The

Best

Add Zone For You

haleyhaleybrown's blog

Het opschorten van uw eBay-account kan een enorme tegenvaller zijn, vooral als uw levensonderhoud afhankelijk is van de online marktplaats.


Om te voorkomen dat uw account wordt opgeschort, is het een goed idee om uzelf te informeren over het beleid van eBay. Omdat deze beperkingen echter enorm zijn en voortdurend veranderen, kan zelfs de meest ijverige eBay-verkoper een fout maken die resulteert in een accountverbod, beperking of opschorting.


Als je eBay-account is opgeschort, is dat meestal maar voor een korte periode. Hier leest u hoe u uw account opnieuw kunt activeren, evenals enkele tips om ervoor te zorgen dat het geld binnenkomt tijdens uw opschorting.Wat gebeurt er als eBay je account opschort?U kunt bestaande vermeldingen niet bewerken als uw account is opgeschort. Bieders hebben de mogelijkheid om hun biedingen in te trekken, en totdat uw account is hersteld, kunt u geen contact opnemen met bieders of reageren op vragen die aan u zijn gericht via eBay-berichten. Als je een beleid hebt geschonden, kan eBay je aanbiedingen voortijdig beëindigen of verwijderen, afhankelijk van de reden waarom je account is opgeschort.


Je ontvangt een e-mail van eBay waarin je wordt geïnformeerd over de actie die is ondernomen als je account is geblokkeerd, beperkt of opgeschort.Kleine problemen, zoals een verlopen betaalmethode, kunnen ertoe leiden dat er inhoudingen op uw account worden gedaan, maar uw eBay-account wordt hersteld zodra u het probleem heeft opgelost.Er gelden strengere beperkingen voor accounts die niet voldoen aan de vereisten van eBay. Verkopersvermeldingen kunnen worden gedowngraded in zoekresultaten en verkopers kunnen als gevolg daarvan worden uitgesloten van het verkopen van bepaalde items of helemaal niet op eBay.Opschorting is de zwaarste straf, die gebruikers verbiedt te bieden, kopen, verkopen of feedback te geven op eBay totdat de opschorting wordt opgeheven. eBay schorst accounts voor ernstigere overtredingen, zoals het verkopen van illegale goederen of het melden van verdachte activiteiten.Waarom schort eBay accounts op?Om hun klanten en hun eigen reputatie te beschermen, schort eBay accounts op. Het helpt u ook om de reputatie van uw verkoper te behouden. Als u op eBay wilt kopen en verkopen, moet u uw merk beschermen en een positieve reputatie als eBay-verkoper behouden, en eBay moet zijn eigen merk beschermen om zaken te kunnen blijven doen.Wanneer een eBay-gebruiker de regels overtreedt, een hele reeks klachten van klanten veroorzaakt of crimineel gedrag vertoont, heeft dit niet alleen een negatieve invloed op de persoon, maar ook op eBay. Klanten kunnen helemaal stoppen met kopen en verkopen op eBay als ze er niet op vertrouwen dat de marktplaats hen beschermt.Als eBay een probleem met een gebruiker detecteert, kan het account daarom worden opgeschort, beperkt of opgeschort. Hoewel er tal van redenen zijn waarom eBay dit doet, zijn de meest voorkomende de volgende:

eBay-kosten worden niet betaald.

De betalingsmethode in ons bestand is niet langer geldig.

Het verzuim van eBay om een ??terugbetaling te compenseren die uw koper heeft ontvangen

Uw accountgegevens konden niet worden geverifieerd door eBay.

Schending van een of meer eBay-regels en -beleid, zoals:

Gebruik stockfoto's of foto's van fabrikanten in uw vermeldingen

Illegale producten verkopen, zoals alcohol

Dingen verkopen die inbreuk maken op het intellectuele eigendom van anderen

Bestellingen worden te laat verzonden of trackinginformatie wordt laat geüpload.

Een hoog transactiedefectpercentage, of het percentage van uw transacties met een of meer gebreken, is een probleem.

Het Resolutiecentrum van eBay heeft een lage resolutie voor bedrijven.
Pas op voor valse opschortingsmeldingenJe kunt valse eBay-opschortingsmeldingen of phishing-e-mails ontvangen, dus zorg ervoor dat de opschortingsmelding die je hebt ontvangen authentiek is voordat je contact opneemt met eBay of wijzigingen aanbrengt in je account of aanbiedingen.Controleer je eBay-berichten om te zien of er een e-mail is verzonden vanaf eBay. Als je geen kopie van het bericht in je eBay-berichten hebt staan, is de e-mail die je hebt ontvangen niet door eBay bezorgd.Leer hoe u twijfelachtige e-mails kunt identificeren en deze aan eBay kunt melden door deze pagina te bezoeken.Een opgeschort eBay-account herstellenWanneer uw eBay-account is opgeschort, worden de procedures die u moet volgen om deze te herstellen, bepaald door de oorzaak van de opschorting. Wanneer dit gebeurt, stuurt eBay je een e-mail waarom je account is opgeschort en wat je kunt doen om dit te verhelpen, wat zo simpel kan zijn als het doen van een betaling of het bijwerken van je aanbiedingen.Te laat komen met verkoperskosten is bijvoorbeeld de meest voorkomende reden waarom eBay-accounts tijdelijk worden opgeschort; deze opschorting wordt echter opgeheven zodra u uw betaling heeft gedaan. Ga hiervoor naar de eBay-website en klik op "Mijn eBay" in de rechterbovenhoek.

Selecteer 'Account', zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding.

Selecteer vervolgens "Verkopersaccount" om uw onbetaalde kosten te zien.

Klik hier om een ??eenmalige betaling te doen met uw PayPal-rekening of een andere betaalmethode.

Wanneer deze kosten zijn betaald, herstelt eBay de accounts meestal binnen enkele minuten, zodat u kunt bieden, kopen, verkopen en weer feedback kunt geven.Hoewel eBay je precies zal vertellen wat je moet doen om je account weer aan de gang te krijgen via e-mail, vind je hier wat algemene informatie over drie stappen die je moet nemen als je account is opgeschort door eBay.1. Los het probleem op.Wanneer eBay u op de hoogte stelt van de opschorting van uw account, is het eerste wat u moet doen het bericht aandachtig lezen om uw volgende stappen te bepalen.Als eBay bijvoorbeeld je account heeft opgeschort omdat je auteursrechtelijk beschermde foto's in je aanbiedingen hebt gebruikt, zoals afbeeldingen die rechtstreeks van de website van de fabrikant van de goederen zijn genomen, heb je een beleid geschonden. eBay zal uitleggen hoe het probleem kan worden opgelost, wat betekent dat je je aanbiedingen moet verwijderen of wijzigen om de inbreukmakende foto's te verwijderen.Een Verified Rights Owner, of VeRO, het probleem is een andere typische basis voor opschorting. Eigenaren van intellectueel eigendom kunnen het VeRO-programma van eBay gebruiken om aanbiedingen te melden die inbreuk maken op hun rechten. In deze situaties zal eBay uw vermelding meestal verwijderen en u op de hoogte stellen, samen met informatie over hoe u contact kunt opnemen met de eigenaar van de rechten voor meer informatie. Dit geeft je de mogelijkheid om contact op te nemen met de rechthebbende en eventueel een deal met hen te sluiten om het item op eBay te verkopen.Als u en de eigenaar van de rechten niet tot overeenstemming kunnen komen, kan een VeRO-probleem u ertoe dwingen uw aanbiedingen te verwijderen of te bewerken om te voldoen aan de voorschriften van eBay.


Picture

?Neem contact op met eBay en laat hen weten dat je het VeRO-probleem hebt opgelost door de problematische vermeldingen te verwijderen of te bewerken of door een regeling te treffen met de eigenaar van de rechten. Uw account wordt opnieuw geactiveerd.2. Neem contact op met eBay.Als je denkt dat je account per ongeluk is opgeschort, je geen instructies hebt ontvangen om het te herstellen, of je weet niet zeker hoe je verder moet gaan, neem dan rechtstreeks contact op met eBay voor hulp.U kunt contact opnemen met eBay Bellen op het telefoonnummer of een afspraak maken voor eBay om u te bellen. U kunt echter 24 uur per dag, zeven dagen per week contact opnemen met een vertegenwoordiger.Verzamel alle informatie die u aan de klantenservicemedewerker moet verstrekken voordat u belt, inclusief uw eBay-gebruikers-ID, het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld en het referentienummer uit de opschortende e-mail.Stel alle vragen die je nodig hebt om te begrijpen waarom je account is opgeschort tijdens je gesprek. Leg uit wat er mis is gegaan en welke stappen u onderneemt om het probleem op te lossen. Wees hoffelijk en professioneel en onderstreep hoe de wijzigingen die u aanbrengt in overeenstemming zijn met de eBay-regelgeving, terwijl u zich ook richt op uw klanten.Als je een eBay-winkelabonnement op Anchor- of Enterprise-niveau hebt, zul je het veel gemakkelijker vinden om contact op te nemen met een eBay-agent, omdat je op elk moment toegewijde klantenondersteuning hebt per telefoon of e-mail.3. Wacht maar.Hoewel u zeker contact kunt opnemen met eBay, moet u in sommige gevallen uw opschortingstijd uitstellen.Als je eBay-account voor onbepaalde tijd is opgeschort, wat alleen gebeurt in extreme omstandigheden of na veel overtredingen, raadt eBay-consulent Mordechai Epelbaum aan een jaar te wachten voordat je contact opneemt met eBay over de mogelijkheid om het te herstellen.'Je bent uit het eBay-systeem getrapt. “Ze spelen geen spelletjes”, schrijft Epelbaum. “Ze impliceren niet dat ze van gedachten zullen veranderen als ze last hebben van je telefoon. Ze hebben al besloten nooit meer zaken met je te doen. Maar na een jaar kom je misschien in aanmerking voor herstel.”Moet je een stealth eBay-account openen?Hoewel het verleidelijk kan zijn, is het geen goed idee om een ??verborgen eBay-account te starten, vooral niet als je een bedrijf op eBay wilt opbouwen en voor een lange tijd wilt verkopen.Wanneer hun eBay-accounts worden afgesloten, kiezen sommige verkopers ervoor om een ??stealth-account te openen of te verwerven van een derde partij die geen verband houdt met hun oorspronkelijke account. Aangezien het stealth-account niet is gekoppeld aan de identiteit, het adres, het IP-adres of de bankgegevens van de verkoper, biedt het hen een andere manier om op eBay te verkopen terwijl ze zijn opgeschort.Het gebruik van een stealth-account is echter niet altijd een gemakkelijke oplossing voor uw schorsing om de volgende redenen:

Het lost het probleem met je oude eBay-account niet op. Je oorspronkelijke account kan voor onbepaalde tijd worden opgeschort als je de instructies van eBay voor het herstellen ervan niet opvolgt.

Uw nieuwe account kan ook worden opgeschort. Het is niet ongebruikelijk dat verkopers die stealth-accounts gebruiken dezelfde problemen tegenkomen of de moeilijkheden herhalen die in de eerste plaats tot hun opschorting hebben geleid. Het opzetten of verkrijgen van een stealth-account zonder de nodige wijzigingen aan te brengen om te voldoen aan de eBay-regelgeving kan resulteren in een extra schorsing.

U moet opnieuw beginnen met feedback en het opbouwen van uw verkopersreputatie. Op eBay is het opbouwen en behouden van een positieve verkopersreputatie van cruciaal belang, omdat het helpt bij het opbouwen van consumentenvertrouwen. Als u echter voor het eerst op eBay gaat verkopen, krijgt u geen feedback van andere klanten of verkopers, waardoor de kans kleiner wordt dat een shopper bij u koopt.

Als je een verborgen account op eBay gebruikt, loop je het risico betrapt te worden. Pogingen om een ??schorsing te omzeilen met een stealth-account kunnen leiden tot een strengere beperking, waaronder een permanent verbod op de marktplaats.Opschorting is niet het einde van uw eCommerce-verkopenEr is meestal een eenvoudige oplossing wanneer eBay je account blokkeert, beperkt of opschort. Als u weer wilt gaan kopen en verkopen op eBay, hoeft u alleen maar uw gegevens te valideren of uw betaalmethode met een paar klikken bij te werken.Opschortingen van eBay daarentegen zullen meer tijd in beslag nemen en verdere actie vereisen. Mogelijk moet u aanpassen hoe of wat u verkoopt om uw account te heropenen, of u moet wachten op de opschortingsperiode.Zelfs als je niet op eBay kunt verkopen, kun je nog steeds verkopen op andere online marktplaatsen, en Sellbrite maakt het gemakkelijk om verbinding te maken met veel marktplaatsen en je voorraad vanaf één plek te beheren.

MS Outlook heeft enkele gebreken die problemen veroorzaken voor zijn klanten. De meeste van deze problemen zijn eenvoudig op te lossen, maar ze vertragen het verzenden van e-mail. De fouten in Outlook worden geïdentificeerd door alfanumerieke codes die gebruikers kunnen gebruiken om een ​​specifieke fout te identificeren. In deze blog kijken we naar de foutcode 0x80070003 voor Outlook 2016.MS Outlook is een professionele e-mailclient met een verscheidenheid aan functies, zoals contacten, agenda's, taken, notities en agenda's. Het gebruikt de Exchange Server om e-mails te verzenden en te ontvangen. Daarnaast combineren tal van klanten het Microsoft SharePoint-programma met Outlook om de informatieoverdracht te verbeteren.U kunt de strategieën in deze blog gebruiken om de Windows-foutcode op te lossen: (0x80070003) in MS Outlook. Maar laten we eerst eens kijken naar de redenen waarom dit probleem optreedt.
Redenen voor de Outlook 2016-foutcode 0x800700031. De foutcode 0x80070003 kan echter om verschillende redenen in Outlook verschijnen. De meest typische staan ​​hieronder vermeld.2. Dit probleem kan worden veroorzaakt doordat het Outlook-profiel van de gebruiker onjuist is geconfigureerd. Veel problemen, waaronder deze, worden veroorzaakt door verkeerde instellingen.3. Dit probleem kan ook worden veroorzaakt door virus- of malware-infecties op het systeem die de Outlook-toepassing beschadigen. Deze gebeurtenissen beschadigen Outlook-bestanden, waardoor ze zich abnormaal gedragen.4.Dit probleem kan ook worden veroorzaakt door een defecte Outlook-installatie. Als de applicatie niet correct is geïnstalleerd, kunnen enkele kritieke bestanden ontbreken, waardoor de applicatie niet goed werkt.5. Dit probleem kan worden veroorzaakt door een plotselinge systeemfout waardoor de Outlook-toepassing abrupt wordt afgesloten.6. Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van probleem 0x80070003 en andere Outlook-fouten zoals 0x800ccc92. De oplossingen voor de Outlook-foutcode 0x80070003 staan ​​hieronder vermeld. Andere Outlook-problemen 0x800ccc92 kunnen worden opgelost zonder technische assistentie.Methoden om Outlook/Windows Error 0x80070003 te reparerenDeze fout kan worden verholpen met een van de onderstaande technieken. U kunt deze strategieën stap voor stap nauwkeurig volgen.Methode 1: Via REGEDITOm deze strategie toe te passen, moet de gebruiker eerst zijn of haar Outlook-profiel verwijderen. Het zal gewoon de instellingen verwijderen. Volg de onderstaande stappen om het proces te voltooien en het Windows 10-foutnummer 0x80070003 op te lossen.Start REGEDIT op uw computer.Ga naar HKEY HUIDIGE GEBRUIKER\Software\Microsoft\Office\14.0\Outlook\

Verwijder daarna alle bestanden uit plaatsen en mappen zoals \PST,\ Zoeken, \Zoeken\Catalogus\ en ga zo maar door.

Daarna moet u de map in uw profiel hernoemen.
C:\Gebruiker\”gebruikersnaam”\Appdata\Local\Microsoft\OutlookSla ten slotte al uw Outlook-instellingen op in uw profiel en start MS Outlook opnieuw.Uw Windows-updatefout 0x80070003 wordt opgelost als u alle bovenstaande procedures precies volgt.Methode 2: Shell-mappen gebruiken in REGEDITVoor Windows 10-probleemcode 0x80070003 maakt deze aanpak ook gebruik van de Windows Register-editor. De onderstaande methoden kunnen worden gebruikt om het in verschillende versies van Windows te openen.Voor Windows 7: klik op de knop Start en typ regedit.exe in het zoekvak.

Voor Windows 8: Start de opdracht Uitvoeren en typ regedit.exe voordat u op OK drukt.Volg de onderstaande stappen om het probleem met Outlook 0x80070003 op te lossen.Zodra de register-editor is geopend, zoekt en drukt u op de onderstaande subsleutel.HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell-mappenZoek vervolgens de waarde voor Persoonlijk.

U moet bepalen of het gegevensveld een geldige locatie heeft.

Als u problemen ondervindt, kopieert en plakt u de locatie in Windows Verkenner.

Controleer nu of u uw vondst kunt vinden.

Zodra u uw bestanden hebt ontvangen, dubbelklikt u op Persoonlijke waarde.

Kopieer en plak het pad van Mijn documentmap in het vak Waardegegevens en klik vervolgens op OK.

Het vak Waardegegevens toont procent USERPROFILE procent DOCUMENTEN.

Sluit ten slotte de Register-editor.De fout 0x80070003 in Windows 10 kan op een van de hierboven genoemde manieren worden verholpen. Beide handmatige procedures zijn echter geavanceerd en moeilijk te beheersen voor onervaren gebruikers. Ze vereisen ook de voorafgaande technische kennis van de gebruiker om effectief te zijn.Als u alle nadelen van handmatige methoden wilt omzeilen, kunt u rechtstreeks naar een professionele oplossing gaan, zoals PST Recovery Tool. Het is een op zichzelf staand programma dat defecte Outlook-gegevensbestanden repareert en tegelijkertijd eventuele fouten corrigeert. Het stelde gebruikers ook in staat om de herstelde PST-bestandsgegevens op te slaan in verschillende bestandsindelingen, waaronder EMLX, DOCX, JSON, MBOX, DBX, HTML en andere.GevolgtrekkingWe hebben het Outlook 0x80070003-probleem en de oplossingen in dit artikel onderzocht. Het is een normaal Outlook-probleem dat grote schade aanricht aan de functionaliteit van het programma. De bovenstaande handmatige procedures kunnen u helpen dit probleem op te lossen. Ze kunnen verschillende nadelen hebben die hun toepassing beperken. U kunt een professionele PST Recovery Tool van derden gebruiken om de Outlook-bestanden te repareren en het probleem op te lossen.Mocht u vragen hebben over de vooruitzichten. U kunt contact met ons opnemen via Outlook Bellen.

Als je je eBay-account volledig wilt deactiveren, moet je eerst zeker zijn van je beslissing. Zodra uw account is gesloten, heeft u er geen toegang meer toe. Als je problemen hebt met je account, neem dan contact op met eBay. Er is misschien een minder drastische oplossing voor uw probleem dan het uitschakelen ervan.Als je besluit je eBay-account te sluiten, is het proces vrij eenvoudig, maar er zijn een paar dingen om in gedachten te houden.Dingen die u moet controleren voordat u uw eBay-account sluit1. Om te beginnen, als je transacties in de afgelopen 30 dagen hebt voltooid, houdt eBay je account 60 dagen actief na ontvangst van je verzoek, zodat je openstaande verkopen of aankopen kunt voltooien.

2. U moet er dan voor zorgen dat al uw vergoedingen zijn betaald en dat uw rekeningsaldo nul is. Zo niet, dan heeft u de mogelijkheid om een ??eenmalige betaling te doen om eventuele openstaande betalingen te vereffenen of om een ??terugbetaling aan te vragen als u nog geld op uw rekening heeft staan.

3. Als je account momenteel onder de minimumcriteria van eBay valt, kun je het pas sluiten als het aan deze vereisten voldoet. Hetzelfde geldt als uw account is opgeschort of beperkt. Die moeilijkheden zul je eerst moeten oplossen.

4. Nadat al het volgende is voltooid, kunt u een verzoek indienen om uw account te sluiten. Ga naar Mijn eBay > Account > Mijn account sluiten om deze informatie te krijgen.Het proces van het sluiten van uw account1. Log in op uw account en ga naar het gedeelte waar u uw verzoek indient; je 2. krijgt een paar vragen. Het duurt niet langer dan een paar minuten om deze taken te voltooien.

3. De eerste vraag is een eenvoudig selectievakje waarin u de meest relevante reden voor het sluiten van uw account selecteert.

Ongeacht de keuze die u in de eerste vraag selecteert, zal eBay u een tweede vraag voorleggen die zal proberen elk probleem op te lossen dat u denkt te ervaren. Als je het niet zeker weet, is dit het moment om je terug te trekken. U kunt uw account in de wacht zetten in plaats van verwijderen door uw abonnementen op de verkooptool op te zeggen en uw automatische betalingsoptie uit te schakelen. U kunt doorgaan naar de derde stap als u zeker weet dat u uw account wilt verwijderen.De laatste stap valideert uw annuleringsverzoek als u doorgaat. Vink het vakje aan om te bevestigen dat u de Algemene voorwaarden hebt gelezen en dat u klaar bent. Uw verzoek wordt doorgestuurd naar eBay voor verwerking en u wordt per e-mail op de hoogte gebracht van de status van uw account.
Annuleer je eBay-verkopersaccount of winkelAls u uw account alleen voor aankopen wilt gebruiken en niet langer wilt verkopen, kunt u het verkopersaccount sluiten. Hiervoor moet u eerst uw betalingsgegevens wissen. Selecteer de optie Alle betaalmethoden op de pagina van uw verkopersaccount en klik op de knop Verwijderen.Voordat u het verkopersaccount annuleert, moet u ervoor zorgen dat alle openstaande betalingen en biedingen zijn vereffend. Zorg er ook voor dat u eventuele abonnementen opzegt als u er niet voor wilt betalen.Volg deze stappen om je winkel te sluiten:1. Ga naar je eBay-account en klik op ‘Mijn eBay’.

2. Selecteer op het tabblad Verkopen de optie Abonnementen.

3. Meld u af bij de eBay-winkel door deze in de lijst te zoeken en erop te klikken.

4. Al je winkelvoorraadvermeldingen worden verwijderd nadat je je hebt afgemeld.De volgende stappenNadat je je annuleringsverzoek hebt ingediend, stuurt eBay je binnen 24 uur een bevestigingsmail om te bevestigen dat ze het hebben ontvangen. De huidige wachttijd is 30 dagen, dus zo lang duurt het voordat eBay je verzoek ontvangt.Gedurende deze tijd kunt u niet bieden, aankopen doen, producten aanbieden of uw contactgegevens wijzigen, maar u kunt uw accountgegevens wel zien.U kunt gedurende deze tijd ook contact opnemen met eBay om uw selectie ongedaan te maken en uw account opnieuw te openen. Zodra die 30 dagen zijn verstreken, is de afsluiting echter voltooid. Maak dan een nieuw account aan met een nieuwe gebruikers-ID en andere details.U kunt de gebruikers-ID of het e-mailadres dat aan uw gesloten account is gekoppeld, niet gebruiken om toegang te krijgen tot een gedeelte van eBay waarvoor een account nodig is nadat het is gesloten. Bovendien kunnen andere gebruikers uw feedbackprofiel niet meer zien. Houd er ook rekening mee dat, in overeenstemming met het privacybeleid van eBay, bepaalde persoonlijke gegevens van uw profiel worden bewaard, zelfs als u uw account verwijdert.Toch hulp nodig op eBay?Het sluiten van een eBay-account is een grote onderneming die niet lichtvaardig moet worden opgevat. Als je eBay-verkopen niet zo sterk zijn als je had gehoopt, bekijk dan onze officiële gids voor verkopen op eBay in 2020 voordat je besluit je account te sluiten.Als u meer informatie wilt over hoe u een eBay-account kunt sluiten. Dan kunt u contact met ons opnemen via het eBay Bellen klantenteam. Ik hoop dat ons team u de beste oplossing zal bieden volgens uw vereisten.


Wil je leren hoe je Instagram-gidsen maakt? Wil je Instagram-collecties bouwen die eruit zien alsof ze in een catalogus thuishoren?In dit bericht leer je hoe je Instagram-gidsen maakt en zie je voorbeelden van hoe je ze kunt gebruiken om je bedrijf te promoten.Wat zijn Instagram-gidsen?Instagram-gidsen werden voor het eerst uitgebracht halverwege 2020 en waren aanvankelijk beperkt tot de gezondheids- en welzijnsindustrie. Ze zijn gemaakt als een manier om een ??gecentraliseerde bron op te bouwen voor een bepaald onderwerp of product. Een voedingsdeskundige zou bijvoorbeeld een gids kunnen schrijven over “Gezonde recepten om in minder dan 20 minuten te maken” of een van de andere onderwerpen die ze in hun materiaal behandelen.“Een manier om sneller suggesties, tips en ander materiaal van je favoriete auteurs, publieke figuren, groepen en uitgevers op Instagram te ontdekken”, aldus Instagram. Met gidsen kunt u inhoud van andere accounts binnenhalen, naast het groeperen en verzamelen van uw eigen Instagram-inhoud.Samengevat zijn Instagram-gidsen verzamelingen van individuele albums of groepen materiaal die in één bron zijn verzameld. Met Instagram-gidsen kun je een verscheidenheid aan educatieve inhoud, productdetails, teamperspectieven, kijkje achter de schermen en andere soorten inhoud indelen in categorieën die voor jou belangrijk zijn. In plaats van door al uw materiaal te bladeren, kan uw publiek die berichten gemakkelijk vinden en openen.Er zijn tal van innovatieve manieren om Instagram-gidsen te gebruiken om inhoud te verzamelen en te groeperen die het beste bij uw publiek past, of u nu een B2C- of B2B-merk bent, of iets anders.
1: Stel een Instagram-gids opAls het concept van het maken van een gids u aanspreekt, zijn er een paar eenvoudige stappen die u kunt nemen om aan de slag te gaan.Tik op het + -pictogram in de rechterbovenhoek van je Instagram-profiel en kies Gids in het pop-upmenu Nieuw maken.Als je op het + -teken tikt maar de keuze om een ??gids toe te voegen niet ziet, ga dan naar een profiel dat er al een heeft en open een van hun gidsen (bijvoorbeeld @jenns trends op Instagram). Je vindt de keuze om je eigen gids te maken onderaan de gids als je naar beneden scrolt.2: inhoud toevoegen aan een Instagram-gidsBepaal daarna het type Instagram-gids dat je wilt maken en begin met het verzamelen van materiaal.Het is vermeldenswaard dat gidsen alleen inhoud kiezen uit Instagram-feedupdates, niet uit Instagramverhalen. Gidsen bevatten alle Instagram Reels of IGTV-berichten die op de feed zijn gepost.


Wanneer je berichten selecteert in een van de onderstaande gidsopties, tik je op de miniaturen van de berichten die je wilt toevoegen. In de hoek verschijnt het nummer dat je in de serie hebt geselecteerd. De berichten worden in deze volgorde geüpload, met de eerste bovenaan. Selecteer eerst de oudste inhoud als u wilt dat uw inhoud in chronologische volgorde wordt weergegeven op basis van de datum waarop deze is geproduceerd.Plaatsen GidsAls je de optie Plaatsen kiest, kun je kiezen uit een lijst met Instagram-locaties. Kies de locatie (of plaats) en upload maximaal vijf berichten met relevante inhoud.Houd er rekening mee dat Instagram alle openbare inhoud die met die plek is getagd, ophaalt, niet alleen uw inhoud vanaf daar. Dit kan een perfecte manier zijn om door gebruikers gegenereerde inhoud (UGC) op Instagram onder de aandacht te brengen die uw bedrijfslocatie benadrukt als u een lokaal bedrijf heeft met een fysieke locatie (zoals een restaurant of winkel).Producten GidsU kunt de productkeuze gebruiken om Instagram-berichten over een specifiek product binnen te halen. Je moet dan een Instagram-winkel kiezen nadat je Producten als gidsformulier hebt geselecteerd. De winkels van gevolgde accounts verschijnen als eerste en u kunt er doorheen bladeren of de winkel van een bepaald account controleren.Kies de winkel en vervolgens het product dat u wilt markeren, gevolgd door de berichten met betrekking tot dat product. Elke gids kan slechts één product bevatten.Gids voor berichtenJe kunt kiezen uit berichten op je eigen Instagram-profiel of opgeslagen berichten van andere accounts als je de optie Berichten kiest. Kies op de tabbladen Uw berichten of Opgeslagen de berichten die u wilt opnemen.Als je de inhoud van anderen in je Instagram-gids wilt gebruiken, moet je deze eerst opslaan (gebruik het bladwijzerpictogram om ze toe te voegen aan je opgeslagen Instagram-inhoud). Je hebt de mogelijkheid om maximaal 30 berichten te delen met één gids.3: Formatteer een Instagram-gidsNadat je de inhoud van je gids hebt gekozen en op Volgende hebt getikt, wordt je naar het tabblad Indeling geleid, waar je de informatie van je gids kunt aanpassen.Elke Instagram-gids moet een titel hebben. Als u dat niet doet, verschijnt er een foutmelding wanneer u naar het volgende niveau probeert te gaan. Ik overweeg om titels te gebruiken die eenvoudig en beknopt zijn. Als u naast de titel meer informatie en betekenis wilt, kunt u een samenvatting toevoegen aan de sectie ‘Waar gaat deze handleiding over?’ sectie.U kunt ook de omslagfoto voor uw gids aanpassen, zoals u vrijwel zeker wilt doen. De omslag van de gids heeft een portretformaat van 3: 4, waardoor uw afbeelding op de juiste manier wordt bijgesneden. De meeste Instagram-berichten zijn opgemaakt in een 1: 1 vierkant formaat, maar de omslag van de gids heeft een portretformaat van 3: 4, waardoor je afbeelding dienovereenkomstig wordt bijgesneden.Het is vermeldenswaard dat u de omslagfoto niet kunt slepen. U kunt ook een afbeelding uit uw feed kiezen door op Omslagfoto wijzigen te tikken. Maak je geen zorgen, het heeft geen invloed op de inhoud van je gids; alleen de omslagfoto zal veranderen. U kunt ook geen aangepaste omslagfoto uploaden; in plaats daarvan moet u kiezen uit uw feed of opgeslagen berichten.De volgende stap is om elk bericht in de gids een titel te geven. Je moet een titel en eventuele optionele uitleg voor dat bericht typen, omdat de gids geen bijschriften of details van het oorspronkelijke bericht zal toevoegen.Tik in dit stadium op de optie + Berichten toevoegen onder aan de opmaakpagina om meer berichten aan de gids toe te voegen.Tik op het pictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek van elke individuele gids om deze opnieuw te rangschikken of te verwijderen uit je Instagram-gids. Selecteer Verwijderen uit gids om een ??specifiek bericht uit de gids te verwijderen. U kunt ook op Berichten opnieuw ordenen tikken om naar het volgende scherm te gaan, waar u alle berichten in de gewenste volgorde kunt slepen en herschikken.Om naar het volgende niveau te gaan, tik je op Volgende in de rechterbovenhoek van het scherm nadat je je Instagram-gids en de bijbehorende berichten hebt opgemaakt.4: Publiceer een Instagram-gidsU kunt een voorbeeld van uw gids bekijken door op Voorbeeld onder de omslagafbeelding op het scherm Delen te klikken. Tik op Delen als je klaar bent om het te delen. U kunt het ook als concept opslaan en er later naar terugkeren om het bewerken te voltooien.Het gidspictogram - dat eruitziet als een krant - verschijnt op je profiel zodra je op Delen (of Opslaan als concept) tikt in je eerste Instagram-gids. Anderen kunnen uw gids openen en delen zodra deze is gepubliceerd.5: Deel en promoot een Instagram-gidsJa, je kunt je Instagram-gids delen! Je kunt het op je Instagramverhalen plaatsen of het via een direct bericht (DM) naar een vriend sturen. Iedereen die uw gids bekijkt, kan deze ook delen.Tik op het pictogram Delen (het pictogram van het papieren vliegtuigje) in de rechterbovenhoek om een ??referentie (van jou of van iemand anders) te delen. U kunt ervoor kiezen om het te delen met uw winkel of om het in te dienen als een DM via het pop-upmenu. Als je het via DM deelt, kun je een bericht toevoegen om duidelijk te maken waarom je het met die persoon of community deelt, net als elk ander bericht.


Misschien wil je je nieuwe gids op Instagram Stories delen om mensen te laten weten wat er in staat en hen aanmoedigen om het te bekijken voor tips, tools, inhoud en andere details. Laat de burger beseffen dat de kennis voor hen beschikbaar is.ConclusieEr zijn zoveel innovatieve manieren waarop u Instagram-gidsen kunt gebruiken om zowel u als uw fans te helpen, of u nu catalogi van uw producten maakt, uw bedrijfslocatie onder de aandacht brengt via UGC of tips en informatieve berichten aan uw publiek aanbiedt.We hopen dat wat uw probleem ook is, zal worden opgelost als er nog steeds een probleem is, kunt u uw probleem oplossen met de hulp van ons deskundige team. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer. We vertellen je hoe je Instagram-handleidingen maakt: een stapsgewijze installatie die niet werkt. Als je nog steeds een probleem hebt, kun je contact opnemen met ons deskundige team voor ondersteuning. U kunt contact opnemen met Instagram via een gratis telefoonnummer.


Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager