The

Best

Add Zone For You

haleyhaleybrown's blog

Zonder de standaardtelevisie te vervangen, wordt de Amazon Fire TV-stick beschouwd als een van de beste technologische geschenken in de wereld van vandaag. Het biedt duizenden programma's op dezelfde oude tv. Populaire shows, meer dan 1000 topkanalen, meer dan 500.000 films en tv-afleveringen, enzovoort, zijn populair bij kijkers.


De Fire TV Stick draait op een speciaal besturingssysteem dat bekend staat als Fire OS (besturingssysteem). Storingen in besturingssystemen komen één keer voor in een blauwe maan, dus het is van cruciaal belang om te weten hoe u uw Fire Stick-apparaat moet bijwerken als u wilt dat uw Fire Stick optimaal presteert.


Het installeren van de meest recente versie van het besturingssysteem kan u helpen bij het oplossen van een softwareprobleem dat een probleem veroorzaakte met uw Fire Stick.

Hoe de software op een Fire TV-stick bijwerken?

Het is eigenlijk vrij eenvoudig om uw apparaat bij te werken; het duurt gewoonlijk 15 tot 20 minuten. Normaal gesproken bepaalt de snelheid van internet hoe lang het duurt; als het snel is, kost het minder tijd; als het langzaam is, duurt het langer.


Amazon brengt zo nu en dan nieuwe versies uit. Het is een goed idee om ze van tevoren bij te werken en handmatig te installeren. Volg gewoon de onderstaande stappen om de software op uw Fire Stick bij te werken.


 • Sluit je Fire TV-stick aan op een stroombron en een HDMI-poort op je tv. De Fire Stick is nu zichtbaar op je televisie.
 • Als je Fire TV-stick is bevestigd, gebruik je de afstandsbediening om twee keer omhoog te scrollen voordat je cursor op de "Home" -pagina terechtkomt.
 • Blader nu in de menubalk boven aan uw startscherm naar rechts en selecteer de instelling.
 • Scrol omlaag naar de optie "My Fire TV" aan de rechterkant.
 • Scrol omlaag naar het segment "Over" nadat u op Fire TV hebt geklikt.
 • Nu verschijnen er twee opties op het scherm: een om te "controleren op updates" en een andere om een update te installeren.
 • Kies de optie "Controleren op update" als uw apparaat al is bijgewerkt.
 • Als er een upgrade beschikbaar is, drukt u op "update installeren" en leest u het bericht aan de rechterkant van het paneel, waarin staat dat een update de volgende keer automatisch wordt voltooid.
 • Het is raadzaam om uw computer in stand-by te laten staan of tijdens dit proces geen knoppen op de afstandsbediening in te drukken.
 • Als de upgrade voorbij is, druk je op de keuzemogelijkheid op je afstandsbediening en zet je je televisie uit.
 • Wacht nu tot de upgrades zijn geïnstalleerd; dit duurt ongeveer 15 tot 20 minuten, afhankelijk van de snelheid van de internetservice.


Deze methode lost uw fout op uw Fire TV-systeem op door het programma op uw apparaat te upgraden. Als het probleem zich blijft voordoen, moet u voor hulp bellen met Amazon Klantenservice Bellen, het Fire Stick-ondersteuningsteam.


We bieden ook een technische ondersteuning Google Klantenservice.

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager