The

Best

Add Zone For You

Robertrow's blog

Als je wilt weten hoe je Amazon Fire Stick aanzet, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hier leert u hoe u Amazon Fire Stick met afstandsbediening inschakelt en hoe u Fire Stick zonder afstandsbediening inschakelt. Kijk hieronder voor meer informatie over het inschakelen van Amazon Fire Stick.Hoe Fire Stick met afstandsbediening inschakelen?Hieronder worden de stappen genoemd die u moet uitvoeren om Fire Stick met afstandsbediening in te schakelen.Stap 1: Om uw apparaat in te stellen, sluit u het ene uiteinde van uw USB-kabel aan op de USB-poort van uw Fire TV Stick en de andere kant op de voedingsadapter.Stap 2: Sluit nu uw adapter aan op het stopcontact.Stap 3: Sluit daarna Fire Stick aan op de HDMI-poort van uw televisietoestel.Stap 4: Schakel uw tv in. Kies het kanaal van HDMI voor de poort waarop je je Fire TV Stick hebt aangesloten.Stap 5: Er gaat een laadscherm voor je open, daar zie je het logo van Fire TV Stick.Stap 6: Haal nu de afstandsbediening eruit die bij de Fire TV Stick is geleverd.Stap 7: Verwijder het deksel door op de pijlen te drukken.Stap 8: Open het klepje van je afstandsbediening en plaats de batterijen erin. Nu, sluit het deksel,Stap 9: Hierdoor wordt uw afstandsbediening automatisch aan het Fire Stick-apparaat gekoppeld.Stap 10: In het geval dat de twee niet paren, druk dan een paar seconden op de knop van Home.Stap 11: Hierdoor wordt de detectiemodus ingeschakeld.Stap 12: Koppel nu uw Fire TV Stick handmatig aan uw afstandsbediening.Stap 13: Daarna kunt u de Fire Stick-afstandsbediening gebruiken om pictogrammen en opties op uw Fire TV te selecteren.Stap 14: Om de Fire TV aan te zetten, drukt u op de home-knop van home op uw afstandsbediening. De tv wordt ingeschakeldautomatisch en stemt af op de juiste ingang.Stap 15: Hierdoor wordt de Fire TV automatisch geladen.Hoe Fire Stick zonder afstandsbediening inschakelen?

Hieronder worden de stappen genoemd die u moet uitvoeren om Fire Stick zonder afstandsbediening in te schakelen.Als uw afstandsbediening niet werkt en niet meer werkt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want u kunt Fire TV Stick nog steeds inschakelen.Een Fire TV Remote-app is ontwikkeld door Amazon die precies werkt als Fire TV-afstandsbediening.Deze applicatie is beschikbaar in de Apple App Store en Google App Store.Verbind in de volgende stap uw smartphone met hetzelfde draadloze netwerk waarmee u uw Fire TV Stick hebt verbonden.Download en installeer nu de Fire TV-app op afstand op uw smartphone.Start de app en kies het Fire TV-apparaat dat u wilt koppelen.Hierdoor wordt een code weergegeven op uw Fire TV-scherm.Daarna kunt u uw smartphone als afstandsbediening gebruiken. U kunt het bedienen door te tikken of door spraakopdrachten te geven.Reset nu het apparaat om de gekoppelde controllers en afstandsbedieningen te verwijderen.Om er zeker van te zijn dat je de app hebt gekoppeld, ga je naar het Firestick-startscherm en selecteer je het menu met instellingen.Begin met zoeken naar de optie Controllers en Bluetooth-apparaten.Ga nu naar de optie van Amazon Fire TV-afstandsbedieningen en selecteer deze.Alle afstandsbedieningen die op uw apparaat zijn aangesloten, worden op het scherm weergegeven en kijken of de externe app wordt weergegeven.Als alternatief kunt u spraakopdrachten van Alexa gebruiken om uw Fire TV te beheren.Installeer de Alexa-app op uw smartphone en open deze.Selecteer de knop van Menu in uw app en kies vervolgens de optie Boeken, video en muziek.Tik op de optie Doorgaan en kies vervolgens de koppeling als u klaar bent met het selecteren van het Alexa-apparaat dat u wilt gebruiken om uw Fire TV te bedienen.Dit is dus het proces waarbij Amazon Fire Stick zonder afstandsbediening wordt ingeschakeld.
 Dus hierboven lees je hoe je Amazon Bellen Fire Stick met afstandsbediening inschakelt en hoe je Amazon Fire Stick zonder afstandsbediening inschakelt.Lees ook PayPal Bellen.

Google Play, ontwikkeld en op de markt gebracht door Google in 2012, is een digitale distributiedienst die door de Android-gebruikers wordt gebruikt als app store en digitale media store. Met meer dan 80 miljard app-downloads; deze magische app biedt boeken, films, muziek en televisieprogramma’s. Android-gebruikers herstellen soms hun accounts die zijn geïnitieerd door inlogproblemen met hun account. Google stelt de Google Play-gebruikers in staat om hun accounts zonder gedoe te herstellen.

Hoe Google Play-account herstellen?

1.Open uw webbrowser en ga naar de INLOGGEN-pagina
https://accounts.google.com/signin.
2.Klik op Ik weet mijn wachtwoord niet.
3.Voer het e-mailadres in dat u gebruikt om in te loggen op uw Google-account.
4.Klik op DOORGAAN.
5.Voer het laatste wachtwoord in dat u zich herinnert.
6.Klik op DOORGAAN.
7.Klik op IK WEET NIET als u het vorige wachtwoord niet meer weet.
8.Nu moet u de manier definiëren om het Google Play-account te herstellen.
9.U kunt de verificatiecode per sms of per telefoon krijgen; of per e-mail.
10.Voer de ontvangen code in als u de optie voor tekstberichten heeft geselecteerd.
11.Klik op de herstellink als u de optie voor e-mailherstel heeft gekozen.

Hoe krijg ik technische ondersteuning van de Google-experts?

U heeft de meest gevolgde methode van Google Play-accountherstel geleerd. Het is echter niet de gemakkelijkste manier om het verloren account terug te krijgen. Volgens miljoenen gebruikers is de gemakkelijkste manier om contact op te nemen met de helpdeskingenieurs die door Google zijn gerekruteerd. Google heeft zeer ervaren technische ondersteuningsprofessionals aangetrokken die diepgaande kennis hebben van problemen met accountbeveiliging.

Hoe Google Play-account op Android-telefoon te herstellen?

Het downloaden van de beste applicaties op Android-apparaten is een eenvoudige taak geworden na de introductie van de Google Play-service die werkt als een digitale distributiedienst waar gebruikers door meerdere applicaties, films, boeken en meer kunnen bladeren. In eenvoudige bewoordingen fungeert Google Play als een mediawinkel voor Android-gebruikers die hen meerdere media biedt om doorheen te bladeren.

Manieren om Google Play-account te herstellen

De laatste tijd hebben veel gebruikers gemeld dat ze geen toegang hebben tot problemen met Google Play-services. Gelukkig kan de gebruiker dit probleem op tijd oplossen door Google Play-accountherstel uit te voeren door enkele eenvoudige stappen te volgen. Maar laten we, voordat we verder gaan met de stappen, wat meer weten over de herstelmodi die door Google worden aangeboden.

Om een ​​Google Play-account te herstellen, kan de gebruiker kiezen uit een van de volgende opties:

1.Hersteltelefoonnummer gebruiken
2.Herstel-e-mail gebruiken
3.Accountverificatievragen gebruiken

Google Play-account herstellen op Android

De procedure om een ​​Google Play-account te herstellen is heel eenvoudig, maar veel gebruikers vroegen hoe ze een Google Play-account op een Android-telefoon kunnen herstellen. Om gebruikers te helpen, volgen hier de snelle herstelstappen die u kunt volgen.

1.Om een ​​Google Play-account te herstellen, moet de gebruiker in eerste instantie de herstelpagina voor Google-services op een Android-apparaat bezoeken.
2.Geef vervolgens de gebruikersnaam op voor het specifieke Google Play-account en ga verder.
3.Vraag daarna om de identificatiecode van het Google Play-account in de geregistreerde modus, zoals het telefoonnummer.
4.Verifieer verder het Google Play-account door de code op te geven en ga verder met het proces.
5.En maak nu een nieuw wachtwoord voor het Google Play-account en klik op de knop Opslaan.

Als alternatief kan de gebruiker zelfs een accountverificatiecode aanvragen via e-mail en het Google Play-accountherstel op zijn Android-apparaat voltooien. Aan het einde van dit proces kan de gebruiker dus de toegang tot het Google Play-account herstellen en genieten van ononderbroken services.

Contact opnemen met Google-ondersteuning voor hulp

Als de gebruiker zijn Google Play-account niet kan herstellen met een van de opties, kan hij hulp zoeken bij de ondersteuningsvertegenwoordigers van Google en de toegang tot zijn account op tijd herstellen.

Hoe een opgeschort Google Play-account te herstellen?

Lees de procedure voor het herstellen van een opgeschort Google Play-account
Heeft u een Google play-account dat onlangs om onbekende redenen is opgeschort? Het Google Play-account van een gebruiker kan worden opgeschort wanneer de persoon een of meer bepalingen schendt die door de gebruiker zijn gedefinieerd. Als u een geregistreerde houder van een Google-account bent, moet u ervoor zorgen dat u zich altijd aan de voorwaarden en het beleid houdt die door hen worden beschreven. Telkens wanneer een Google Play-account wordt verdacht van een of andere vorm van wangedrag, schorten de autoriteiten het op tot een bepaalde periode. Omdat een Google Play-account helpt om alle apps op een apparaat up-to-date te houden, krijgt de gebruiker te maken met echte problemen als het wordt opgeschort. U kunt de Google Play-services echter terughalen nadat u uw opgeschorte account heeft hersteld. De procedure die u moet volgen voor een opgeschort Google Play-accountherstel is als volgt.

1.Ga naar de webpagina van het Google Play-account en tik op de link Ik ben mijn wachtwoord vergeten
2.Typ vervolgens uw e-mail-ID die u gebruikt om in te loggen op uw Google-account
3.Druk op de knop Volgende en geef het laatste inlogwachtwoord voor uw account op dat u zich misschien herinnert
4.Zo niet, klik dan op het tabblad “Ik weet het wachtwoord niet”
5.Vervolgens ontvang je ter verificatie een code van Google in je geregistreerde nummer via sms
6.Nadat u de verificatiecode heeft verzonden, gaat u naar een nieuwe pagina om het wachtwoord opnieuw in te stellen
7.Nu moet u een nieuw wachtwoord typen en opnieuw typen in het bevestigingsvenster
8.Sla ten slotte dit nieuwe wachtwoord op om weer toegang te krijgen tot uw opgeschorte Google Play-account

Daarom is het proces voor het probleemloos herstellen van een opgeschort Google Play-account zoals hierboven beschreven. Bovendien kunt u ook professionele begeleiding krijgen van een Google-vertegenwoordiger door contact op te nemen met hun klantenservice. De Google-vertegenwoordiger zal ook de extra hulp bieden als u op de een of andere manier uw opgeschorte Google Play-account niet kunt herstellen. U kunt ons Google Bellen noemen.

Originele bron

Lees ook PayPal Bellen

Stappen voor Google Chrome reageert niet foutGoogle Chrome doet soms niet reageren en voor de hand liggende techniek op te lossen het probleem is door eerst te verwijderen en vervolgens opnieuw installeren van de browser. Maar dit proces kan leiden tot het verlies van de opgeslagen gegevens, zoals cookies, logins, wachtwoord, gedownloade uitbreidingen en ga zo maar door. De andere eenvoudige en snelle manieren om het probleem van de Google Chrome reageert niet plaatsen te lossenOm de internetverbinding en zijn snelheid door te typen "nslookup Google.com" in de command prompt te controleren. Als de verbinding perfect werkt dan het IP-adres zal worden weergegeven of anders de persoon noodzaak om de kabel of de verbinding te controleren, indien nodig, de persoon noodzaak om de modem en sluit opnieuw

Om dicht en open de browser verwacht om zich te ontdoen van het probleem, maar het proces moet goed worden gedaan. De gebruiker moet de taak manager te openen en dan uiteindelijk de Google Chrome-proces en vervolgens opnieuw starten van de browser of anders zal blijven draaien op de achtergrond

Door te proberen om de browser te werken door te klikken op het menu-opties

Het vermijden van de installatie van de browser met behulp van de derde distributeur. Het installeren van de officiële website is altijd adviceable en dat helpt ook de Google Chrome te werk goed

Door het opruimen van de cache-geheugen, omdat het zou kunnen gebeuren dat het apparaat daadwerkelijk heeft opraken van geheugen en als gevolg daarvan een pagina kan niet laden

Door te controleren of er een probleem is met de webpagina of met Chrome met behulp van verschillende browser zoals Mozilla Firefox, Opera, Safari en ga zo maar door. Als het probleem blijft bestaan, dan is het probleem niet met het netwerk of de website

Door het aanbrengen van wijzigingen aan de bestaande antivirus software. Het zo gebeuren dat de antivirus software of malware roer voorkomen of blokkeren Chrome. De gebruiker wordt aanbevolen om een ​​controle op de antivirus software draaien

de ongewenste lokale bestanden of de lokale corrupte bestanden, die onbruikbaar en al uit het apparaat gecorrumpeerd door de VN-verbergen van de mappen in de tab "Beeld" in elk venster en vervolgens het navigeren in de weg zijn te verwijderen. Het Hij of zij nodig heeft om alle bestanden te selecteren en te verwijderen. Dan weer opnieuw starten van de browser en controleer of het probleem nog steeds betrekking heeft of niet

Uitschakelen van de sandbox-modus, dat is de beveiligingsfunctie en maakt Google Chrome reageert niet. De gebruiker noodzaak om de functie uit te schakelen en vervolgens controleren of het probleem zich blijft voordoen door naar de Google Chrome Eigenschappen en vervolgens te klikken op de tab "Shortcut" en dan toevoegen van de string "-geen -sandbox" aan het einde en vervolgens op OK te klikken.


Op zoek naar een snelle hulp voor Google Chrome reageert niet fout?


Als bovenstaande stappen niet in staat zijn te volgen door iemand neem dan contact op met Google klantenservice in het geval van een fout of de urgentie zoals google chrome reageert niet, werken of opening glitches.


Sommige van de meer problemen die de gebruiker wil uitzoeken of vraag hier zoals hieronder weergegeven:Google Chrome reageert niet windows 10Google Chrome reageert niet Windows 8Google Chrome reageert niet windows 10 2017chroom reageert niet 2017Google Chrome reageert niet MacGoogle Chrome reageert niet 2017Waarom Google Chrome werkt niet?


Als u geconfronteerd met een moeilijk gesprek nu Google Nederland Bellen


Lees ook Amazon Nederland Bellen.

Werkt Google Documenten niet meer in Chrome? Probeer deze eenvoudige stappen om het probleem op te lossen

Google Documenten is een tekstverwerker en een gratis webgebaseerde software-kantoorsuite van Google. Gebruikers kunnen hun documenten schrijven en opslaan met behulp van Google Docs in cloudopslag. Google Documenten biedt een lijst met functies die het tot een van de beste kantoorsuite-software maken, maar soms kunnen gebruikers ook verschillende problemen tegenkomen bij het gebruik ervan in Chrome. Er kunnen veel redenen zijn voor het niet-werkende probleem van Google Documenten in Chrome.

Waarom werken Google Documenten niet in Chrome?

 1. Niet-ondersteunde documenten.
  2.Onjuiste internetverbinding.
  3.Grote bestandsgrootte.
  4.Firewall-instellingen.
  5.Ongewenste caches en cookies.
  6.Oudere Chrome-versie.

Hoe repareer ik Google-documenten die niet werken in Chrome?

Er zijn veel methoden om het niet-werkende probleem van Google Documenten in Chrome op te lossen en daar moet u van op de hoogte zijn. U kunt de onderstaande stappen volgen om het probleem met Google Documenten die niet werken in Chrome op een eenvoudige manier op te lossen:

Methode # 1: Controleer uw internetverbinding

Werkt uw internetverbinding goed? U moet dat dus controleren omdat er verschillende keren veel problemen zijn opgetreden vanwege een onjuiste internetverbinding. U kunt uw internetverbinding hierover controleren.

Methode 2: Chrome updaten

Werk uw Chrome-browser bij naar de nieuwste versie, omdat een oudere versie veel problemen veroorzaakte. Elke nieuwe update bevat veel functies en bugfixes, zodat u deze gemakkelijk kunt oplossen.

Methode # 3: Chrome opnieuw instellen

Het resetten van Chrome naar de standaardinstellingen kan ook een handige optie zijn om meerdere dingen op te lossen, waaronder de Google-documenten die niet in Chrome worden geopend. U kunt deze actie uitvoeren in het gedeelte Instellingen van Chrome.

24/7 directe ondersteuning voor Google Documenten-gerelateerde problemen in Chrome

Kunt u dit probleem nog steeds niet oplossen, zelfs niet nadat u de hierboven beschreven stappen hebt uitgevoerd? Dan heeft u echt perfecte hulp nodig die wordt geboden door de gecertificeerde professionals. U kunt Google Bellen en rechtstreeks contact opnemen met het klantenserviceteam waar volledige problemen met betrekking tot Google Documenten of Chrome door hen op een zeer eenvoudige manier worden opgelost. U kunt telefoneren en gemakkelijk met hen in contact komen.

Originele bron

Lees ook Outlook Bellen


Overweeg je om de Amazon Prime-bonus door te geven aan je familie en vrienden? Gelukkig heeft Amazon Prime de functie Amazon Household geïntroduceerd waarmee je je Amazon Prime-account kunt delen met vrienden en familie. Biedt u een aantal handige voordelen voor vrienden en familie. Amazon Prime biedt alles wat nodig is om uw online ervaring te verbeteren en u af te vragen.

Bovendien kunt u gemakkelijk een andere volwassene aan uw digitale huishouden toevoegen en genieten van eenvoudige functies, waaronder ouderlijk toezicht voor de kinderen, onbeperkte opslag voor foto's en een familiebibliotheek om boeken, apps en games te delen.


Dus, hier is hoe u kunt beginnen met het delen van uw Amazon Prime-account met vrienden en familie met behulp van deze korte handleiding.


Stappen om leden aan uw huishouden toe te voegen met Amazon Prime:


Om uw Amazon Prime-account te delen met vrienden en familie, moet u de gegeven instructies volgen om nieuwe profielen aan te maken of toe te voegen aan uw Amazon Prime-account voor het beheren van uw huishoudens.Stap 1: Klik eerst op Account en lijsten in het vervolgkeuzemenu rechtsboven in uw scherm.

Stap 2: Scroll vervolgens naar beneden naar uw accountinstellingen.

Stap 3: Klik hier op Amazon Household.

Stap 4: Klik nu op de homepagina van Household op Add an adult option.

Opmerking: zorg ervoor dat de volwassene zijn inloggegevens heeft ingevoerd, of het nu een proeflid of een Prime-lid is.

Stap 5: Nu kunt u maximaal vier kinderen aan uw huishouden toevoegen door op de optie Een kind toevoegen te klikken.

Stap 6: Optioneel kunt u maximaal vier tieners toevoegen door op Tiener toevoegen te klikken.

Stap 7: Bovendien kunt u het profiel van elk kind wijzigen en bewerken door simpelweg op de optie Bewerken onder hun avatarpictogram te klikken.

Nadat je met succes iedereen aan je huishouden hebt toegevoegd - volwassenen, tieners en kinderen, ben je klaar om Amazon-inhoud met iedereen te delen. Houd er wel rekening mee dat elk van de toegevoegde volwassenen hun betalingsgegevens onder hetzelfde account deelt.

Het is dus altijd essentieel om ervoor te zorgen dat de juiste creditcard of betaalpas is geselecteerd tijdens het afrekenen bij het kopen van producten of inhoud.


Stappen om uw inhoud te beheren in Amazon Prime-


Als je echter allemaal hebt besloten je Amazon Prime-account te delen met vrienden en familie, volgen hier enkele basisstappen die je nodig hebt om de Amazon-inhoud te beheren.


Stap 1: Selecteer eerst uw account in het vervolgkeuzemenu rechtsboven in uw scherm.

Stap 2: Scroll vervolgens naar beneden naar uw accountinstellingen.

Stap 3: U kunt nu de optie Amazon Household selecteren.

Stap 4: Klik op de homepagina van het huishouden op de optie Uw gezinsbibliotheek beheren.

Stap 5: Hier moet u ook selecteren of u apps / games, audioboeken of eBooks wilt delen door op de bijbehorende knoppen voor delen te klikken.

Stap 6: Selecteer nu onder uw gezinsbibliotheek Beheer uw inhoud en apparaten.

Stap 7: Selecteer verder Show Instant Video * optie onder de ** Content Tab.

Stap 8: Klik vervolgens op de optie Show FreeTime onder Your Content.

Stap 9: U kunt kiezen uit uw instantvideo's en de optie Toevoegen aan FreeTime selecteren.

Stap 10: Kies ten slotte een van uw video's en selecteer een kind om weergavetoegang mogelijk te maken.

Stap 11: Als u klaar bent, klikt u op de knop OK.


Enkele andere deelbare voordelen met Amazon Prime-

Welke andere functies en voordelen biedt Amazon Prime, afgezien van het delen van verschillende soorten inhoud? Onthoud dat u met uw jaarlijkse abonnementskosten volledige toegang krijgt tot een groot aantal voordelen, waaronder minder versnelde verzending van bestellingen.


Terwijl de rest hieronder wordt vermeld.

 • Gratis verzending binnen twee dagen, dezelfde dag en één dag met korting voor online producten
 • Onbeperkte toegang tot Prime Now
 • Prime Video-streamingtoegang tot duizenden films en tv-programma's
 • Prime Music-toegang tot meer dan twee miljoen nummers
 • Vroege toegang tot Amazon Lightning Deals
 • Onbeperkte ruimte om foto's op te slaan
 • Gratis Kindle-boeken via de uitleenbibliotheek
 • 20% korting op luierabonnementen
 • 15% korting op het voltooien van de Baby Registry
 • 2% beloningen elke keer dat u het saldo van uw Amazon.com-cadeaubon opnieuw laadt
 • Prime-exclusieve prijzen voor geselecteerde populaire producten, samen met een extra 10% korting op honderden uitverkoopartikelen in Whole Foods Market-winkels
 • Twitch Prime-voordelen
 • Prime Fresh-voordelen

Dat is allemaal aanwezig om uw Contact Nummer Prime-account in te stellen en te delen met vrienden en familie. Er is echter altijd een flexibiliteit om leden naar behoefte te verwijderen. Maar als u ervoor kiest om uw huishouden te verlaten, is er een tijd van 180 dagen waarin geen van beide volwassenen leden kan toevoegen of zich bij andere huishoudens kan aansluiten. Hoewel de installatie vrij eenvoudig is, is het zelfs een geweldig voordeel voor Prime-leden die graag delen.

Originele bron

Ik hoop dat je met dit artikel gemakkelijk kunt leren om je Amazon Prime-account te delen met vrienden en familie.
Lees ook Outlook Helpdesk Bellen


Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager