proeflid of een Prime-lid is.

Stap 5: Nu kunt u maximaal vier kinderen aan uw huishouden toevoegen door op de optie Een kind toevoegen te klikken.

Stap 6: Optioneel kunt u maximaal vier tieners toevoegen door op Tiener toevoegen te klikken.

Stap 7: Bovendien kunt u het profiel van elk kind wijzigen en bewerken door simpelweg op de optie Bewerken onder hun avatarpictogram te klikken.

Nadat je met succes iedereen aan je huishouden hebt toegevoegd - volwassenen, tieners en kinderen, ben je klaar om Amazon-inhoud met iedereen te delen. Houd er wel rekening mee dat elk van de toegevoegde volwassenen hun betalingsgegevens onder hetzelfde account deelt.

Het is dus altijd essentieel om ervoor te zorgen dat de juiste creditcard of betaalpas is geselecteerd tijdens het afrekenen bij het kopen van producten of inhoud.


Stappen om uw inhoud te beheren in Amazon Prime-


Als je echter allemaal hebt besloten je Amazon Prime-account te delen met vrienden en familie, volgen hier enkele basisstappen die je nodig hebt om de Amazon-inhoud te beheren.


Stap 1: Selecteer eerst uw account in het vervolgkeuzemenu rechtsboven in uw scherm.

Stap 2: Scroll vervolgens naar beneden naar uw accountinstellingen.

Stap 3: U kunt nu de optie Amazon Household selecteren.

Stap 4: Klik op de homepagina van het huishouden op de optie Uw gezinsbibliotheek beheren.

Stap 5: Hier moet u ook selecteren of u apps / games, audioboeken of eBooks wilt delen door op de bijbehorende knoppen voor delen te klikken.

Stap 6: Selecteer nu onder uw gezinsbibliotheek Beheer uw inhoud en apparaten.

Stap 7: Selecteer verder Show Instant Video * optie onder de ** Content Tab.

Stap 8: Klik vervolgens op de optie Show FreeTime onder Your Content.

Stap 9: U kunt kiezen uit uw instantvideo's en de optie Toevoegen aan FreeTime selecteren.

Stap 10: Kies ten slotte een van uw video's en selecteer een kind om weergavetoegang mogelijk te maken.

Stap 11: Als u klaar bent, klikt u op de knop OK.


Enkele andere deelbare voordelen met Amazon Prime-

Welke andere functies en voordelen biedt Amazon Prime, afgezien van het delen van verschillende soorten inhoud? Onthoud dat u met uw jaarlijkse abonnementskosten volledige toegang krijgt tot een groot aantal voordelen, waaronder minder versnelde verzending van bestellingen.


Terwijl de rest hieronder wordt vermeld.

 • Gratis verzending binnen twee dagen, dezelfde dag en één dag met korting voor online producten
 • Onbeperkte toegang tot Prime Now
 • Prime Video-streamingtoegang tot duizenden films en tv-programma's
 • Prime Music-toegang tot meer dan twee miljoen nummers
 • Vroege toegang tot Amazon Lightning Deals
 • Onbeperkte ruimte om foto's op te slaan
 • Gratis Kindle-boeken via de uitleenbibliotheek
 • 20% korting op luierabonnementen
 • 15% korting op het voltooien van de Baby Registry
 • 2% beloningen elke keer dat u het saldo van uw Amazon.com-cadeaubon opnieuw laadt
 • Prime-exclusieve prijzen voor geselecteerde populaire producten, samen met een extra 10% korting op honderden uitverkoopartikelen in Whole Foods Market-winkels
 • Twitch Prime-voordelen
 • Prime Fresh-voordelen

Dat is allemaal aanwezig om uw Contact Nummer Prime-account in te stellen en te delen met vrienden en familie. Er is echter altijd een flexibiliteit om leden naar behoefte te verwijderen. Maar als u ervoor kiest om uw huishouden te verlaten, is er een tijd van 180 dagen waarin geen van beide volwassenen leden kan toevoegen of zich bij andere huishoudens kan aansluiten. Hoewel de installatie vrij eenvoudig is, is het zelfs een geweldig voordeel voor Prime-leden die graag delen.

Originele bron

Ik hoop dat je met dit artikel gemakkelijk kunt leren om je Amazon Prime-account te delen met vrienden en familie.
Lees ook Outlook Helpdesk Bellen


Hoe neem ik contact op met het Google Voice-ondersteuningsteam?Google biedt moeiteloze browse- en zoekervaring met Google Voice Search. Dit is een geweldige prestatie als we iets willen vragen, we hoeven alleen maar te spreken en we krijgen alle mogelijke resultaten op de Google-zoekpagina. Soms kunt u problemen ondervinden bij het gebruik van de Google Voice-opdrachtservice. In dat geval kunt u telefonisch of via internet contact opnemen met de Google Voice-ondersteuning, hen informeren over het probleem waarmee u wordt geconfronteerd en zij zullen u op de best mogelijke manier helpen.Voordat u contact met hen opneemt, moet u deze eenvoudige instructies proberen om dit probleem op te lossen:U kunt proberen te controleren of het probleem bij de telefoon- of telefooninstellingen ligt of bij Google zelf1.U moet controleren of de microfoon van uw apparaat goed werkt of niet2.Controleer de taalinstellingen van uw apparaat3.Probeer de Google-app opnieuw op uw apparaat te installeren en probeer het opnieuwAls u het probleem niet kunt oplossen door de bovenstaande instructies te volgen, neemt u in dat geval contact op met de klantenservice van Google Voice, die u zal helpen met de oplossing. Als u geen verbinding kunt maken met de Google Voice-afdeling, moet u de medewerker aan de lijn vragen het gesprek door te verbinden naar de Google Voice-afdeling voor hulp.Heeft u te maken met Google Voice werkt niet op uw apparaat? Verkrijg alle informatie om het probleem op te lossen:Als u problemen ondervindt met uw Google Voice omdat deze niet naar behoren werkt. Volg daarna de gegeven instructies om het probleem Google Voice werkt niet op te lossen.
Voordat u iets anders doet, moet u controleren of u de nieuwste versie van de 'Google-app' gebruikt. Als u niet de nieuwste versie gebruikt, werk deze dan bij met deze stappen;
1.Om de laatste update van Google App te installeren, moet je de Play Store openen.2.Daar moet je naar de Menu-optie gaan waarin je de optie Mijn app en games moet selecteren.3.Scrol omlaag om de Google-app te bereiken, klik op de knop Update (de knop Update wordt alleen weergegeven als de update beschikbaar is).4.Dit is hoe je app wordt bijgewerkt en je ziet het probleem met Google Voice werkt niet.5.U kunt dit probleem ook verhelpen door Google Voice op uw Android-apparaat te activeren door deze stappen te volgen;Open eerst de Google-app op uw mobiel.1.En dan moet je de Menu-optie selecteren.2.Waarin u de instellingen moet selecteren en naar de optie Stem moet gaan.3.Verder moet u de optie Voice Match selecteren en de optie in 'Van de Google-app' zetten.Volg daarna de instructies op het scherm en selecteer de optie Altijd aan.

Dit is hoe uw probleem met Google Voice niet werkt zonder enig probleem wordt opgelost. Bovendien sta je voor het probleem en kun je het niet oplossen. Neem in dat geval contact op met de klantenservice van Google voor hulp van technische experts van Google Contact Nummer.


Lees ookAmazon Klantenservice Nederland.

Bekijk de stapsgewijze procedure om een ​​Google-account te herstellen met de geboortedatum:

Bent u op zoek naar enkele stappen om uw Google-account met de geboortedatum te herstellen? Welnu, dit bericht zal je grondig helpen door een stapsgewijze handleiding te bieden. U hoeft dus alleen maar het artikel te lezen en uw account zonder veel moeite te herstellen.

Hoe kan ik mijn Google-account met geboortedatum herstellen?

 1. Ten eerste moet u de Google-accountherstelpagina bezoeken.

2. Vervolgens moet u de gebruikersnaam invullen en op de optie Volgende klikken.

3. Klik verder op de optie Wachtwoord vergeten.

4. Daarna moet u het vorige wachtwoord invullen, als u het zich herinnert.

5. Anders kunt u op de optie Een andere manier proberen klikken.

6. Op deze manier zou u de hersteloptie zien. Omdat u Google-accountherstel op geboortedatum wilt uitvoeren, moet u op de optie Probeer een andere manier klikken totdat u de geboortedatum ziet.

7. Zodra u de opties heeft, moet u de details opgeven en door de aanwijzingen te volgen het herstelproces van het Google-account voltooien.

Bovendien kunt u tijdens het uitvoeren van het accountherstelproces contact opnemen met het klantenserviceteam voor het herstel van het Google Contact Nummer account op geboortedatum. De vertegenwoordiger zal u een onmiddellijke en betrouwbare oplossing bieden om het probleem op te lossen.

Originele bron

Lees ook Amazon Klantenservice Nederland.


Skybell heeft altijd nieuwe, innovatieve ideeën bedacht om uw leven gemakkelijker en uw huis veiliger te maken. Als onderdeel zijn ze een partnerschap aangegaan met verschillende grote diensten waar we allemaal van houden. Velen van jullie hebben zelfs gevraagd om manieren te bedenken om handsfree bediening van je apparaten te vergemakkelijken.

Dus vandaag is het het juiste moment om deze langverwachte opwinding met jullie allemaal te delen. SkyBell-deurbellen zijn nu compatibel met Amazon Echo en Alexa. Ja, dat heb je goed begrepen. Deze eenvoudige blog zal je door je vragen leiden, zoals het instellen van de SkyBell-deurbel met Alexa Echo en nog veel meer.


Waarom wil ik SkyBell-deurbel instellen met Amazon Echo?


Amazon Echo, nu algemeen en algemeen bekend als "Alexa", is een van de digitale assistenten van Amazon. Als referentie kunnen gebruikers een antwoord krijgen met opdrachten als "Alexa", "Echo" of "Computer".

Geleidelijk aan werd Amazon Echo verkocht als een slimme luidspreker of duidelijk als een slimme domotica-hub.

Hoe werkt SkyBell Doorbell met Echo?

Je moet een SkyBell HD en een Amazon Echo hebben om te beginnen.

Stap 1: Start eenvoudig de Alexa-app op uw mobiele telefoon.

Stap 2: Ga naar het menu terwijl je naar Skills gaat, zoek op SkyBell en selecteer die optie.

Stap 3: Vervolgens moet u het app-systeem verifiëren met uw SkyBell-inloggegevens.


Opmerking: u kunt het authenticatieproces uitvoeren via de Amazon Alexa-app. Dit vraagt je simpelweg om je SkyBell-account aan Amazon te koppelen. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de SkyBell OAuth-server waar u vertrouwelijke gegevens moet invoeren, zoals uw eerder bestaande SkyBell-gebruikersnaam en wachtwoord.

En je bent klaar. U kunt onbeperkt handsfree toegang krijgen tot uw SkyBell-apparaat.


Wat moet ik doen nadat ik SkyBell-deurbel met Alexa Echo heb ingesteld?

Nadat u de installatie van de SkyBell-deurbel met Amazon Echo hebt voltooid, kunt u Alexa opdracht geven uw SkyBell HD te bedienen. Door uw voordeur handsfree te bedienen, voegt u een extra niveau van gemak toe aan het SkyBell-apparaat.


Hier zijn alle acties die u kunt uitvoeren met behulp van uw spraakopdrachten:

 • U kunt een live video van uw voordeur opnemen. Deze video wordt automatisch in uw account opgeslagen, zodat u deze later gratis kunt bekijken.
 • U kunt een foto van uw voordeur maken
 • U kunt de binnenbel uitschakelen. Dit is een stille modus waarin u kunt voorkomen dat bezoekers uw dierbaren storen wanneer ze op de SkyBell HD-knop drukken.
 • Als alternatief kunt u de binnenbel inschakelen.


Wat is Amazon Echo-integratie?

Met SkyBell Amazon Echo-integratie kunnen gebruikers met zowel SkyBell HD als een Amazon Echo gemakkelijk verschillende interacties uitvoeren via spraakbesturing. Dit kan worden bereikt met een Amazon Alexa Skill naar keuze.


Zo kan een gebruiker eenvoudig de stille modus binnen of buiten in- of uitschakelen. Bovendien kunnen ze een momentopname maken of een video opnemen van hun voordeur. Maar als de gebruikers meerdere SkyBell-apparaten bezitten, vraagt Alexa de gebruiker om apparaatselectie.


Bovendien stelt SkyBell HD je in staat om verbinding te maken en te werken met de Amazon Echo met behulp van deze robuuste API-integratie SkyBell Connect. Met een wifi-functie is SkyBell HD de enige huidige slimme videodeurbel die is geprogrammeerd om opdrachten van jou of een smart home-apparaat te ontvangen.


Dus als je denkt dat ik de SkyBell-deurbel heb ingesteld met Amazon Echo, dan heb je al het gemak, de controle en de veiligheid over je huis.


Ondersteunde gebruikersstroom, interactie en gebruikersverhalen


Stap 1: Als SkyBell HD- en Echo-gebruiker wil ik SkyBell HD in de stille modus zetten, "Alexa, vertel SkyBell om de stille modus in te schakelen".

Stap 2: Een gebruiker zegt dat de reactie van Echo zou moeten zijn "Uw SkyBell is nu in stille modus".

Stap 3: Als SkyBell HD- en Echo-gebruiker wil ik dat SkyBell HD de stille modus verlaat door te zeggen: "Alexa, vertel SkyBell om de stille modus uit te schakelen".

Stap 4: Een gebruiker wil dat het antwoord van de Echo moet zijn "De stille modus van uw SkyBell is uitgeschakeld".

Stap 5: Als SkyBell HD- en Amazon Echo-gebruiker wil ik mijn SkyBell HD-account verbinden met mijn Amazon Echo-account om integratie op accountniveau te bereiken.

Stap 6: Als SkyBell HD- en Amazon Echo-gebruiker wil ik specificeren met welk SkyBell HD-apparaat mijn Amazon Echo verbinding maakt en werkt.

Amazon Echo-integratie voor meerdere apparaten


Als u voor standaardscenario's slechts één apparaat bezit, zal Alexa onmiddellijk verbinding maken en ermee werken zonder dat er aanvullende instructies nodig zijn. Als Amazon Alexa echter detecteert dat je meerdere gadgets hebt, moet je kiezen welk apparaat je wilt verbinden.


In feite wordt u gevraagd om het apparaat te selecteren waarmee u wilt samenwerken. Bijvoorbeeld Device Number (bijv. 1 voor de voorpoort, 2 voor de achterpoort, etc.). Mocht u technische problemen hebben, neem dan contact met ons op Amazon Klantenservice Nederland.

Originele bron-  Hoe stel ik mijn SkyBell-deurbel in met Amazon Echo?

Lees ook Google Contact Nummer


Pages: 1 2 »

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager