The

Best

Add Zone For You

haleyhaleybrown's blog

Netflix-foutcode m7111-1331-5059 en m7111-5059 bevatten het volgende bericht: 'Je gebruikt blijkbaar een deblokkeerprogramma of proxy. Schakel al deze services uit en probeer het opnieuw. "


Hoewel dergelijke foutmeldingen erg vervelend kunnen zijn, is er een oplossing! Als je al een VPN gebruikt, betekent dit dat de VPN Netflix niet kan deblokkeren. Of, op zijn minst, het IP-adres dat u gebruikt, is op de zwarte lijst gezet door Netflix. Hoewel het de moeite waard is om nog een paar servers te proberen, heeft u waarschijnlijk een betere VPN nodig als u Netflix-fout m7111-5059 wilt omzeilen.Hoe foutcode m7111-1331-5059 te repareren
Gelukkig is het niet moeilijk om Netflix-fout m7111-1331-5059 op te lossen. Dit is een streamingfout die wordt veroorzaakt doordat Netflix het gebruik van een VPN- of proxyservice detecteert. Hier is wat je moet doen:1.Meld u aan bij een van de 5 VPN's die in dit artikel worden vermeld - (we raden ExpressVPN aan.)

2.Download en installeer de VPN-software. Zorg ervoor dat dit de juiste versie is voor uw besturingssysteem!

3.Open de VPN-app en selecteer een server in het land van waaruit u toegang wilt krijgen tot Netflix (dit kan bijvoorbeeld Netflix US of Netflix Japan zijn).

4.Wis uw cookies om de wijzigingen door te voeren op Netflix.

5.Open Netflix en probeer de geografisch beperkte inhoud. Het zou nu moeten worden gedeblokkeerd! Zo niet, geen paniek. Het kan heel goed werken met een andere server.Welke VPN's werken nog steeds met Netflix?

Er zijn veel VPN's op de markt, maar weinigen kunnen de anti-VPN-maatregelen van Netflix omzeilen. We hebben hoog en laag gezocht en hebben vijf hoogwaardige VPN's gevonden die precies dat doen. Ons onderzoek omvatte het zoeken naar VPN's die aan de volgende criteria voldeden:

1.Kan Netflix en een aantal andere streamingdiensten deblokkeren

2.Groot netwerk van servers over de hele wereld

3.Snelle en betrouwbare verbindingen voor streaming van hoge kwaliteit

4.Sterke beveiliging en privacy, inclusief codering en een beleid zonder logboeken

5.Snelle en efficiënte klantenondersteuning, bij voorkeur met een livechatfunctie

Beste VPN's om Netflix-fout m7111-1331-5059 op te lossen

Hier is onze lijst met de 5 beste VPN's om Netflix-fout m7111-5059-5059 op te lossen en Netflix te deblokkeren:

1. ExpressVPN
ExpressVPN is de beste VPN om Netflix te deblokkeren. Het omzeilt consequent geografische beperkingen, niet alleen op Netflix, maar ook op Hulu, Amazon Prime Video en BBC iPlayer. Er is geen tekort aan servers met meer dan 2000 in 94 landen. Als zodanig heb je geen probleem om Netflix US of zelfs Netflix Japan te deblokkeren. Als het gaat om streaming met ExpressVPN, is de kwaliteit uitstekend. We konden zonder onderbreking streamen in HD en zelfs 4K.

ExpressVPN is niet alleen een van de beste VPN's voor het deblokkeren van streamingwebsites, het is ook heel gemakkelijk te gebruiken. De app-interface is een van de eenvoudigste die we hebben gezien. U kunt een locatie kiezen of ExpressVPN automatisch een ‘Slimme locatie’ laten selecteren (de beste locatie voor u op basis van snelheid, latentie en waar u zich bevindt). Over het algemeen is dit een geweldige VPN voor beginners. Zelfs als u een probleem tegenkomt, is er 24/7 klantenondersteuning beschikbaar. We hebben de livechat-functie zelf getest en kregen binnen enkele seconden antwoord.ExpressVPN stelt dat het geen activiteiten- of verbindingslogboeken van gebruikers bijhoudt. Bovendien is ExpressVPN gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, waar geen wetten op het bewaren van gegevens bestaan. Over het algemeen is dit een zeer veilige VPN om te gebruiken met beveiligingsfuncties, waaronder 256-bits AES-codering, DNS-lekbescherming, kill switch en split tunneling. Er is ook de mogelijkheid om voor ExpressVPN te betalen met Bitcoin via BitPay.

ExpressVPN-apps kunnen worden gedownload voor Windows, Mac, Android en iOS, evenals Amazon Fire TV en Linux. Bovendien kan de MediaStreamer van ExpressVPN worden gebruikt om Netflix te deblokkeren op Apple TV, PlayStation en Xbox.Voordelen:

1.Hoge snelheden

2.Deblokkeert Netflix US, UK, Hulu, Amazon Prime Video en BBC iPlayer

3.Beginnersvriendelijke apps

4.Vriendelijke live chat-ondersteuning

5.Biedt een veilige, gecodeerde verbinding

6.Registreert geen persoonlijk identificeerbare informatie
Nadelen:

Misschien ontbreekt het aan configuratie-opties voor gevorderde gebruikersBESTE VOOR NETFLIX: ExpressVPN is onze eerste keuze. Hoge snelheden voor streaming en torrenting, blokkeert Netflix VS, VK en anderen, en werkt in China.
Lees onze volledige ExpressVPN-recensie.

2. NordVPN

NordVPN heeft meer dan 5.000 servers in 62 landen en is daarmee een van de grootste VPN-servernetwerken. Als u zoveel opties heeft, is het onwaarschijnlijk dat u met geografische beperkingen worstelt. NordVPN deblokkeert inderdaad zowel Netflix als Hulu en BBC iPlayer. Dit is een VPN die een uptime van 99,9% garandeert. We hebben consistente verbindingen ervaren tijdens het testen van NordVPN met Netflix. Hoge snelheden betekenden dat we in hoge definitie konden streamen zonder enige buffering.

We waardeerden het gemak van de browserextensies, terwijl de NordVPN-apps zowel gemakkelijk te volgen als responsief zijn. NordVPN gebruikt 256-bit AES-encryptie, DNS-lekbescherming en een automatische kill-schakelaar die ervoor zorgt dat je gegevens niet worden blootgesteld als de verbinding wegvalt. Even belangrijk is het strikte 'no logs'-beleid. De in Panama gevestigde VPN biedt ook de mogelijkheid om te betalen met cryptocurrency (Bitcoin, Ethereum en Ripple). Mocht je nog vragen hebben, dan heeft NordVPN 24/7 live chatondersteuning, waarvan we vonden dat deze extreem snel en behulpzaam was en onze vraag in minder dan een minuut beantwoordde.

NordVPN-apps zijn beschikbaar voor Windows, Mac, Android, iOS en Linux. Het is ook een van de weinige VPN's die een app aanbiedt voor Amazon Fire TV en Android TV. Chrome- en Firefox-browserextensies zijn ook beschikbaar.
Voordelen:

1.5.000+ servers wereldwijd

2.Deblokkeert Netflix, Hulu, BBC iPlayer en meer

3.Hoge verbindingssnelheden

4.Tal van beveiligingsfuncties

5.24/7 live chat-ondersteuning

Nadelen:

Enkele onbetrouwbare servers

BUDGETKEUZE: NordVPN is een voordelige optie. Het zit boordevol geweldige beveiligingsfuncties, werkt goed voor streaming en houdt geen logboeken bij.
Lees onze volledige NordVPN-recensie.
3. CyberGhost

CyberGhost is een andere VPN die Netflix met succes deblokkeert. Het heeft een groeiend netwerk van meer dan 3.000 servers in 61 landen. We vonden snelheden erg hoog, wat deze VPN ideaal maakt voor het streamen van Netflix. We hebben inderdaad geen problemen met buffering of vertraging ondervonden bij het testen van Netflix en Amazon Prime Video. Het kiezen van een CyberGhost-server is extreem snel en gemakkelijk met de toegevoegde optie om CyberGhost automatisch de beste server voor u te laten kiezen op basis van uw locatie. Verder zijn de CyberGhost-apps erg gebruiksvriendelijk met enkele handige features, zoals een adblocker.

Wat CyberGhost bijzonder voordelig maakt, is dat u het op maximaal 7 apparaten tegelijk kunt gebruiken. Het is ook de moeite waard om te weten dat deze VPN 24/7 live ondersteuning biedt als u vragen heeft of problemen ondervindt. Als het op beveiliging aankomt, hebben we CyberGhost als een van de beste ervaren - het was het enige bedrijf dat een perfecte score behaalde in ons VPN-privacy- en beveiligingsscoreblad. Het heeft een geen logboekbeleid, 256-bits AES-codering, DNS-lekbescherming en een kill-schakelaar. Bovendien is er de mogelijkheid van anonieme betaling met Bitcoin.

CyberGhost-apps zijn beschikbaar voor Windows, Mac, Android, iOS en Amazon Fire Stick. Linux vereist echter handmatige installatie.
Voordelen:

1.Deblokkeert zowel Netflix als Amazon Prime Video

2.Zeer hoge snelheden voor streaming

3.Apps zijn gemakkelijk te gebruiken

4.Te gebruiken op maximaal 7 apparaten

5.Beschermt uw privacy zonder logboekbeleid
Nadelen:

1.Geen app voor Linux

BUDGETKEUZE: Cyberghost is een goede keuze voor de prijsbewuste. Werkt met US Netflix en verschillende andere streamingdiensten die meestal beperkt zijn per locatie.
Lees onze volledige CyberGhost-recensie.

4. PrivateVPN

PrivateVPN biedt zeer hoge snelheden en deblokkeert zowel Netflix als BBC iPlayer en Amazon Prime Video. Een kleinere VPN met ongeveer 100 servers in 57 landen en biedt onbeperkte bandbreedte. Ondanks het kleine netwerk deblokkeert PrivateVPN Netflix in meer landen dan enige andere VPN die we kennen, zodat je toegang hebt tot meer exclusieve geografisch vergrendelde titels. De snelheid die PrivateVPN biedt, is indrukwekkend. We hebben geen buffering ondervonden bij het testen van HD-inhoud op Netflix. U kunt uw PrivateVPN-account op maximaal 6 apparaten tegelijkertijd gebruiken, wat naar onze mening een goede prijs biedt.

Zowel beginners als ervaren gebruikers zullen PrivateVPN waarderen, omdat het zowel eenvoudige als geavanceerde menu's biedt. Er is de mogelijkheid om een ​​stealth VPN te activeren die helpt om Deep Packet Inspection te omzeilen om censuur te omzeilen. We hebben ontdekt dat PrivateVPN een veilige oplossing is dankzij 256-bits AES-codering, DNS-lekbescherming en een kill-schakelaar. U kunt PrivateVPN kopen met Bitcoin. Last but not least handhaaft PrivateVPN een nul dataloggingbeleid.

PrivateVPN-apps kunnen worden gedownload voor het volgende: Windows, Mac, Android, Amazon Fire TV en iOS. Linux vereist handmatige configuratie.Voordelen:

1.Een van de snelste VPN's

2.Uitstekend geschikt voor het deblokkeren van onder andere Netflix, Amazon
 3.Prime Video en BBC iPlayer

4.Zeer gebruiksvriendelijke apps

6.Maximaal 6 apparaten tegelijk
Nadelen:

1.Kleiner netwerk van servers

2.Livechat is zelden beschikbaar

SNELLE SNELHEID: Met PrivateVPN kunt u 6 apparaten op één account aansluiten. Deblokkeert Netflix US, heeft minder servers dan sommige andere VPN's maar heeft snelle verbindingen.

Lees onze volledige PrivateVPN-recensie.

5. Hide My Ass!
Hide My Ass (HMA!) Is een in het VK gevestigde VPN-service met bijna 900 servers wereldwijd. Met name HMA! heeft servers in meer dan 190 verschillende landen - veel meer dan de meeste VPN's op de markt. Dit is daarom een ​​VPN die geweldig is om niet alleen Netflix te deblokkeren, maar ook veel geografisch beperkte sites over de hele wereld. We hebben Netflix in 1080p kunnen streamen zonder prestatieproblemen en hebben ontdekt dat het een van de snellere VPN's op de markt is.

Nog een voordeel van HMA! is dat het 24/7 live chat-ondersteuning biedt, wat niet altijd het geval is bij VPN's. Bij het testen hiervan hebben we een snel en nuttig antwoord op onze vraag ontvangen. Bovendien kun je met deze VPN tot wel 5 apparaten tegelijk beschermen. In termen van veiligheid, HMA! is gevestigd in het VK en is daarom onderworpen aan de wetgeving inzake gegevensbewaring. Hoewel het 256-bits AES-codering en een kill-schakelaar biedt, biedt het geen DNS-lekbescherming als functie. Wat meer is, terwijl HMA! heeft een geen logboekbeleid, het registreert wel IP-adressen en tijdstempels. HMA! stelt dat deze informatie 3 maanden wordt bewaard voordat ze wordt gewist.

Hide My Ass-apps zijn beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. Linux kan handmatig worden geconfigureerd.

Voordelen:

1.Servers in veel landen over de hele wereld

2.Deblokkeert Netflix succesvol

3.Zeer hoge verbindingssnelheden

4.Biedt 24/7 live chat-ondersteuning

Nadelen:


1.Iets duurder

2.Registreert IP-adressen

GEWELDIG VOOR STREAMING: Hide My Ass deblokkeert Netflix VS en VK. Zeer hoge snelheden. Geweldig voor streaming en heeft servers in meer dan 190 landen.
Lees onze volledige Hide My Ass-recensie.

Kan ik Netflix kijken met een gratis VPN?

Helaas werken de meeste gratis VPN's gewoon niet met Netflix. Dat komt omdat Netflix de afgelopen jaren verschillende anti-VPN-maatregelen heeft geïmplementeerd. Over het algemeen hebben alleen de beste VPN's manieren gevonden om de geografische beperkingen van Netflix te omzeilen. Gratis VPN's hebben te weinig servers die snel door Netflix op de zwarte lijst worden gezet, waardoor fout m7111-5059 ontstaat. Wat meer is, zelfs als je het geluk hebt Netflix te deblokkeren met een gratis VPN, zijn de prestaties waarschijnlijk relatief slecht vanwege de limieten op de bandbreedte en het enorme aantal gebruikers dat probeert te profiteren van de gratis service.

We raden ook af om gratis VPN's te gebruiken, omdat deze de beveiliging van betaalde VPN's missen. Het is belangrijk om een ​​VPN te vinden die 256-bits AES-versleuteling, DNS-lekbescherming en een kill switch biedt. Dergelijke beveiligingsfuncties zorgen ervoor dat u veilig op internet kunt surfen zonder het risico dat uw gegevens in gevaar komen. Helaas bevatten sommige gratis VPN's malware en spamadvertenties. Last but not least zou een echt veilige VPN een zeer strikt beleid moeten hebben om geen logboeken te registreren. Het probleem is dat sommige gratis VPN's uw activiteit daadwerkelijk registreren en deze informatie aan de hoogste bieder verkopen. Om deze redenen denken we niet dat een gratis VPN de moeite waard is.

Veelvoorkomende Netflix m7111-fouten uitgelegd

Elke Netflix-foutcode die begint met 'm7111', duidt op een netwerk- of browserprobleem waardoor de video niet kan worden geladen. Fout m7111-5059 verwijst specifiek naar de proxyfout die optreedt wanneer Netflix detecteert dat u een VPN of een ander type proxy gebruikt. Netflix heeft een zwarte lijst met bekende VPN-servers die geen toegang hebben tot video, maar in plaats daarvan het proxy-foutbericht aan gebruikers retourneren.VPN-gebruikers kunnen af ​​en toe andere m7111-foutcodes tegenkomen, waaronder:1.M7111-1101 - probeer uw cookies en browsercache te wissen.

2.M7111-1331 - treedt soms op als u bladwijzers gebruikt om toegang te krijgen tot Netflix. Typ de URL handmatig.

3.M7111-1309 - lijkt vooral Chrome-gebruikers te treffen. Probeer browserextensies uit te schakelen.

Wat kan ik kijken op Netflix?

Netflix biedt een uitgebreide bibliotheek met films en tv-programma's, inclusief eigen originele inhoud. Enkele van de meest populaire titels op Netflix op het moment van schrijven zijn onder meer:

1.Vreemde dingen

2.De peetvader

3.Master of None

4.Zwarte Panter

5.Oranje is het nieuwe zwart

6.Jongensjaren

7.The Haunting of Hill House

8.Geen land voor oude mannen

9.Kaartenhuis

10.Breaking Bad

Bel ons telefoonnummer voor technische ondersteuning voor het oplossen van Netflix-foutcode m7111-1331-5059 door Errorcode Expert? Nederland + 31-297728131 Direct voor directe hulp Bel ons Netflix Telefoonnummer.We bieden ook een Facebook Contact persoon voor technische ondersteuning.

Er zijn dagen waarop we moeten ontspannen en genieten van enkele Netflix-films of tv-series. Netflix-films en tv-programma's kunnen online worden bekeken of rechtstreeks naar uw pc, MAC, tablet, smartphone, smart-tv, gameconsole en meer worden gestreamd. Als je Netflix niet gebruikt, raden we je aan om een ​​proefversie van 30 dagen te maken en deze te activeren. U kunt het op de LINK doen.Het streamen van films en tv-programma's is heel eenvoudig, alles wat je nodig hebt, is Netflix draaien en je favoriete film streamen. Weinig gebruikers hebben problemen met het streamen van Netflix en Google Play aangemoedigd. Vanwege foutcode m7361-1253 kan Netflix geen video's afspelen en Google Play vanwege foutcode 2. Deze twee fouten zijn waarschijnlijk gerelateerd en één oplossing kan beide problemen oplossen, het symptoom is één, video's kunnen niet worden gestreamd.Dus wat zei Netflix over de fout m7361-1253? Ze zeiden: "Als je de M7361-1253-foutcode ziet terwijl je naar je pc of Mac kijkt, komt dat meestal door een probleem met de netwerkverbinding dat je computer geen verbinding kan maken met Netflix. Volg de stappen voor probleemoplossing om het probleem op te lossen. “Met deze stappen wordt uw computer of notebook gereset en wordt de verbinding met internet gecontroleerd.

Dit probleem deed zich voor op computers, laptops en televisies. De meeste gebruikers zeiden dat ze alleen problemen met Google Chrome hebben. Als je de Kaby Lake-processor en de nieuwste versie van Google Chrome gebruikt, kun je geen video's bekijken omdat Google Chrome niet compatibel is met de Kaby Lake-processor en Netflix dit zou moeten repareren.Als u de Kaby Lake-processor niet gebruikt, kan dit probleem optreden in Google Chrome. In het eerste geval moet u uw internetbrowser wijzigen en in het tweede geval moet u het probleem oplossen in Google Chrome. Er zijn andere redenen voor dit probleem, zoals problemen met het besturingssysteem of de toepassing, problemen met de audiosamplefrequentie en andere.

Hoe zit het met een fout in Google Play? Dit gebeurde omdat uw Google Play niet zou moeten worden bijgewerkt en u deze zou moeten bijwerken.

We hebben een aantal manieren bedacht om uw problemen met computers, notebooks en tv op te lossen.Methode 1: Start uw besturingssysteem of programma opnieuw op

Dit gebeurt wanneer gebruikers oortelefoons loskoppelen en vervolgens te snel aansluiten, en Netflix kan daarna niet werken vanwege een M7361-1253-fout. De oplossing is om het programma opnieuw te laden en video van Netflix te blijven kijken. Netflix raadt gebruikers aan om hun besturingssysteem en applicatie te resetten zodat ook dit als oplossing kan worden opgenomen.

Methode 2: hardwareversnelling uitschakelen / inschakelen

De hardwareversnelling van Google Chrome zorgt voor een betere grafische ervaring wanneer online video's worden gestreamd. Hardwareversnelling kan soms een probleem veroorzaken met video's die u wilt streamen, vertraging oplopen met uw muis en andere problemen, en hardwareversnelling in- of uitschakelen is de beste oplossing. Als u alleen een probleem ondervindt bij het gebruik van Google Chrome, raden we u aan de hardwareversnelling te resetten en uit te schakelen. We laten u zien hoe u dit moet doen in versie 60.0.3112.78 van Google Chrome.1.Open Google Chrome

2.Open Instellingen in de rechterbovenhoek (drie puntjes)

3.Klik op Geavanceerde instellingen

4.Navigeer onder Systeem naar Hardwareversnelling gebruiken indien beschikbaar

5.Schakel hardwareversnelling uit en weer in

6.Start Google Chrome opnieuw

7.Speel video's af op NetflixMethode 3: Gebruik een andere internetbrowser

U moet uw internetbrowser wijzigen en dan kunt u doorgaan met het streamen van Netflix-video's. Als u Windows 10 gebruikt, kunt u Edge draaien, Internet Explorer of de nieuwste versie van Mozilla Firefox kan worden gedownload en geïnstalleerd. Mozilla Firefox is een gratis, stabiele en betrouwbare webbrowser die vanaf deze LNK kan worden gedownload. Als u Windows XP tot Windows 8.1 gebruikt, kunt u Edge niet gebruiken, maar u kunt wel Internet Explorer of Mozilla Firefox gebruiken. U kunt ook een andere internetbrowser downloaden en installeren, inclusief Opera enz ...

U kunt ook proberen Netflix-video te streamen met Google Chrome Canary. Dus, wat is het verschil tussen Google Chrome en Google Chrome Canary? Google Chrome Canary heeft de nieuwste nieuwe functies voor Chrome. Het is ontworpen voor ontwikkelaars en early adopters en kan soms volledig worden afgebroken. Als u wilt dat Google Chrome Canary downloadt en installeert, opent u deze link en klikt u op Chrome Canary downloaden.

Methode 4: Wijzig de audiofragmentfrequentie

Door de samplefrequentie van de audio te wijzigen, hebben maar weinig gebruikers hun probleem opgelost. De samplefrequentie is het aantal audiodragersamples per seconde. In Hertz of kilo Hertz wordt het gemeten. De samplefrequentie op uw afspeelapparaten moet worden gewijzigd.


Voor Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 en Windows 10
1.Klik met de rechtermuisknop op de luidspreker in de rechter benedenhoek op de taakbalk

2.Selecteer Afspeelapparaten

3.Selecteer uw afspeelapparaat met een groen vinkje

4.Klik met de rechtermuisknop op uw afspeelapparaat, luidspreker of hoofdtelefoon en klik op Eigenschappen

5.Open het tabblad Geavanceerd

6.Wijzig de audiofragmentfrequentie naar een lagere of hogere frequentie. We raden u aan om te testen welke frequentie de beste oplossing is voor uw probleem.

7.Klik op Toepassen en vervolgens op OK

8.Speel video's af op NetflixMethode 5: Installeer een ander besturingssysteem

Als u al deze oplossingen hebt geprobeerd en uw probleem niet hebt opgelost, is de laatste methode die u kunt proberen, uw toepassing opnieuw te installeren. We raden u aan uw besturingssysteem, stuurprogramma's en de nieuwste applicatieversie, inclusief internetbrowsers, netjes te installeren. Bovendien raden we u af om uw besturingssysteem of applicaties te upgraden, aangezien de M7361-1253-fout hier kan blijven bestaan.

Hoe zit het met de Google Play-fout?

Nadat u het probleem met Netflix-foutcode M7361-1253 heeft opgelost, controleert u of uw Google Play goed werkt en of foutcode 2 nog steeds bestaat. Als de foutcode nog steeds bestaat, raden we u aan uw applicatie bij te werken voor Google Play en Netflix. U kunt vervolgens video's afspelen via Google Play.
OPLOSSINGEN VOOR TV's

Methode 1: Netflix-account deactiveren

Als u geen Netflix-video's op uw tv kunt streamen, moet u uw Netflix-account deactiveren als u geen Netflix-video's kunt bekijken. Weinig gebruikers hebben dit probleem opgelost door het Netflix-account op LG Smart TV uit te schakelen.

1.Start de Netflix-app op uw tv

2.Gebruik uw pijl op uw afstandsbediening en volg deze volgorde: OMHOOG, OMLAAG, OMLAAG, LINKS, RECHTS, LINKS, RECHTS, OMHOOG, OMHOOG, OMHOOG, OMHOOG

3.Selecteer Deactiveren

4.Selecteer Afsluiten

5.Start de Netflix-app opnieuw

6.Log in met je Netflix-account

7.Speel video's af
Methode 2: Vernieuw internetinhoud
Soms, als u geen inhoud van internet kunt ontvangen en laden, is de beste oplossing om de internetinhoud bij te werken om beschikbare internetinhoudsservices te ontvangen. We raden u aan de technische documentatie van uw smart-tv of netwerkmediaspeler te raadplegen en een gedeelte over het vernieuwen van internetinhoud te zoeken.
1.Navigeer naar Instellingen op uw tv of netwerkmediaspeler

2.Kies Netwerk

3.Selecteer Vernieuw internetinhoud

4.Open de Netflix-app

5.Speel video's af
Methode 3: Installeer de Netflix-applicatie opnieuw

Door de Netflix-applicatie opnieuw te installeren, hebben maar weinig gebruikers hun probleem op Panasonic Smart TV's opgelost. U dient de technische documentatie van uw televisie te lezen en het gedeelte over toepassing, verwijdering en installatie te vinden.

1.Verwijder de huidige Netflix-applicatie

2.Start uw tv opnieuw op

3.Installeer de nieuwste Netflix-applicatie


Bel Netflix Telefoonnummer voor het repareren van Netflix Foutcode m7361-1253 door Errorcode Expert? Nederland + 31-297728131 Voor directe hulp.We bieden ook een Facebook Contact persoon voor technische ondersteuning.

Krijgt iemand anders geen meldingen van Instagram? Ik heb dit probleem gisteren net ervaren. Dus ik zocht rond en vond er een oplossing voor, en ik ga ze in dit artikel met je delen.


Instagram als een van de grootste sociale netwerken over de hele wereld wordt ingewikkeld en gebruikers zoeken naar oplossingen om de bugs te verhelpen. Het is waar dat automatiseringstools zoals de Instagram-bot de Instagram-actins hebben gemaakt (zoals, volgen, reageren, niet meer volgen, verhalen bekijken, directe berichten (DM)) om een ​​account gemakkelijker en veiliger te maken.

Desalniettemin zijn er enkele bugs die u tegenkomt en u moet deze handmatig oplossen, zoals het niet ontvangen van Instagram-meldingen op de iPhone.Hoe Instagram-meldingen te repareren die niet werken op de iPhone?

Niemand vindt het leuk om een ​​essentiële melding van hun verliefdheid te missen door ze een bericht te sturen. Dus lees verder om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Als u geen Instagram-meldingen op iPhone 11 ontvangt, volgt u de onderstaande manieren. de samenvatting van de oplossing is echter:1.Controleer de instellingen voor meldingen op de Instagram-app als ze allemaal zijn ingeschakeld. Het pictogram met drie regels in de rechterbovenhoek van het profiel> Instellingen> Meldingen.

2.Werk de Instagram-app bij

3.Start de telefoon opnieuw op

4.Wis de Instagram-cache

5.Zorg ervoor dat u voldoende opslagruimte op uw telefoon heeft

6.Controleer de instelling voor telefoonmeldingen in InstellingenHoe Instagram-meldingen op de iPhone in te schakelen (vanuit de app)

1.Open Instagram en log in op je account

2.Tik in het profiel op het pictogram met drie regels rechtsboven

3.Open de instellingen

4.Tik op 'Meldingen'.

5.Schakel alle benodigde meldingen in

Instagram-meldingen inschakelen (van iPhone)

1.Tik op Instellingen op uw iPhone (grijze kleur)

2.Open de instellingen

3.Tik op 'Meldingen'.

4.Veeg door de apps om Instagram te vinden

5.Schakel alle benodigde meldingen inOplossing 1: start uw apparaat opnieuw op

Het is duidelijk dat er geen betere manier is om iOS-problemen op te lossen dan uw telefoon opnieuw op te starten.

1.Het enige dat u hoeft te doen, is de aan / uit-knop van uw telefoon een paar seconden ingedrukt houden totdat u een notitie op uw scherm ziet met de tekst 'Schuif om uit te schakelen'.

2.Schuif de schuifregelaar van links naar rechts om uw telefoon uit te schakelen.
 3.Zodra uw telefoon volledig is uitgeschakeld, wacht u een minuut of twee en schakelt u hem weer in.

4.Houd er rekening mee dat als uw telefoon is uitgeschakeld, alle bewerkingen op uw telefoon worden stopgezet. Sommige softwarefouten veroorzaken veel hiervan op uw apparaat. Dus als u uw telefoon opnieuw opstart, of zelfs als u een harde reset uitvoert op uw iPhone-apparaat, wordt uw apparaat opgestart en krijgt het ook een nieuwe herstart.

Oplossing 2: werk uw telefoon bij

Omdat Apple altijd een nieuwe update vrijgeeft voor zijn gebruikers, wil je misschien ook proberen je telefoon bij te werken, dit lost ook enkele bugs en glitches op je telefoon op. Om uw apparaat bij te werken:

1.Ga naar je instellingen

2.Ga naar Algemeen en tik vervolgens op Software-update.

3.Als er een beschikbare software-update is, ga je gang en klik je op Downloaden en installeren.
Oplossing 3: controleer uw Instagram-app-meldingen
Probeer dit te controleren:

1.Open de Instagram-app

2.Log in op jouw account

3.Tik op de kleine profielfoto in de rechter benedenhoek

4.Tik in het profiel op het pictogram met drie regels rechtsboven

5.Ga naar uw instellingen en kies vervolgens meldingen.

6.Controleer of de meldingen zijn ingeschakeld

Oplossing 4: kijk of uw telefoon in de stille modus staat

Als je je telefoon toch in de stille modus hebt gezet, is de kans groot dat je geen meldingen op je apparaat ontvangt. Het enige dat u hoeft te doen, is de stille schakelaar om te zetten om in de stille modus te komen.

Fix 5: controleer of "niet storen" is ingeschakeld

Niet storen of DND is eigenlijk een van de beste functies op iOS. Als dit is ingeschakeld op uw telefoon, kunt u geen oproepen en meldingen ontvangen. Als u een maanpictogram boven aan uw scherm ziet, betekent dit dat DND is ingeschakeld. Om dit uit te schakelen:
1.ga naar je instellingen

2.tik op Niet storen en druk op de uitknop ernaast.

Fix 6: Controleer uw netwerkverbinding

Onthoud dat je verbonden moet zijn met een stabiele verbinding om Instagram-meldingen te kunnen ontvangen. Tenzij je telefoon is verbonden met een permanente netwerkverbinding, kun je geen directe meldingen van Instagram ontvangen.

Fix 7: herstel uw apparaat

Als je je telefoon herstelt, worden alle meldingen die niet werken, zoals je Instagram-melding, hersteld. Toch zou dit je laatste optie moeten zijn, want als je je telefoon herstelt, wordt je telefoon gereset en wordt deze zo goed als nieuw. Als u dit op uw telefoon uitvoert, worden al uw opgeslagen gegevens en instellingen verwijderd. Zorg er dus voor dat u een back-up maakt van uw benodigde gegevens.Oplossing 8: log uit van uw Instagram-account

Raak niet teleurgesteld als de genoemde manieren niet werken; er zijn nog enkele andere oplossingen om Instagram-meldingen te ontvangen. Probeer uit te loggen bij je Instagram-account; je moet de Instagram-app openen en naar het profielscherm gaan, dan moet je op het pictogram met drie balkjes rechtsboven op de pagina tikken en Instelling kiezen.Aan het einde van de pagina is er de optie Afmelden, tik erop en start uw telefoon opnieuw op en log vervolgens opnieuw in op uw account.

Oplossing 9: controleer de meldingsinstelling van een andere telefoon

Als je met twee verschillende apparaten bent aangemeld bij een Instagram-account, zijn alle wijzigingen die je aanbrengt voor een van hen ook van toepassing op het andere. Controleer beide apparaten en schakel de meldingsinstelling op beide in.

Fix 10: Schakel de energiebesparende modus uit

De energiebesparende modus op de iPhone en de batterijbesparingsmodus op Android, sparen de batterij wanneer mensen bijna leeg zijn. Door de energiebesparende modus in te schakelen, worden apps niet op de achtergrond vernieuwd en kan dit de reden zijn dat je geen Instagram-meldingen ontvangt. Het is duidelijk dat u de functie moet deactiveren om de meldingen te ontvangen. Volg de instructies om de energiebesparende modus op IOS uit te schakelen:

Stap 1: Open telefooninstellingen en ga naar Batterij.Stap 2: Schakel de energiebesparende modus uit

Fix 11: achtergrondvernieuwing inschakelen

U moet de achtergrondvernieuwing inschakelen om de melding te ontvangen. Om het in te schakelen, moet u:

Stap 1: Ga onder Telefooninstellingen naar Algemeen.
Stap 2: Scroll naar beneden en tik op Achtergrondapp vernieuwen, schakel het in en schakel Instagram in.

Fix 12: installeer Instagram opnieuw en geef toestemming voor meldingen op IOS

Het is je misschien opgevallen dat wanneer je Instagram voor de eerste keer installeert, het je vraagt ​​of je meldingen wilt ontvangen of niet, en misschien heb je het genegeerd en geweigerd.

Om het probleem op te lossen, moet u Instagram van uw telefoon verwijderen en uw telefoon opnieuw opstarten en de app downloaden in "App Store" en vervolgens opnieuw installeren. Nu zie je twee meldingen die je beide moet toestaan.

Een nieuw probleem waarmee iPhone Xr-gebruikers worden geconfronteerd, is dat ze geen Instagram-meldingen op hun telefoons krijgen. Of het nu een probleem is aan de kant van Instagram of een probleem met de iPhone-instellingen; we hebben hier een oplossing die kan helpen.

Fix Apple iPhone XR Instagram-melding werkt niet
Controleer de instelling 'Niet storen' op het iPhone Xr-apparaat:

Controleer voordat u iets doet of de meldingsinstellingen van uw telefoon beperkt zijn of niet. Als dit het geval is, mag uw telefoon geen geluid maken als er een nieuwe activiteit of bericht is.Tik op Instellingen-> Niet storen en schakel de functie DND (niet storen) uit.

Nu krijgt u alle meldingen van alle ontvangen berichten.

Schakel Instagram-app-meldingen in
Als alleen Instagram geen meldingen naar je iPhone Xr-apparaat stuurt, moet de configuratie-instelling van de app worden gewijzigd.Ga naar Instellingen, zoek en tik op Instagram-applicatie. Schakel Instagram-meldingen in en je bent helemaal klaar.

Start uw iPhone opnieuw op:
Gewoonlijk lost een eenvoudige herstart veel problemen op. Bij iPhone Xr is dit ook het geval. Start het apparaat opnieuw op en wacht tot het weer is opgestart. Vraag een vriend om je een direct bericht te sturen en kijk of er een melding verschijnt of niet.

Reset alle instellingen van het apparaat
Soms kunnen onjuiste instellingen en configuratie op het apparaat meldingsproblemen veroorzaken. Sommige instellingen komen niet overeen met andere, dus de beste oplossing is om alle instellingen terug te zetten naar de standaardinstellingen. Op deze manier moeten Instagram-meldingsproblemen worden opgelost.

Installeer de nieuwste iOS-versie

Meestal, wanneer we geen Instagram-meldingen ontvangen, kan het probleem te wijten zijn aan een verouderde versie van iOS die we gebruiken. Dus een iOS-update kan ervoor zorgen dat de Instagram-melding geen problemen heeft.
Om uw besturingssysteem bij te werken, doet u als Instellingen-> Algemeen-> Software-update. Ga dan voor de eenvoudig te volgen instructies.

Herstel iPhone Xr naar fabriek

Als laatste redmiddel moet het herstellen naar de fabriek elk probleem met Instagram-meldingen wegnemen. Volg hiervoor Instellingen-> Algemeen-> Reset-> Wis alle inhoud en instellingen. Voer de vereiste wachtwoorden in en wacht tot het apparaat is hersteld naar de fabrieksinstellingen.
Houd er rekening mee dat hierdoor al uw informatie en contacten op de telefoon verloren gaan. Maak dus een back-upbestand van alle inhoud van de telefoon en doorloop het.

Terug naar jou
Is het je gelukt om het probleem op te lossen met Instagram-meldingen die niet werken op iPhone Xr? Laat ons dan uw tips en trucs weten en help de iOS-gebruikers om Instagram gemakkelijk op hun telefoon te gebruiken. Ik hoop dat dit artikel heeft geholpen.

Vond u ons artikel nuttig? Als je nog andere problemen hebt met je Instagram-meldingen, vertel het ons maar in het Instagram Telefoonnummer.


We bieden ook een technische ondersteuning Epson Telefoonnummer.

Dit artikel is bedoeld om uw probleem op te lossen en u te helpen bij het configureren van Gmail in Microsoft Outlook om het probleem op te lossen. Outlook kan geen verbinding maken met Gmail-account ", uw inloggegevens worden niet geaccepteerd en u wilt het misschien oplossen. Zoals we weten, zijn Gmail en Outlook 2 verschillende e-maildiensten die door de verschillende servers worden afgehandeld om gegevens te verzenden, ontvangen en op te slaan. Hoewel er een manier is waarop u een Gmail-account kunt instellen met Outlook, blijft Outlook u vragen om de juiste inloggegevens op te geven en het blijft opduiken. Dit probleem doet zich voor wanneer basisverificatie niet is ingeschakeld voor een Gmail-account. Laten we nu eens kijken waar je het mis hebt bij het verbinden van Gmail met Outlook, blijf de blog lezen.Opmerking: voordat u Gmail rechtstreeks in Outlook instelt, moet u POP / IMAP inschakelen in het Gmail-account.

Schakel POP / IMAP in Gmail in1. Log in op uw Gmail-account door uw inloggegevens in te voeren en klik nu op een kleine tandwielknop rechtsboven in het venster en selecteer de optie "Instellingen".
2. Ga daarna naar Doorsturen en het tabblad POP / IMAP, waar u kunt zien dat de status van POP / IMAP is uitgeschakeld. U kunt een van beide kiezen, maar hier gaan we IMAP inschakelen. Als u klaar bent, klikt u op Wijzigingen opslaan.Probleem bij het verbinden van Gmail met Outlook?

Vaak kunt u fouten tegenkomen zoals 'Outlook kan geen verbinding maken met Gmail-account' als ze de juiste manier kiezen om Gmail in Outlook in te stellen

Daarom is de reden achter de keuze voor IMAP dat IMAP een speciaal communicatieprotocol is tussen de e-mailclient en de mailserver. Dit betekent dat als u uw e-mail opent in de webbrowser en bepaalde acties uitvoert in Outlook, u de wijzigingen onmiddellijk naar Outlook kunt zien veranderen en in de webmail kunt zien verschijnen. Dit is niet het geval bij POP.

Configureer Gmail-account in Outlook correct
1. Start nu uw Outlook, klik op Bestand en vervolgens op Account toevoegen.

Selecteer de handmatige installatie of aanvullende servertypen en klik op Volgende.
Selecteer POP of IMAP in het nieuw verschenen venster en ga je gang.

Typ nu uw naam en e-mailadres. Inkomende mailserver typ imap.gmail.com. En de uitgaande mailserver wordt smtp.gmail.com. Vul ook de inloggegevens in en klik op Meer instellingen.

Schakel in de instelling Uitgaande server het selectievakje "Mijn uitgaande server (SMTP) vereist authenticatie" in.

In Geavanceerd en wijzig enkele mailserverinstellingen. Selecteer SSL om uw verbinding voor de inkomende IMAP-server met poortnummer 993 te versleutelen. Voor de uitgaande SMTP-server selecteert u TLS met poortnummer 587. Klik op Ok om verder te gaan.

Nu kunt u zien dat er dezelfde vorm is die we eerder hebben. We worden nog steeds geconfronteerd met een interrupt-fout en Outlook kan geen verbinding maken met Gmail, maar geen vergelijkbare fout.

App-specifieke wachtwoordfunctie inschakelen vanuit uw Gmail
Log opnieuw in op het Gmail-account vanuit uw browser

Klik op uw accountfoto en selecteer Google-account

Druk in het gedeelte 'Aanmelden en beveiliging' op de link 'Apps met accounttoegang'

Schakel "2-stapsverificatie" in (bevestig uw telefoonnummer via sms / telefoontje);

Druk nu op de app-wachtwoorden. Hier moet u een nieuw wachtwoord genereren voor uw Gmail-verbinding met Outlook;

Van Selecteer app en apparaattype, druk op de knop Genereren. Waarna Google een nieuw app-wachtwoord voor u genereert.

U moet dit wachtwoord gebruiken in plaats van het wachtwoord van uw Google-account wanneer u verbinding maakt met Gmail in Outlook.

Als het klaar is, gaat u naar Outlook en probeert u verbinding te maken met het nieuw gemaakte wachtwoord.


Als je alles goed hebt ingesteld, zullen beide testtaken voor het verifiëren van de verbinding met Gmail slagen. Zoals u kunt zien, is het proces met succes voltooid en zult u zien dat er geen probleem is met Outlook kan geen verbinding maken met het Gmail-account.
Notitie:
Ik hoop dat deze begeleidingsstap nuttig is om Gmail in Outlook 2016 te configureren met het IMAP-protocol. Er kunnen verschillende gevallen zijn waarin gebruikers e-mails moeten overbrengen van Gmail naar Outlook. Als dit nodig is, proberen gebruikers Google mail in te stellen met MS Outlook. In dergelijke situaties maakt u direct een back-up van Gmail-e-mails of zet u deze over naar Outlook met de tool voor directe e-mailback-ups van Gmail.

Om van een dergelijke fout af te komen, moeten we een instelling van Gmail toepassen die de toepassing blokkeert en onderbreekt om toegang te krijgen tot de Gmail-mailbox. Momenteel ondersteunt Outlook geen OAuth en authenticatie in twee stappen, dus de enige manier om een ​​verbinding voor Gmail via Outlook toe te staan, is door een app-specifiek wachtwoord te gebruiken.Als u het probleem niet oplost, bel ons dan Gmail Nummer.

Wij bieden ook een technische ondersteuning Samsung Telefoonnummer.

Gmail is de populaire e-mailserviceprovider en is speciaal ontworpen voor webmailing. In veel organisaties wordt Gmail gebruikt voor mailings omdat het een van de gebruiksvriendelijke apps is. In de meeste webmails ondervinden individuen problemen bij het wijzigen van het wachtwoord of het herstellen van het wachtwoord, maar in Gmail kunt u eenvoudig uw Gmail-wachtwoord herstellen als u het bent vergeten of zelfs als u uw wachtwoord gemakkelijk kunt wijzigen.Als u uw Gmail-wachtwoord bent vergeten en een vraag heeft, hoe kunt u uw Gmail-wachtwoord herstellen? volg dan gewoon de onderstaande stappen. Mocht u uw wachtwoord niet kunnen terugvinden, dan kunt u ook gebruik maken van onze Gmail Belgie. We zullen je zeker helpen bij het herstellen van het vergeten Gmail-wachtwoord.
Stappen voor het herstellen van het Gmail-wachtwoord

Stap 1

Typ Gmail.com in het zoekvak van de browser en druk op de enter-knop. Typ daarna uw e-mail-ID en klik op de knop Volgende. Daarna wordt de Gmail-wachtwoordinvoerpagina geopend en tikt u op de link Wachtwoord vergeten
Stap 2

Het volgende venster wordt geopend omdat u het vorige wachtwoord moet invoeren om het wachtwoord te herstellen.
Als u het vorige wachtwoord niet meer weet, klik dan op Probeer een andere manier link en Google zal een andere vraag stellen. Als u een van de vragen beantwoordt, kunt u het wachtwoord herstellen. Vragen gesteld door Google zijn –
Verificatie codeWanneer heb je dit Google-account gemaakt?Een ander e-mailadres voor herstelEen andere naam van jou
Stap 3

Wanneer u het juiste antwoord beantwoordt, wordt er een wachtwoordvenster geopend waarin u uw nieuwe wachtwoord moet vermelden en het wachtwoord opnieuw moet invoeren. Na het invoeren van alle details klikt u op de knop wachtwoord wijzigen, dit resulteert in het herstellen van uw Gmail-wachtwoord.

Als je het druk hebt en geen tijd hebt om je Gmail-wachtwoord te herstellen, kun je op elk moment bellen met onze Gmail Telefoonnummer, want we bieden 24/7 klantenservice.


We bieden ook een technische ondersteuning Gmail Telefoonnummer.

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager