The

Best

Add Zone For You

Robertrow's blog

Hoe neem ik contact op met het Google Voice-ondersteuningsteam?Google biedt moeiteloze browse- en zoekervaring met Google Voice Search. Dit is een geweldige prestatie als we iets willen vragen, we hoeven alleen maar te spreken en we krijgen alle mogelijke resultaten op de Google-zoekpagina. Soms kunt u problemen ondervinden bij het gebruik van de Google Voice-opdrachtservice. In dat geval kunt u telefonisch of via internet contact opnemen met de Google Voice-ondersteuning, hen informeren over het probleem waarmee u wordt geconfronteerd en zij zullen u op de best mogelijke manier helpen.Voordat u contact met hen opneemt, moet u deze eenvoudige instructies proberen om dit probleem op te lossen:U kunt proberen te controleren of het probleem bij de telefoon- of telefooninstellingen ligt of bij Google zelf1.U moet controleren of de microfoon van uw apparaat goed werkt of niet2.Controleer de taalinstellingen van uw apparaat3.Probeer de Google-app opnieuw op uw apparaat te installeren en probeer het opnieuwAls u het probleem niet kunt oplossen door de bovenstaande instructies te volgen, neemt u in dat geval contact op met de klantenservice van Google Voice, die u zal helpen met de oplossing. Als u geen verbinding kunt maken met de Google Voice-afdeling, moet u de medewerker aan de lijn vragen het gesprek door te verbinden naar de Google Voice-afdeling voor hulp.Heeft u te maken met Google Voice werkt niet op uw apparaat? Verkrijg alle informatie om het probleem op te lossen:Als u problemen ondervindt met uw Google Voice omdat deze niet naar behoren werkt. Volg daarna de gegeven instructies om het probleem Google Voice werkt niet op te lossen.
Voordat u iets anders doet, moet u controleren of u de nieuwste versie van de 'Google-app' gebruikt. Als u niet de nieuwste versie gebruikt, werk deze dan bij met deze stappen;
1.Om de laatste update van Google App te installeren, moet je de Play Store openen.2.Daar moet je naar de Menu-optie gaan waarin je de optie Mijn app en games moet selecteren.3.Scrol omlaag om de Google-app te bereiken, klik op de knop Update (de knop Update wordt alleen weergegeven als de update beschikbaar is).4.Dit is hoe je app wordt bijgewerkt en je ziet het probleem met Google Voice werkt niet.5.U kunt dit probleem ook verhelpen door Google Voice op uw Android-apparaat te activeren door deze stappen te volgen;Open eerst de Google-app op uw mobiel.1.En dan moet je de Menu-optie selecteren.2.Waarin u de instellingen moet selecteren en naar de optie Stem moet gaan.3.Verder moet u de optie Voice Match selecteren en de optie in 'Van de Google-app' zetten.Volg daarna de instructies op het scherm en selecteer de optie Altijd aan.

Dit is hoe uw probleem met Google Voice niet werkt zonder enig probleem wordt opgelost. Bovendien sta je voor het probleem en kun je het niet oplossen. Neem in dat geval contact op met de klantenservice van Google voor hulp van technische experts van Google Contact Nummer.


Lees ookAmazon Klantenservice Nederland.

Bekijk de stapsgewijze procedure om een ​​Google-account te herstellen met de geboortedatum:

Bent u op zoek naar enkele stappen om uw Google-account met de geboortedatum te herstellen? Welnu, dit bericht zal je grondig helpen door een stapsgewijze handleiding te bieden. U hoeft dus alleen maar het artikel te lezen en uw account zonder veel moeite te herstellen.

Hoe kan ik mijn Google-account met geboortedatum herstellen?

  1. Ten eerste moet u de Google-accountherstelpagina bezoeken.

2. Vervolgens moet u de gebruikersnaam invullen en op de optie Volgende klikken.

3. Klik verder op de optie Wachtwoord vergeten.

4. Daarna moet u het vorige wachtwoord invullen, als u het zich herinnert.

5. Anders kunt u op de optie Een andere manier proberen klikken.

6. Op deze manier zou u de hersteloptie zien. Omdat u Google-accountherstel op geboortedatum wilt uitvoeren, moet u op de optie Probeer een andere manier klikken totdat u de geboortedatum ziet.

7. Zodra u de opties heeft, moet u de details opgeven en door de aanwijzingen te volgen het herstelproces van het Google-account voltooien.

Bovendien kunt u tijdens het uitvoeren van het accountherstelproces contact opnemen met het klantenserviceteam voor het herstel van het Google Contact Nummer account op geboortedatum. De vertegenwoordiger zal u een onmiddellijke en betrouwbare oplossing bieden om het probleem op te lossen.

Originele bron

Lees ook Amazon Klantenservice Nederland.


Skybell heeft altijd nieuwe, innovatieve ideeën bedacht om uw leven gemakkelijker en uw huis veiliger te maken. Als onderdeel zijn ze een partnerschap aangegaan met verschillende grote diensten waar we allemaal van houden. Velen van jullie hebben zelfs gevraagd om manieren te bedenken om handsfree bediening van je apparaten te vergemakkelijken.

Dus vandaag is het het juiste moment om deze langverwachte opwinding met jullie allemaal te delen. SkyBell-deurbellen zijn nu compatibel met Amazon Echo en Alexa. Ja, dat heb je goed begrepen. Deze eenvoudige blog zal je door je vragen leiden, zoals het instellen van de SkyBell-deurbel met Alexa Echo en nog veel meer.


Waarom wil ik SkyBell-deurbel instellen met Amazon Echo?


Amazon Echo, nu algemeen en algemeen bekend als "Alexa", is een van de digitale assistenten van Amazon. Als referentie kunnen gebruikers een antwoord krijgen met opdrachten als "Alexa", "Echo" of "Computer".

Geleidelijk aan werd Amazon Echo verkocht als een slimme luidspreker of duidelijk als een slimme domotica-hub.

Hoe werkt SkyBell Doorbell met Echo?

Je moet een SkyBell HD en een Amazon Echo hebben om te beginnen.

Stap 1: Start eenvoudig de Alexa-app op uw mobiele telefoon.

Stap 2: Ga naar het menu terwijl je naar Skills gaat, zoek op SkyBell en selecteer die optie.

Stap 3: Vervolgens moet u het app-systeem verifiëren met uw SkyBell-inloggegevens.


Opmerking: u kunt het authenticatieproces uitvoeren via de Amazon Alexa-app. Dit vraagt je simpelweg om je SkyBell-account aan Amazon te koppelen. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de SkyBell OAuth-server waar u vertrouwelijke gegevens moet invoeren, zoals uw eerder bestaande SkyBell-gebruikersnaam en wachtwoord.

En je bent klaar. U kunt onbeperkt handsfree toegang krijgen tot uw SkyBell-apparaat.


Wat moet ik doen nadat ik SkyBell-deurbel met Alexa Echo heb ingesteld?

Nadat u de installatie van de SkyBell-deurbel met Amazon Echo hebt voltooid, kunt u Alexa opdracht geven uw SkyBell HD te bedienen. Door uw voordeur handsfree te bedienen, voegt u een extra niveau van gemak toe aan het SkyBell-apparaat.


Hier zijn alle acties die u kunt uitvoeren met behulp van uw spraakopdrachten:

  • U kunt een live video van uw voordeur opnemen. Deze video wordt automatisch in uw account opgeslagen, zodat u deze later gratis kunt bekijken.
  • U kunt een foto van uw voordeur maken
  • U kunt de binnenbel uitschakelen. Dit is een stille modus waarin u kunt voorkomen dat bezoekers uw dierbaren storen wanneer ze op de SkyBell HD-knop drukken.
  • Als alternatief kunt u de binnenbel inschakelen.


Wat is Amazon Echo-integratie?

Met SkyBell Amazon Echo-integratie kunnen gebruikers met zowel SkyBell HD als een Amazon Echo gemakkelijk verschillende interacties uitvoeren via spraakbesturing. Dit kan worden bereikt met een Amazon Alexa Skill naar keuze.


Zo kan een gebruiker eenvoudig de stille modus binnen of buiten in- of uitschakelen. Bovendien kunnen ze een momentopname maken of een video opnemen van hun voordeur. Maar als de gebruikers meerdere SkyBell-apparaten bezitten, vraagt Alexa de gebruiker om apparaatselectie.


Bovendien stelt SkyBell HD je in staat om verbinding te maken en te werken met de Amazon Echo met behulp van deze robuuste API-integratie SkyBell Connect. Met een wifi-functie is SkyBell HD de enige huidige slimme videodeurbel die is geprogrammeerd om opdrachten van jou of een smart home-apparaat te ontvangen.


Dus als je denkt dat ik de SkyBell-deurbel heb ingesteld met Amazon Echo, dan heb je al het gemak, de controle en de veiligheid over je huis.


Ondersteunde gebruikersstroom, interactie en gebruikersverhalen


Stap 1: Als SkyBell HD- en Echo-gebruiker wil ik SkyBell HD in de stille modus zetten, "Alexa, vertel SkyBell om de stille modus in te schakelen".

Stap 2: Een gebruiker zegt dat de reactie van Echo zou moeten zijn "Uw SkyBell is nu in stille modus".

Stap 3: Als SkyBell HD- en Echo-gebruiker wil ik dat SkyBell HD de stille modus verlaat door te zeggen: "Alexa, vertel SkyBell om de stille modus uit te schakelen".

Stap 4: Een gebruiker wil dat het antwoord van de Echo moet zijn "De stille modus van uw SkyBell is uitgeschakeld".

Stap 5: Als SkyBell HD- en Amazon Echo-gebruiker wil ik mijn SkyBell HD-account verbinden met mijn Amazon Echo-account om integratie op accountniveau te bereiken.

Stap 6: Als SkyBell HD- en Amazon Echo-gebruiker wil ik specificeren met welk SkyBell HD-apparaat mijn Amazon Echo verbinding maakt en werkt.

Amazon Echo-integratie voor meerdere apparaten


Als u voor standaardscenario's slechts één apparaat bezit, zal Alexa onmiddellijk verbinding maken en ermee werken zonder dat er aanvullende instructies nodig zijn. Als Amazon Alexa echter detecteert dat je meerdere gadgets hebt, moet je kiezen welk apparaat je wilt verbinden.


In feite wordt u gevraagd om het apparaat te selecteren waarmee u wilt samenwerken. Bijvoorbeeld Device Number (bijv. 1 voor de voorpoort, 2 voor de achterpoort, etc.). Mocht u technische problemen hebben, neem dan contact met ons op Amazon Klantenservice Nederland.

Originele bron-  Hoe stel ik mijn SkyBell-deurbel in met Amazon Echo?

Lees ook Google Contact Nummer


"Een vriend in nood is inderdaad een vriend" dit citaat is heel toepasselijk wanneer het wordt gebruikt in de context van Facebook-herstel. Bovendien, omdat het een ongelooflijke service is, zijn er kansen dat sommige gebruikers een probleem tegenkomen bij het openen van hun account. Gelukkig kunnen de gebruikers met behulp van de herstelopties gemakkelijk toegang krijgen tot hun Facebook-account.Verder, voor de gebruikers die een vraag hebben over het herstel van Facebook-accounts door hulp van vrienden in te schakelen, krijgen ze hier de eenvoudige stappen die ze moeten volgen.Facebook-account herstellen door hulp te krijgen van vriendenWelnu, voor de gebruikers die geen toegang hebben tot hun account, maar een aantal vertrouwde vrienden aan hun profiel hebben toegevoegd, kunnen ze deze methode gemakkelijk gebruiken om toegang te krijgen tot hun Facebook-account.Voor dit proces moeten gebruikers de Facebook-inlogpagina bezoeken en op Account vergeten klikken.Vervolgens moeten gebruikers de gebruikersnaam of het e-mailadres invoeren en op de zoekoptie klikken.Kijk nu vanuit de verstrekte lijst naar de e-mailadressen die aan het account zijn gekoppeld. Als gebruikers geen toegang hebben tot een van de e-mails, kunnen ze klikken op de optie Geen toegang meer.Daarna kan de gebruiker het e-mailadres of telefoonnummer invoeren waartoe hij toegang heeft en op de optie Doorgaan klikken.Vervolgens moet de gebruiker op de optie Vertrouwde contacten onthullen klikken.Verder moet de gebruiker de instructies op het scherm volgen en gemakkelijk weer toegang krijgen tot zijn Facebook-account.Als de gebruiker echter faalt, kunnen ze contact opnemen met het accountherstelnummer van Facebook Nederland voor de benodigde hulp om gemakkelijk toegang te krijgen tot hun account.


Lees ook Amazon Telefoonnummer.

Nadat je de Fire TV Stick Remote-app hebt gedownload en geïnstalleerd, kun je deze gemakkelijk openen en je Fire TV instellen. Hieronder staan ​​de stappen om de telefoon als afstandsbediening te gebruiken met Amazon Fire TV Stick.Stappen om de Fire TV Stick Remote Control-app in te stellenDownload en configureer de Fire TV Stick Remote-app.Tik vervolgens op inloggen.Typ nu voor uw Amazon-account uw gebruikersnaam en wachtwoord. Tik vervolgens opnieuw op aanmelden.Tik op je Fire TV Stick of een ander Fire TV-apparaat dat je hebt. (Als u uw apparaat niet kunt vinden, controleer dan of het is aangesloten op en is verbonden met hetzelfde netwerk als uw telefoon.)Schakel uw tv in en schakel over naar de ingang die is aangesloten op uw Fire TV Stick, of welk Fire TV-apparaat u ook probeert te bedienen.Controleer daarna het codenummer van de Fire TV Stick-app voor het aanvragen van een externe app.Nadat u de code in uw Fire TV Stick-app op afstand hebt ingevoerd, wordt uw app verbonden met uw Fire TV Stick of een ander Fire TV-apparaat.
Dingen die u nodig hebt om de Fire TV Phone-app te gebruiken
Hieronder staan ​​de dingen die uw apparaat nodig heeft om de Fire TV Stick Remote-app te gebruiken. Hoewel de externe app beschikbaar is in zowel Android als iOS, maar niet werkt met bepaalde apparaten.
Fire TV voor Fire-tablets: dit werkt op alle Fire-tablets van de 4e generatie en hoger.Fire TV voor Android: dit werkt op Android OS 4 of nieuwer.Fire TV voor iOS: dit werkt op iOS 10 of nieuwer.
(Vergeet niet dat de Fire TV Stick-app op afstand ook andere Fire TV-apparaten kan bedienen, inclusief de Fire TV Cube en Fire TV 4K. U kunt uw Fire TV Stick-app voor afstandsbediening downloaden en deze als afstandsbediening gebruiken voor al uw Fire TV-apparaten .)Stappen om de Fire TV Stick Remote-app te gebruikenDe Fire TV Stick Remote-app heeft exact dezelfde functionaliteit als de fysieke Fire TV Stick-afstandsbediening. Alle dingen zijn hetzelfde, het enige verschil tussen de twee is:De app heeft een touchpad in het midden in plaats van de cirkelknop.De app heeft een ingebouwd toetsenbord.De app bevat een lijst met snelkoppelingen waarmee u al uw apps kunt starten wanneer u maar wilt.Hier leest u hoe u de Fire TV Stick Remote-app in de onderstaande stappen gebruikt:Selecteer het momenteel gemarkeerde item op uw Fire TV door ergens op het touchpadgebied te tikken.Terwijl uw vingers in het touchpad-gebied worden ingedrukt, beweegt u uw vinger naar links, rechts, omhoog of omlaag om in die richting te scrollen.Veeg vervolgens vanuit het midden van het touchpad in de richting waarin u wilt bewegen om uw selectie te verplaatsen zonder te scrollen.Tik in de linkerbovenhoek van uw scherm op het toetsenbordpictogram om toegang te krijgen tot het toetsenbord.Tik en houd de microfoon ingedrukt en zeg wat u zoekt, of spreek de naam uit van een app die u met uw Fire TV wilt openen.Tik op het pictogram Apps en games, dat tussen de microfoon- en toetsenbordpictogrammen staat, om het snelmenu Apps en games in te stellen.Tik op een app of game in deze lijst om deze direct op je Fire TV Stick of ander Fire TV-apparaat te starten.Ten slotte werken de knoppen Return, Home, Menu, Reverse, Play / Pause en Fast Forward allemaal op precies dezelfde manier als op de fysieke afstandsbediening.We hopen dat het bovenstaande artikel je heeft geholpen om je telefoon als afstandsbediening te gebruiken met Amazon Fire TV Stick en te genieten van je streaming zonder extra inspanningen. Als je dit probleem niet oplost, neem dan contact met ons op Amazon Nummer.


Lees ook aanbieding Google Nederland.

Cox Communications is het Amerikaanse telecommunicatiebedrijf dat diensten aanbiedt zoals digitale kabeltelevisie, kabeldiensten, netwerkserviceproviders, internetdiensten, e-maildiensten, enz. Als u de gebruiker bent van Cox high-speed internet, krijgt u ook de gratis e-mailservice bij met internetpakket. Hoewel dit het gratis e-mailabonnement is, bevat deze e-mail alle benodigde functies en services. Het is bekend dat de mail een eenvoudige gebruikersinterface heeft met beperkte opslagruimte voor de inbox. Net als elke andere e-mail kan deze e-mail ook worden gebruikt in toepassingen via de telefoon en op internet in de webbrowser. Dus als u overweegt om deze e-mail te gebruiken, bent u van harte welkom en kunt u deze e-mail zelfs toevoegen aan Outlook of een ander besturingssysteem dat u verkiest.Dit artikel is hier om u te laten weten hoe u Cox Email instelt als u de mevrouw Outlook-gebruiker bent.


U bekwaam maken in het instellen van Cox-e-mail op Outlook:Hier in dit artikel zullen we u door de meest handige stappen leiden bij het instellen van de Cox Email.1. Start Ms. Outlook op uw computer en klik vervolgens op het tabblad "Bestand".2. Ga bij het weergeven van de e-mail naar "Accountinformatie" aan de linkerkant van het tabblad.3.. Kies vervolgens de optie "Account toevoegen" uit verschillende opties en ga verder.4. De gebruiker moet op de knop "Extra servertypen of server handmatig configureren" klikken en verder gaan.5. Kies vervolgens het keuzerondje voor "Internet E-mail" gevolgd door de optie "Volgende".6. Er wordt een venster voor u weergegeven onder de naam "Gebruikersinformatie sectie" en begin met het invoeren van uw persoonlijke gegevens zoals uw naam, cox gebruikersnaam enz. En ga verder.7. Als u verder gaat, ontvangt u de vervolgkeuzeknop met de naam "Accounttype". Selecteer POP3 onder de serverinformatie en voer de informatie pop.cox.net in voor inkomende server en smtp.cox.net in geval van uitgaande server.8. Nu moet de gebruiker het cox-e-mailadres en het wachtwoord invoeren.

U wordt gemakkelijk aangemeld bij het account en voor eventuele verdere instellingen kunt u de optie "Geavanceerde instellingen" van de e-mail gebruiken.
Hulp zoeken bij Cox E-mail Hulplijnnummer:De gebruikers die met een probleem worden geconfronteerd, kunnen gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice van Cox via e-mail. Deze klantenservice is gedurende 7 dagen 24 uur per dag beschikbaar op het gratis nummer. Zodat de gebruikers op elk moment contact kunnen opnemen, ongeacht hun tijdzone. Ook zullen de ervaren klantvertegenwoordigers u met plezier helpen als u zich zorgen maakt. Bel ons gratis nummer OOutlook Helpdesk Bellen.


Lees ook technische ondersteuning bieden Amazon Nummer.

Met fundamentele tips om uw Gmail-account gemakkelijk te verwijderen

Als je gefrustreerd raakt en niet weet hoe je het Gmail-account moet verwijderen, heb je basisadvies en hulp nodig, zodat je hulp kunt krijgen bij het annuleren van je vlucht binnen korte tijd. Het is heel eenvoudig om te weten dat u uw account echt kunt verwijderen als u er last van krijgt en u uw taak niet verbazingwekkend kunt voltooien. Hierop heb je de enige optie om je account te verwijderen en ja, het zou goed zijn als je deze soort taak zonder problemen zou kunnen uitvoeren. Mogelijk krijgt u een bericht met geweldige tips om uw persoonlijke Gmail-account op een goede manier te verwijderen.

Een ding dat het belangrijkst is om op te merken, is dat je dat kunt doen en toch je Google, YouTube, enz. Kunt behouden. Als je ook je documenten op het apparaat wilt opslaan, kun je geweldige tips en trucs hebben om het behoorlijk snel te doen. Het proces kan behoorlijk moeilijk zijn, maar het is niet mogelijk, dus dit is de manier waarop u het kunt verwerken en u kunt basisadvies en hulp krijgen bij het gebruik van de website en ook contact opnemen met techneuten om het snel op te lossen.
Hieronder volgen de tips die u helpen mijn Google-account probleemloos te verwijderen:

1. Allereerst moet u het juiste e-mailadres en wachtwoord invoeren nadat u de Gmail-accountwebsite heeft bezocht.

2. Klik op de datum en personalisatie waar u de belangrijke bestanden kunt selecteren om op uw apparaat op te slaan.

3. Nu moet je de andere opties selecteren waar je geweldige tips kunt hebben om je account op een leuke manier te verwijderen en te wijzigen.

4. U moet de Google-accountinstellingen selecteren en u kunt door de gedownloade delete of plan voor de gegevens bladeren.

5. Klik op de verwijderingsservice die op de volgende pagina wordt weergegeven en u kunt zich opnieuw aanmelden bij uw account.

6. Klik op de gegevensknop en klik op het account dat u wilt verwijderen en klik vervolgens op het prullenbakpictogram.

7. U moet het Gmail-adres invoeren dat is gekoppeld aan het Gmail-account dat u sluit en vervolgens op Verzendverificatie klikken.

8. U ontvangt een code op uw geregistreerde mobiele telefoon op een ander e-mailaccount.

9. Selecteer de bevestigingsknop die ik wil verwijderen, voer het juiste e-mailadres in en druk op de verwijderknop.

10.Klik op de knop Doorgaan en druk op de knop Gereed aan het einde van de taak.

Nadat je het Gmail-account hebt verwijderd, kun je niet langer bewapenen en opnieuw kun je het bericht niet zien om ooit naar iemand door te sturen. Het verwijderen van een Gmail-account is het proces waarin u alle bovengenoemde informatie begrijpt die u geweldige hulp en service zou bieden in termen van het eenvoudig uitvoeren van uw taken. Als u technische problemen heeft, kunt u de hulpdeskundige nemen, bel ons Gmail Klantenservice.


We bieden ook een technische ondersteuning Amazon Telefoonnummer.

Leer het proces om te verhelpen dat de Google-assistent niet werkt.Heeft u problemen met het oplossen van het probleem dat de Google-assistent niet werkt ?? Ik hoef er nu niet over na te denken.Laten we beginnen met deze eenvoudige en de meest intuïtieve oplossing om het probleem op te lossen dat oké Google niet werkt. Lees dus elk van deze stappen zorgvuldig om dit probleem op te lossen.De drie beste manieren om 'Hey Google' te repareren werkt niet op Android-telefoon:1. Start de telefoon of het apparaat opnieuw opVoor niemand meer een groot probleem, start gewoon het apparaat of uw telefoon opnieuw op en los uw probleem in één keer op.2. Assistent is ingeschakeld en compatibel in apparaatControleer of uw telefoon de assistent ondersteunt of niet, aangezien deze assistent enkele van de speciale functies nodig heeft, zoals Android 5.0+ met ten minste 1 GB geheugen, of Google-app 6.13 of hoger en de Google Play-servicesHet is beter om het spraakmodel opnieuw te trainenMeestal herkent de Google-assistent de stem niet, dus het wordt aanbevolen om het spraakmodel opnieuw te trainen. Daarvoor moet u deze stappen zorgvuldig volgen1. Open eerst en vooral de Google-app van uw telefoon.2. Selecteer vervolgens de meer optie die onder aan het scherm wordt weergegeven.3. Klik vervolgens op de instellingen.4. Klik op de spraakoptie.5. Selecteer nu de stemmatch, gevolgd door het opnieuw trainen van het stemmodel.6. Volg hierboven, tik gewoon op de optie Ik ga akkoord.7. Volg nu de instructies op het scherm8. Zeg nu "Hey Google" of Ok Google.9. Controleer na het voltooien van de stappen of uw probleem is opgelost of niet.
Overweeg en houd u aan de bovengenoemde stappen van Google-assistent die niet werkt. Indien nodig kunt u hulp inroepen van het toegewijde ondersteuningsteam van Google, hen bellen op hun ondersteuningsnummer of de beste manier gebruiken om contact op te nemen met Google Nederland om een ​​live gesprek.We bieden ook een technische ondersteuning Amazon Telefoonnummer.

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager