The

Best

Add Zone For You

Robertrow's blog

Alles in ons leven is zo gemakkelijk geworden met de handige en draagbare apps. Evenzo brengt Amazon je een app genaamd Prime Video voor smartphones, tablets en sommige smart-tv's. Gebruikers die het Amazon Prime-lidmaatschap hebben gekocht, kunnen onbeperkt video-inhoud streamen en downloaden.Niet alleen dat, deze Prime-video's zijn gratis beschikbaar. Bovendien krijgen gebruikers de flexibiliteit om andere digitale video's rechtstreeks uit de Amazon-bibliotheek te huren of te kopen. Prime-leden hebben ook een abonnement op premium-inhoudskanalen zoals HBO of Showtime, alleen voor een extra maandelijks bedrag.De app structureert en organiseert de totale video-inhoud duidelijk in kijklijsten, wat inderdaad een grote hulp is voor ouders die het browsen met vrije uitloop tot een minimum willen beperken. Of het nu gaat om het huren, abonneren of kopen van video's via de Amazon Prime Video-app, alles wordt in rekening gebracht op het Amazon-account waarmee Prime is ingelogd.Uiteindelijk treden ook compatibiliteitsproblemen met apparaten op met de Amazon Prime Video-app. Maar wat eigenlijk belangrijk is voor de gebruikers, is om Amazon Prime Video veilig te maken voor kinderen. Deze blog geeft je een beknopt overzicht van hoe je ouderlijk toezicht instelt op je streaming content.Dus, wil je Amazon Prime Video veilig maken voor kinderen? Denk aan de jaren 90 toen complete gezinnen tv-shows en documentaires keken via kabel-tv of via satelliet-tv. Helaas maken al die goede culturele dingen geen deel meer uit van de geschiedenis. Niet elke inhoud die vandaag op streamingdiensten wordt weergegeven, is veilig en nuttig voor kinderen.Stappen om Amazon Prime Video veilig te maken voor kinderen:Stap 1: Start eerst de Prime Video-app op uw smartphone of een ander apparaat.

Stap 2: Ten tweede, tik op het menupictogram onderaan het app-scherm. Selecteer daarna Instellingen in de menulijstitems.

Stap 3: Tik nu op de optie Ouderlijk toezicht in het scherm Amazon Video-instellingen.

Stap 4: Selecteer vervolgens via het scherm Ouderlijk toezicht het tabblad Weergavebeperkingen.

Stap 5: Hier kunt u de juiste leeftijdsgroep kiezen en selecteren

uit de lijst en stel de leeftijdsbeperkingen in. In scenario's, als je kleine kinderen hebt die graag tekenfilms kijken, kies dan voor de optie Alle, wat een geschikte instelling zou zijn. Verder kun je Amazon Prime Video veilig maken voor kinderen die Harry Potter-films kijken. Hier is een instelling van 7+ prima geschikt voor oudere kinderen.Opmerking: onthoud dat deze specifieke instelling wordt toegepast op het volledige Amazon Prime Video-account. U hoeft de instellingen dus niet apart toe te passen voor alle verschillende apparaten. U heeft echter de mogelijkheid om de apparaten waarop deze leeftijdsbeperkingsinstelling moet worden toegepast, te selecteren uit de lijst met apparaten die wordt weergegeven op het app-instellingenscherm.Waarom is het belangrijk om Amazon Prime Video veilig te maken voor kinderen?Met behulp van Amazon Video ouderlijk toezicht, krijgt u de mogelijkheid om weergavebeperkingen in te stellen voor de video-inhoud die kan worden gekocht via alle aangesloten apparaten. U hoeft zich alleen maar te registreren en in te loggen op uw Prime-account voordat u inhoud kunt streamen. Door een kleine installatie kunt u Amazon Prime Video Safe for Kids maken.In eerste instantie moet u uw gekochte pincode instellen via de app. Voor alle aankopen of abonnementen die worden gedaan, is de rechtstreekse toestemming van een ouder nodig. Dit helpt zeker om te voorkomen dat de kinderen of gastgebruikers zonder uw toestemming kosten in rekening worden gebracht.Om dergelijke scenario's te vermijden, schakelen de meeste mensen daarom over op on-demand streamingdiensten zoals Netflix, xfinity of Amazon Prime Video. Deze on-demand services bieden u onbeperkte services en voordelen, zoals u ze kunt gebruiken vanaf een reeks verschillende apparaten, thuis, op kantoor of waar dan ook. Zogenaamd,

Als je een Amazon Prime Video-abonnement hebt, kun je de gewenste films en tv-programma's bekijken op je smart-tv. U kunt ook naar believen genieten van de streamingdiensten op uw smartphone of op uw desktopcomputer.Maar als je Amazon Prime Video al op al je apparaten hebt geïnstalleerd, wordt het vrij duidelijk dat je kinderen zullen proberen hun favoriete programma's er ook door te bekijken. Je moet er alleen voor zorgen dat Prime Video veilig is voor de kinderen om te bekijken. Hier leest u hoe u snel de instellingen van Prime Video kunt wijzigen en Amazon Prime Video veilig kunt maken voor kinderen. Als u nog steeds problemen ondervindt, bel dan nu Amazon Bellen.Ik hoop dat deze blog nuttig is voor gebruikers die Amazon Prime Video veilig willen maken voor kinderen.Lees ook PayPal Bellen

Smartphones zijn het noodzakelijke apparaat geworden nu de technologie is ontwikkeld. Maar aangezien overmatig gebruik van alles zijn voor- en nadelen heeft, heeft dit ook hetzelfde. En daarvoor heeft Google beveiligingsfuncties op alle Android-telefoons geïntroduceerd. En als je wilt weten hoe je Google-accountverificatie op Android kunt omzeilen, raak je niet in paniek. Dit is de plek waar je antwoorden krijgt. Raadpleeg daarom de onderstaande stappen.

Stappen om te weten hoe u Google-verificatie op Android kunt omzeilen

Ontgrendel uw apparaat en tik op de instellingenknop in de meldingsbalk of door op het tandwielpictogram te tikken.
Tik vervolgens vanuit de verschillende opties op de optie “Fabrieksinstellingen herstellen” van uw telefoon.
Dit kan even duren. En zodra de fabrieksinstellingen zijn hersteld, volgt u de instructies voor het installatieproces.
En als je de wifi-optie te zien krijgt, tik je erop, maar voer je het wachtwoord nu niet in. Als u vervolgens het toetsenbord ziet, moet u de spatiebalk ingedrukt houden om het Engelse (VS) Google-toetsenbord te selecteren.
Voer nu het wifi-wachtwoord in en maak er verbinding mee. Volg de instructies op het scherm totdat u wordt gevraagd om Google-accountgegevens in te voeren.
Begin vervolgens met het invoeren van het e-mailadres van uw Gmail-account en houd het @ -symbool ingedrukt om de Google-instellingen te kiezen.
U moet nu op het menu met drie stippen tikken en “Help en feedback” kiezen en op een Help-artikel tikken dat op de webpagina wordt geopend.
Houd een woord ingedrukt om het te markeren en ga vanuit het menu naar de webzoekoptie en selecteer Google-app.
Zoek de instellingenoptie die te vinden is onder het tandwielpictogram en selecteer Back-up en reset.
Kies Fabrieksinstellingen herstellen.
Volg nu de stappen opnieuw tijdens het installatieproces, maar deze keer kunt u de Google-accountverificatiepagina overslaan.

Daarom krijgt u met behulp van de bovenstaande stappen om verder te gaan met Google-verificatie omzeilen, de antwoorden zonder problemen. Wie nog meer hulp nodig heeft, kan contact opnemen met de klantenservice van Google. Deze klantenservice is 24/7 actief en staat ter plaatse bij.

Contact opnemen met de klantenservice van Google

De klantenservice van Google Bellen is 24/7 actief op verschillende platforms. En als u ze wilt bereiken, kunt u kiezen voor het gratis hulplijnnummer, chathulp of e-mail om de antwoorden te krijgen.

Originele bron

Lees ook PayPal Nederland Bellen.Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager