The

Best

Add Zone For You

haleyhaleybrown's blog

Paypal is een online betaalmethode die overal gebruikt kan worden. Het stelt u ook in staat om transacties uit te voeren zonder enige financiële informatie te verstrekken, waarbij u alleen een e-mailadres nodig heeft. Het is in werkelijkheid een betalingsdienst waarmee u veilig en gemakkelijk geld over de hele wereld kunt verzenden en ontvangen. Individuen, verkopers en kopers kunnen transacties veilig online voltooien zonder aarzeling.Heeft u problemen met uw PayPal-tegoed? Is uw PayPal-creditcard niet geldig? Het kan te wijten zijn aan verschillende factoren. Dit kan te wijten zijn aan een verificatievergrendeling van meerdere pogingen op uw account. De meest voorkomende redenen waarom uw Paypal-account niet werkt of een foutmelding geeft wanneer u deze probeert te gebruiken, worden hieronder vermeld.PayPal-tegoed werkt niet - mogelijke stappen om dit op te lossen !!


Hieronder volgen enkele mogelijke maatregelen om het probleem met PayPal-tegoed niet op te lossen:


1. Hoogstwaarschijnlijk heeft PayPal de verkoper uitgesloten van het accepteren van betalingen of komt de verkoper niet in aanmerking voor betalingen van online kopers.

2. Controleer de creditcard / betaalpas die u gebruikt om geld op uw PayPal-rekening te storten of om de verkopers te betalen.

3. Het is mogelijk dat u niet genoeg instantkrediet in uw PayPal-portemonnee heeft om online betalingen uit te voeren.


4. Controleer het netwerk dat u gebruikt voor PayPal-betalingen of wacht even en probeer het opnieuw.

5. Controleer of er PayPal-updates in behandeling zijn (indien van toepassing) om uw accountgegevens nader te bekijken (om uw identiteit te verifiëren)PayPal-tegoed niet beschikbaar voor deze betaling - wat nu te doen?


Vaak kunt u uw PayPal-tegoed niet gebruiken om uw verkopers te betalen. De meest voorkomende oorzaak is in dit geval een niet in aanmerking komende verkoper of onvoldoende krediet in uw PayPal-zak. Als gevolg hiervan kunnen we aannemen dat Paypal-tegoed in dat geval niet beschikbaar is om de volgende redenen:1. Een verkoper heeft niet het recht om Paypal-tegoed te accepteren (het meest voorkomende probleem)

2. U doet een aankoop in een valuta die niet wordt geaccepteerd.

3. Er is niet genoeg geld of krediet in uw PayPal-portemonnee om een aankoop te doen.Paypal Credit niet goedgekeurd - Stappen om dit op te lossen !!Paypal-tegoed is een methode waarmee klanten die geen toegang hebben tot een andere betaalmethode, transacties kunnen uitvoeren en internationaal kunnen betalen via de veilige betalingsgateway van PayPal. U kunt online winkelen en in termijnen betalen.


U kunt dit Paypal-tegoed gebruiken wanneer u maar wilt, aangezien het onbeperkt is. Er is geen vereiste dat u een bepaalde bestelling plaatst. U heeft volledige controle over waar en hoe u uw geld uitgeeft.

Hoewel het een eenvoudige procedure is, moet het aan bepaalde criteria voldoen om het krediet goed te keuren. Het is buitengewoon moeilijk voor Paypal om betalingen te accepteren als u al een kredietprocedure heeft geprobeerd en deze is afgewezen. U moet aan de volgende voorwaarden voldoen om succesvolle resultaten te behalen:1. U moet een staatsburger zijn van het land waarin u krediet aanvraagt.

2. Er mogen geen CCR of faillissementen zijn.

3. Er is een dagelijks en jaarlijks inkomen nodig.

4. Een goede kredietgeschiedenis is vereist.


Waarom kan ik met PayPal geen geld overmaken met een creditcard?


Als u met een creditcard betaalt, wordt uw PayPal-betaling vaak geweigerd. Het probleem en de stappen om het op te lossen zijn nu vrij eenvoudig en duidelijk. De volgende zijn mogelijke verklaringen:


1. Het is mogelijk dat uw kaartuitgever problemen ondervindt die autorisatie verhinderen.

2. Het netwerk waarover u de transactie voltooit, is onveilig en onstabiel.

3. Het is mogelijk dat bepaalde betalingen om veiligheidsredenen door de creditcardmaatschappij zijn geblokkeerd.

4. Uw creditcard is niet ingesteld om online betalingen te accepteren.

5. De betalingslimiet van uw creditcard is waarschijnlijk overschreden.


Als u goede betalingen wilt doen, volgt u de onderstaande stappen om snel PayPal-tegoed te gebruiken:


1. Gebruik een betrouwbaar netwerk (beveiligd) om veilig te betalen.
2. Om een nieuwe betaling uit te voeren, probeert u een andere creditcard te gebruiken (met de goedgekeurde faciliteit om een internationale online aankoop te doen)
3. Neem contact op met uw creditcardmaatschappij om te zien of uw kaart legitiem is en of u online betalingen kunt doen.
4. Als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Paypal voor hulp.Paypal-tegoed is niet beschikbaar voor deze aankoop - 4 eenvoudige oplossing !!Er zijn verschillende verklaringen waarom de betaling niet kan worden verwerkt. Als u zich in dit scenario bevindt, wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht met een realtime notitie. Als u problemen ondervindt bij het uitvoeren van een betaling, kijk dan naar het volgende:


Controleer of uw aankoop het beschikbare tegoed heeft 


U kunt online gaan en uw beschikbare krediet en kredietlimiet controleren. Paypal zal uw account herzien of uw krediet verhogen als u uw huidige kredietlimiet al bereikt heeft. Als dit u overkomt en uw kredietlimiet blijft ongewijzigd, kunt u overwegen een goedkoper artikel aan te schaffen.

Om een gunstige beoordeling te krijgen, moet u uw account altijd in perfecte staat en met een uitstekende kredietwaardigheid houden. stelt u in staat om uw kredietscore te verbeteren.Uw aankooppoging heeft mogelijk verdere verificatie nodig


Paypal maakt zich nog steeds zorgen over de veiligheid van uw account en is daarom verantwoordelijk voor het controleren van alle informatie die tijdens het betalingsproces wordt verstrekt. Ze zouden uw bestelling vrijwel zeker weigeren als ze uw accountgegevens of de verstrekte informatie niet kunnen verifiëren. Als uw betaling wordt geweigerd, ontvangt u een e-mailmelding.


Als dit gebeurt, controleert u de details nogmaals en probeert u de transactie te voltooien. Controleer of de gegevens die u op de website invoert, overeenkomen met de gegevens in uw Paypal-account. Als u gegevens moet bijwerken, kunt u dit online doen om dit probleem te vermijden.The following are some of the items you can look at in this regard:


1. Zijn uw PayPal-rekening en telefoonnummer hetzelfde?

2. Wordt uw naam op dezelfde manier uitgesproken als de mijne? Afkortingen en bijnamen mogen niet worden gebruikt.

3. Is het e-mailadres van uw Paypal-account hetzelfde als dat van u?

4. Heeft u een factuuradres ingevoerd dat verschilt van het adres dat bij Paypal is geregistreerd?Uw Paypal-account kan worden geslotenUw meest recente accountstatus wordt gebruikt om de status van uw Paypal-account te bepalen. Uw account is gesloten op de datum van dit overzicht als u een opmerking ziet in het gedeelte "Belangrijke accountgegevens". Er zijn geen updates in dat gedeelte wanneer uw account is geopend.


Paypal-tegoed wordt niet aangeboden op het moment van betaling


Het is belangrijk om te begrijpen dat Paypal-tegoed niet voor elke transactie beschikbaar is. Bovendien weigeren veel handelaren deze vorm van Paypal-tegoed te overwegen. Houd er altijd rekening mee dat Paypal, afhankelijk van de voorwaarden van uw aankoop, uw mogelijkheid om online tegoed te gebruiken kan beperken.Houd er altijd rekening mee dat of u nu aangesloten bankrekeningen of een creditcard heeft, Paypal laat geen constante (regelmatige) betalingen toe. Controleer uw geld voordat u een betaling uitvoert om te voorkomen dat ze worden geweigerd. Er zijn problemen die optreden wanneer betalingen niet kunnen worden verwerkt.


Als geen van deze stappen het probleem oplost, kunt u contact opnemen met de technische ondersteuningsdienst van Paypal. Houd er ook rekening mee dat PayPal nu extreem streng en ijverig is als het gaat om elke vorm van wangedrag of wangedrag op zijn site. Wees dus extra voorzichtig wanneer u PayPal-tegoed gebruikt om een aankoop te doen.Als u nog steeds een probleem heeft, kunt u uw Paypal-probleem oplossen met de hulp van het technicus-team. Ons team zal uw best doen om u te helpen en u de beste oplossing te bieden. U kunt ons bellen met Bellen PayPal Klantenservice.

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager