The

Best

Add Zone For You

haleyhaleybrown's blog

Als de gebruiker het wachtwoord van zijn / haar Google-account niet meer weet en geen toegang heeft tot zijn Google-account. Dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken dat iemand toegang heeft tot zijn Google-account. Dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken, u kunt het wachtwoord van uw Google-account eenvoudig via sms herstellen. In het huidige scenario stelt Google u in staat het telefoonnummer aan uw Google-account te koppelen. In dit geval ontvangt de gebruiker alle beveiligingswaarschuwingen en beveiligingsgerelateerde berichten op zijn mobiele telefoon. Deze associatie helpt ook om het Google-account te herstellen

wachtwoord via sms. Om te weten hoe u uw Google-account via sms kunt herstellen, moet u de onderstaande inhoud volgen. Deze techniek heeft meer de voorkeur omdat deze snel reageert in vergelijking met de traditionele technieken.Schakel wachtwoordherstel via sms in Google-accounts in


1. De gebruiker moet zijn / haar Google-account inschakelen als hij het wachtwoord van zijn Google-account via sms wil herstellen. De gebruiker moet inloggen op de instellingenpagina van zijn Google-account en naar het tabblad beveiliging gaan.2. Nu zullen ze u vragen om opnieuw in te loggen met uw Google-account. Als je bent ingelogd, moet je op de optie klikken om de telefoonknop toe te voegen.3. Nu moet u uw land selecteren in de vervolgkeuzelijst en uw gsm-nummer typen.4. Nu moet je naar beneden scrollen en dan op de Save knop klikken.Herstel Google-accountwachtwoord via sms


In het geval dat u het wachtwoord van uw Google-account bent vergeten of het bent kwijtgeraakt en toegang wilt tot uw Google-account. De gebruiker kan weer toegang krijgen door het wachtwoord via sms te herstellen. Volg onderstaande stappen:
1. Eerst moet je op de gegeven link klikken en daarna moet je op het keuzerondje ‘Ik weet mijn wachtwoord niet’ klikken. Dit breidt de opties uit en vraagt ​​om het e-mailadres van uw Google-account. Voer het e-mailadres in en dan moet je op de optie doorgaan klikken.2. De volgende stap is om captcha te verifiëren. Je moet captcha verifiëren of je een mens bent of niet. U moet uzelf als mens verifiëren door de tekens op de afbeeldingen in te voeren.3. Nu vraagt ​​Google u om het laatste wachtwoord dat u zich herinnert in te voeren. Nu moet u het vorige wachtwoord typen dat u zich herinnert en op de doorgaan-knop drukken.4. Nu moet u de opties selecteren die u het liefst wilt ontvangen

verificatiecode en nu moet u op de optie doorgaan klikken.5. Nu stuurt Google een verificatiecode naar het telefoonnummer dat u eerder heeft toegevoegd. Nu moet u de verificatiecode invoeren en nogmaals op de knop Doorgaan klikken.6. Nu wordt de pagina voor wachtwoordherstel op het scherm weergegeven. U moet twee keer een nieuw wachtwoord typen en weer toegang krijgen tot uw Google-account.7. U kunt het wachtwoord ook herstellen door het secundaire e-mailadres te gebruiken of de beveiligingsvragen te beantwoorden. Dit proces van het herstelproces is comfortabeler en sneller in vergelijking met andere opties.8. Als je na een paar minuten geen verificatiecode hebt ontvangen, probeer dan een help-sms te sturen om er zeker van te zijn dat je sms-meldingen van je telefoon ontvangt. Als u niets terug krijgt, vraag dan hulp via sms


Verwant bericht-  Hoe Facebook-Wachtwoord Te Herstellen!De bovengenoemde stappen zullen u helpen het wachtwoord van uw Google-account via sms te herstellen om uw Google-account te herstellen. De genoemde stappen zijn eenvoudig te volgen. Iedereen kan met deze stappen binnen de kortste keren zijn Google-account herstellen. Voor al uw vragen kunt u ook contact met ons opnemen via Google Telefoonnummer + 31-308081219. Ons team staat altijd 24 uur per dag voor u klaar en helpen u op uw gemak bij het oplossen van al uw vragen.We bieden ook een technische ondersteuning op Facebook Telefoonnummer.

HP printerfoutcode 59.F0 knippert op het scherm? De belangrijkste reden voor deze fout is het mislukken van overdrachtsvervreemding. Overdrachtsvervreemding mislukt: een situatie waarin de ITB vastzit en niet kan draaien. Een andere mogelijke reden achter HP-fout 59.F0 is het probleem met de SR9-sensor. Deze sensor speelt een primaire rol in de sensor voor het losmaken van de transferrol. Hieronder staan ​​de manieren om HP-printerfout 59.F0 op te lossen. Deze fout treedt op als er een probleem is met de interne motor van de printer. De belangrijkste verklaring achter deze fout is het gebrek aan vervreemding van de verhuizing. Het mislukken van transitie vervreemding impliceert een toestand waarin de ITB vastzit en niet roteert. Het probleem met de SR9-sensor is een andere mogelijke verklaring achter fout 59.F0. Deze sensor speelt een centrale rol in de sensor voor het ontkoppelen van de transmissierol, ook wel bekend als Sensor K.Oorzaken 59.F0 Foutbericht op HP Printer

Foutbeschrijving

HP-printerfout 59.F0 duidt op een probleem met de interne motor. Normaal gesproken wordt het veroorzaakt door het mislukken van transitie-vervreemding. De ITB zit vast in deze toestand en kan niet draaien. Een andere verklaring hiervoor kan het probleem met de SR9-sensor zijn. De SR9-sensor is de primaire sensor voor het uitschakelen van de transferrol, ook bekend als de Sensor K.Stappen om HP-printerfout 59.F0 op te lossen

Gewoonlijk wordt voor 59.F0 aanbevolen om te proberen de toner en de fusereenheid te resetten.

Reset de printer met de aan / uit-schakelaar en zet de printer een paar minuten uit.

Zet de printer aan en wacht tot de HP kleurenjetprinter nieuw leven ingeblazen is. Als er een overspanningsbeveiliging is, verwijder deze dan.

Als het probleem zich blijft voordoen, wordt de motor vervangen.

Controleer of de ITB correct is geïnstalleerd of niet.

Sluit de primaire ontkoppelingssensor van de transfer weer aan.

Voer de sensortest uit in de sensormonitormodus om te controleren of de ontkoppeling van de primaire overdracht correct werkt, zo niet, vervang deze dan.

Voer de vervreemding uit.

2e methoden om HP-fout 59.F0 op te lossen

De reactie hierop zou zijn, het wordt voornamelijk veroorzaakt door het mislukken van overdrachtsvervreemding waarbij ITB vastzit en niet kan roteren en de sensor van rolverstoring slecht of defect is. Probeer normaal gesproken de toner en de fusereenheid te resetten voor 59.F0. Kort gezegd is dit de oplossing voor het verbeteren van de HP M452Nw 59 F0-fout:Oplossing 1:

Gebruik de aan / uit-schakelaar om de printer te resetten en zet de printer een paar minuten uit.

Schakel de printer in en wacht op een revitalisering van de HP kleurenjetprinter.Verwijder als er een overspanningsbeveiliging is.

Als het probleem aanhoudt, wordt de motor vervangen.


Oplossing 2:


Controleer of de ITB correct is geconfigureerd of niet.

Sluit de ontkoppelingssensor voor de primaire schakelaar opnieuw aan.

Voer in de sensormonitormodus de sensortest uit om te controleren of de ontkoppeling van de primaire overdracht correct werkt, indien niet vervangen.

Voer de vervreemding uit.

Onderzoek de fusermotor, vervang deze als deze niet goed werkt


Oplossing 3:


Reset uw printer; gebruik de aan / uit-schakelaar om de stroom uit te schakelen en wacht enige tijd.

Verwijder de overspanningsbeveiliging (indien gebruikt).

Als het probleem zich blijft voordoen, is het aangewezen om de PCA-eenheid te vervangen.

Als het na het verwijderen van de PCA-eenheid nog steeds verontrustend is, moet u mogelijk het product vervangen.

Verwant bericht-  OK Google-Detectie Instellen En Aanpassen

Neem contact op met HP Printer Error Support voor verschillende foutcodes

Als alle voorgaande manieren mislukken, blijft alleen deze selectie voor u over. Neem contact op met de HP Care-service. HP heeft een geweldig team van uiterst gekwalificeerde professionals van de Verenigde Naties die de kwestie snel zullen diagnosticeren en de verplichte correcties zullen opbouwen. ze zijn voortdurend in staat om elke technische vraag die u heeft te beantwoorden en relevante oplossingen te bieden.

Er zijn meerdere telefoonlijnen die u kunt gebruiken om contact met hen op te nemen, anders kunt u ze ook e-mailen als u foto's of video's van de kwestie wilt bijvoegen, zodat de kwestie voor hen ongelooflijk duidelijk is.Neem contact op met HP Telefoonnummer + 32-63681637 voor de beste oplossingen voor de verschillende foutcodes op HP Printer. Laat uw problemen onmiddellijk oplossen via deskundige technici.Wij bieden ook een technische ondersteuning Outlook Telefoonnummer.

Samen met de Android Lollipop 5.1-update heeft Google een nieuwe beveiligingsfunctie geïntroduceerd die is ontworpen om de telefoon onbeschikbaar te maken voor gebruik in het ongelukkige geval dat deze zou kunnen worden gestolen of verloren zou gaan, waardoor alle belangrijke gegevens erop worden beschermd.


Ondanks dat deze functie erg handig is, kan deze echter ernstige problemen veroorzaken en mensen in een situatie brengen waarin ze de Google-accountverificatie moeten omzeilen, zodat ze de telefoon kunnen gebruiken.

Wat is de Google-accountverificatie en hoe werkt het?


Stel dat u zojuist uw telefoon bent kwijtgeraakt en dat iemand anders deze vindt. Normaal gesproken kan deze persoon de telefoon niet gebruiken als u al een schermvergrendelingspatroon of beveiligings-PIN heeft ingesteld.

Vóór Android 5.1 Lollipop was dit niet zo'n probleem, omdat een simpele fabrieksreset de vergrendeling zou omzeilen.


Nadat Google de Google-accountverificatie of Factory Reset Protection (FRP) had geïntroduceerd, werkte dit echter niet meer. Dankzij de FRP-vergrendeling is de telefoon onbeschikbaar als de persoon die de fabrieksinstellingen herstelt, niet de inloggegevens heeft van het Google-account dat eerder werd gebruikt om in te loggen op de telefoon.


Ze krijgen het bericht "Dit apparaat is gereset, om door te gaan met aanmelden met een Google-account dat eerder op dit apparaat is gesynchroniseerd", wat betekent dat de telefoon nutteloos is, tenzij ze het Google-account omzeilen.

Dit kan automatisch een grote impact hebben op gebruikers die een telefoon kopen bij een externe verkoper en geen contact kunnen opnemen met de persoon die hen de telefoon heeft verkocht. De meeste gebruikers gaven aan dat ze de telefoon niet konden gebruiken omdat ze niet voorbij het scherm konden komen waarop de telefoon om het Google-account vraagt. Als je je in dezelfde situatie bevindt, wed ik dat je er een hebt met deze vraag: is er een methode om dit slot te omzeilen? Alle instructies die u nodig hebt om de Google-accountverificatie voor enkele van de meest populaire telefoonmerken te omzeilen.


Hoe Factory Reset Protection (FRP) op Android uit te schakelen

Standaard wordt de functie automatisch ingeschakeld zodra u een Google-account aan uw telefoon toevoegt. Om het uit te schakelen, hoeft u alleen uw account te verwijderen.


Ga naar Instellingen> Accounts> Google en kies uw account. Tik erop en klik vervolgens op het pictogram in de rechterbovenhoek. Hier ziet u een menu met drie opties, waaronder Account verwijderen.


Hoe Google-accountverificatie voor Samsung-telefoons te omzeilen

Samsung-handsets behoren tot de best verkochte apparaten ter wereld, dus dit probleem komt heel vaak voor bij hun gebruikers, vooral degenen die gewend raken aan telefoons. Als je wilt leren hoe je een Google-account op een Samsung Galaxy kunt omzeilen, kun je de onderstaande methode gebruiken.Factory Reset Protection Bypass voor instructies van Samsung

Wacht na het uitvoeren van een fabrieksreset op de telefoon tot deze opnieuw opstart en u wordt gevraagd een taal te kiezen. Ga na het kiezen door naar de volgende stappen:

Verbind de telefoon met een wifi-netwerk (bij voorkeur uw thuisnetwerk)

• In het volgende scherm wordt u om het Google-account gevraagd

• Tik op het tekstveld waarin het account moet worden ingevoegd totdat het toetsenbord verschijnt

• Tik en houd het teken "@" ingedrukt tot een menu Instellingen verschijnt. Selecteer Google-toetsenbordinstellingen

• Tik op de 3 stippen in het bovenste gedeelte van het scherm (of Meer, afhankelijk van het Android-besturingssysteem dat u gebruikt)

• Selecteer het item Help en feedback en selecteer een item in de lijst die zal volgen

• Tik in het Help-gedeelte op Google-toetsenbord gebruiken.

• Druk lang om een ​​tekst op deze pagina te selecteren en klik op Websearch in de rechterbovenhoek

• Er wordt een zoekveld weergegeven (verwijder de tekst in het zoekveld)

• Typ Instellingen in het zoekveld. Scroll naar beneden tot je "Over telefoon" vindt en tik erop.

• Open het menu en zoek naar Build-nummer. Tik zeven keer op het buildnummer om ontwikkelaaropties in te schakelen

• Ga terug naar het vorige menu en open de zojuist verschenen ontwikkelaaroptie

• OEM-ontgrendeling toestaan ​​en tweemaal op Terug tikken. Start het apparaat opnieuw op. Verbind hem opnieuw met wifi

• Merk op dat u niet wordt gevraagd om in te loggen op het vorige Google-account, maar dat de telefoon u zal vragen een nieuw Google-account toe te voegen

• Voeg het nieuwe account toe en uw telefoon is klaar voor gebruik.Deze stappen zouden je moeten helpen om bijvoorbeeld eenvoudig een Google-account van de Samsung Galaxy J7 te omzeilen, of voor elk ander model met Android 5.1 Lollipop en hoger.

Hoe Google-accountverificatie voor LG-telefoons te omzeilenDe procedure voor een LG-toestel kan er in het begin wat lastig en ingewikkeld uitzien, maar raak niet ontmoedigd. Volg gewoon de onderstaande stappen en u zou in staat moeten zijn om de Factory Reset Protection (FRP) -vergrendeling te verwijderen.

FRP Bypass verificatie-instructies voor LG• Verbind de telefoon met een wifi-netwerk (bij voorkeur uw thuisnetwerk). Ga terug naar het hoofdwelkomstscherm en tik op Toegankelijkheid

• Tik in dit nieuwe menu op Visie, gevolgd door de optie Talkback in het volgende menu

• Veeg omhoog in dit nieuwe menu en tik op Tekst-naar-spraakuitvoer

• Tik op het tandwielinstellingenpictogram van Google Text-to-speech Engine. Tik op Instelling voor Google Text-to-speech Engine

• Hier zou u het Feedback-menu moeten zien. Tik erop totdat een nieuw submenu verschijnt.

• U ziet een veld waarin u uw feedback kunt typen, evenals de optie "Inclusief systeemlogboeken". Direct eronder ziet u Servicevoorwaarden. Tik erop.Als je deze stap hebt bereikt, is het geweldig. U bent zeer dicht bij het moment waarop u de Google-accountverificatie op uw LG omzeilt.

Nadat u op Servicevoorwaarden hebt getikt, wordt een Google Chrome-venster geopend. Volg deze stappen nadat het is geladen:

• Tik op de knop Nee, bedankt wanneer u wordt gevraagd om in te loggen

• In eerste instantie wordt u naar de pagina Servicevoorwaarden geleid. Tik op het Google-logo om naar de homepage te gaan.

• Typ "Test" in de zoekbalk en zoek ernaar

• Het eerste resultaat zou van Wikipedia moeten zijn. Druk lang op de beschrijving onder de titel van de pagina. Dit toont een menu met twee opties: Kopiëren en Delen, evenals drie verticale stippen aan de rechterkant.

• Tik op de drie puntjes. Hierdoor wordt een nieuw menu geopend met drie opties: Alles selecteren, Zoeken op internet en Assist. Tik op Assist. Hierdoor wordt de zoekbalk van de telefoon zichtbaar.

• Druk op Nee, bedankt waar u wordt gevraagd in te loggen. Typ Instellingen in de zoekbalk en open deze

• Zoek na het openen van het menu Instellingen naar Apps en tik erop

• Tik in het Apps-menu op de drie stippen in de rechterbovenhoek en kies de optie Show System. U ziet een volledige lijst met de systeem-apps van uw telefoon

• Zoek in de lijst naar Installatiewizard en tik erop

• Tik op Force Stop en vervolgens op OK• Blijf in het menu van de installatiewizard en tik op Opslag. U ziet de optie Cache wissen. Tik erop

Een andere belangrijke stap is klaar. Je bent bijna klaar!

• Tik tweemaal op de terugtoets om terug te keren naar de Applijst

• Tik vanaf hier op Google Play-services. Herhaal de bovenstaande stappen: tik op Force Stop, vervolgens op Disable, gevolgd door OK.

• Ga met de terugtoets terug naar het menu Instellingen

• Start uw apparaat opnieuw op. Hiermee wordt Google-accountverificatie voor LG omzeildNadat de telefoon opnieuw is opgestart, moet u uw eerste installatie voltooien. Zonder de telefoon met een Wi-Fi-netwerk te verbinden, tikt u op de pijl Volgende in het welkomstscherm van de telefoon. Tik hierna op Overslaan.

Als er een Wi-Fi-verbinding op uw telefoon is, druk dan lang op Wi-Fi-netwerk, tik vervolgens op Vergeet netwerk en tik vervolgens op Volgende. Tik op Overslaan totdat je de optie Bescherm dit apparaat ziet, die moet worden uitgeschakeld.

Sla hierna alle schermen over totdat u bij de lijst met de algemene voorwaarden van Google komt. Vink Ik ga akkoord en tik op Gereed.

Oké, nog een stap. Om Google-verificatie te omzeilen, moet u de LG-telefoon resetten. Nogmaals, zorg ervoor dat u het GEEN verbinding maakt met Wi-Fi!• Ga naar Instellingen> Algemeen> Back-up en reset• Kies de optie Fabrieksinstellingen herstellen• Ga naar Telefoon resetten> Alles verwijderen> Reset.
Dit is het! Het is je gelukt om het FRP-slot van je LG te verwijderen.Hoe Google-accountverificatie voor HTC-telefoons te omzeilenIn tegenstelling tot de procedure voor LG-telefoons, als je de Google-accountverificatie voor een HTC wilt overslaan, heb je wat extra tijd nodig omdat er een extra stap is. Maar maak je geen zorgen, het is niet moeilijk. Ga gewoon verder met de onderstaande stappen.

FRP-bypass voor HTC-instructies• Reset de telefoon en schakel deze weer in

• Kies uw voorkeurstaal en tik vervolgens op Start

• Verbind de telefoon met een wifi-netwerk (bij voorkeur thuisnetwerk) en tik vervolgens op Volgende

• Wanneer het Verifieer uw account-scherm verschijnt, tikt u op het e-mail- / telefoonveld. Hierdoor wordt het toetsenbord geopend

• Druk lang op de Instellingen-toets. Hiermee wordt het scherm HTC Sense Input Settings geopend

• Tik hier op Persoonlijk woordenboek en druk vervolgens lang op HTCVR. Tik hierna op Delen

• U ziet enkele opties voor delen. Druk lang op het Gmail-pictogram om de app-infopagina te openen

• Tik op Meldingen en vervolgens op App-instellingen

• Klik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer Accounts beheren. Er verschijnt een pop-upbericht. Tik op Doorgaan

• U wordt doorgestuurd naar het menu Instellingen van uw telefoon. Scrol totdat je Google vindt en tik erop

• Tik in het Google-submenu op Zoeken en Now, selecteer vervolgens Now-kaarten en schakel ze in door op Show Cards te tikken

• Selecteer op het volgende scherm "Nee, bedankt". Dit brengt je naar de Google-zoekbalk

• Typ "Google" in de zoekbalk en tik op de eerste link die verschijnt. Wanneer de pagina wordt geopend, tik je nogmaals op "Nee, bedankt". Hiermee gaat u naar Google Zoeken

• Typ Google in de zoekfunctie en tik vervolgens op het eerste resultaat, Google Home. Tik erop

• U wordt gevraagd om Chrome in te stellen, dus klik op de knop "Nee, bedankt"

• Zoek naar Quick ShortcutMaker en open de tweede link die verschijnt. Download vanaf hier "APK van APK 2.0" via de link onder aan de pagina.

• Ga na het downloaden van het bestand terug totdat je het scherm ziet waar je Show Cards kunt inschakelen en inschakelen. U wordt nogmaals gevraagd Chrome in te stellen, dus klik op 'Nee, bedankt'

• U wordt naar Zoeken geleid. Typ hier Downloads om de map te openen waarin u de app hebt opgeslagen

• Je ziet de app, dus tik erop om de installatie te starten

• De telefoon zal zeggen dat de installatie om veiligheidsredenen is geblokkeerd, dus tik op Instellingen in het pop-upvenster. Controleer Onbekende bronnen en tik op Ok

• Ga terug en tik nogmaals op de gedownloade app en vervolgens op de knop Installeren. Wacht tot het proces voorbij isDe app die je zojuist hebt geïnstalleerd, is essentieel als je Factory Reset Protection op HTC wilt omzeilen. En maak je geen zorgen, het is volkomen veilig en het zal je telefoon niet beschadigen. Oké, laten we eens kijken wat er komt.
• Nadat de installatie is voltooid, klikt u op Openen en zoekt u naar Google Account Manager, met "Type E-mail and Password" geschreven onder. Tik erop

• Tik op Probeer en tik vervolgens op de drie stippen die verschijnen in het scherm Wachtwoord opnieuw typen

• Selecteer Browseraanmelding en vervolgens Ok

• Voer een nieuw Google-account in

• Start uw telefoon opnieuw op en stel deze opnieuw in. U zult het FRP-vergrendelingsscherm niet meer zien

• Ga naar het menu Instellingen> Back-up en reset. Voer een fabrieksreset uit.

Hoe Google-accountverificatie voor ZTE te omzeilen

Het lijkt erop dat verschillende ZTE-eigenaren ook met dit probleem te maken hebben, dus we hebben de instructies samengesteld voor het omzeilen van een ZTE Google-account.
FRP-bypass voor ZTE-instructies
• Reset de telefoon en schakel deze weer in

• Kies uw voorkeurstaal en tik vervolgens op StartVerbind de telefoon met een wifi-netwerk (bij voorkeur uw thuisnetwerk)

• Sla verschillende stappen van de installatie over totdat u het scherm Account verifiëren bereikt

• Tik op het e-mailveld om het toetsenbord te activeren

• De meeste ZTE-telefoons worden geleverd met het Swift Key-toetsenbord, dus je moet op de menutoets van het toetsenbord tikken. Selecteer Instellingen in het menuSelecteer Talen in het menu Instellingen in SwiftKey. Minimaliseer het menu op het scherm en ga naar de Google-zoekbalk

• Wanneer u wordt gevraagd om in te loggen met een Google-account, kiest u 'Nee, bedankt'

• Typ "Instellingen" in de Google-zoekbalk en selecteer deze. Als het SwiftKey-menu opnieuw verschijnt, tik je op Begrepen en vervolgens Niet nu.

Selecteer in het menu Instellingen Back-up en reset

• Kies Factory Data Reset in dit submenu. Doorloop het hele proces en reset uw handset opnieuw. Deze keer zie je het FRP-slot echter niet.

Als u problemen heeft gehad met het uitvoeren van deze bovengenoemde stappen, vindt u hier een zeer nuttige video die u door het proces leidt. De methode is iets anders en werkt alleen voor apparaten met dezelfde gebruikersinterface, maar het werkt uiteindelijk

Dit is hoe u met succes Google-accountverificatie op uw telefoon kunt omzeilen, of het nu een Samsung, LG, HTC of een ander populair merk is. Als u tijdens het proces problemen ondervindt, kunt u ons dit laten weten via het gratis nummerGoogle Klantenservice : + 31-183788162

We bieden ook een technische ondersteuning Google Klantenservice.

Show Your Work Here .Whatsapp 9301837771

Alexa Global Rank 99000

google ranking checker website hit counter

Sales

Manager